Şimdi Ara

SUPERMAN: WORLD'S FINEST [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batman Arkham serisinin geliştiricisi Rocksteady Studios görünüşe göre yeni nesil platformlar için "çok beklenen AAA" bir oyun üzerinde çalışıyor.

Haber Rocksteady'nin resmi websitesinde açılan çoklu iş ilanları aracılığıyla ortaya çıktı. İş ilanlarına göre stüdyo kodlama, senaryo yazımı ve topluluk yöneticiliği dahil olmak üzere birçok pozisyonda personel arıyor ve hepsi de yeni nesil platformlar üzerinde ulaşılabilir olacak çok beklenen AAA bir oyun için.

Bazı ilanlar kalıcı personel, bazıları "2+ yıl" ve bazıları da sabit iki yıllık bir periyod için açılmış. Bu belki oyunun çıkış aralığı için bir ipucu verebilir.

SUPERMAN: WORLD'S FINEST [ANA KONU]

Baş animatör iş ilanında belirtilene göre, stüdyo bu oyun ile "90+ Metacritic" skorunu hedefliyor. Ayrıca bazı pozisyonlardaki ilanlarda "çizgi roman, roman, oyun, sinema ve video oyunları ile ilgili popüler kültür hakkında geniş bilgi sahibi olma" şeklinde bir gereksinim de mevcut.

Söylentiler Rocksteady Studios'un bir Superman oyunu üzerinde çalıştığı yönünde. Ancak bu şimdilik sadece bir söylenti stüdyo ne ile meşgul olduğu konusunda hiçbir kesin bilgi vermiyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rocksteadynin_is_ilanlarina_Gore_Studyo_Yeni_Nesil_icin_Cok_Beklenen_AAA_Oyun_Uzerinde_Calisiyor-92060.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 10 Eylül 2018; 8:29:16 >

• Efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niyeyse Superman deyince aklıma hep şu lanet Superman64 oyunu geliyor. Oyunu nasıl gömüp duruyorlardı dünyanın en kötü oyunu diye. Halkalardan geçmekten falan ibaret..vs oyun. Yabancı kanallarda bile görüyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyarDilimPırasa -- 7 Haziran 2018; 3:21:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmin World's Finest olmasından dolayı oyunda Batman'nin olacağına kesin gözle bakılıyor ayrıca Arkham serisi ile aynı evrende geçebilir diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 7 Haziran 2018; 3:20:40 >
  • Batman olursa almak için bi sebep olur ;) ama sadece ara sahnelerde görürüz onun üzerinden ilerleme olmaz gibi.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Resmin sahte olduğunu söyleyenler var fakat böyle bir oyunun varlığı birinci ağızdan reddedilmedi, umarım uydurma değildir. Justice League kahramanları ile dolu bir oyun hoş olurdu, PS2 döneminde ismi Justice League olan bir oyun vardı ama Marvel Ultimate Alliance'in kötü kopyasından başka bir şey değildi.

• batman oyunu olursa daha çok sevinirim sanki

bilemedim şu an
  • Yeni bir Batman oyunu görmeyi bende çok isterdim ama ara vermeleride iyi oldu.

Rocksteady bu işinde altından başarıyla kalkar ama Superman bildiğimiz Tanrı modunda bir süper kahraman. Oyunda dengeyi nasıl kuracaklar o kısmınıda çok merak ediyorum.
  • Şuan için oyunun konusu hakkında net bir söylenti yok ama eğer Superman oyunu olursa genel olarak Justice League'i konu alacağını düşünenler var. Oyun şuan söylentiden ibaret gibi E3'de göreceğiz artık ama eğer Justice League konu alan bir oyun olursa çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 7 Haziran 2018; 11:6:36 >
  • 40 yaşlarında biri olarak önce süperman vardı diyebilirim,onun filmleri ve cizgi romanlariyla buyuduk,her zaman bir numaraydı,sonra ne olduysa 2000 lerde Batman öne geçti belkide firmanın pazarlama stratejisi olabilir ancak 70 ve 80 li yıllarda çocuk olanlar için süperman'ın yeri ayrıdır,birde Conan',ın... Uçma olayi nasıl olacak onu bilmiyorum,devasa bir harita lazim..

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Justice League güzel olur ama sanki solo Superman oyunu daha iyi olur gibime geliyor.

E3 başlasında bakalım neymiş. Rocksteady olunca işin içinde ister istemez heyecan yapıyoruz :)
  • Microsoft konferansında Xbox one x üzerinde gösterilecek diyorlar.

• 3-5 saniyelik oynanış sızmış herhalde galiba :D
    https://streamable.com/r4g6q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 7 Haziran 2018; 11:31:35 >
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Bu bir önceki nesil superman oyununa ait, twitterdada yorumlara habire bunu atıp yeni nesilde acaba nasıl olabilir diyorlar.

• Rocksteady yapiyorsa pre order'i acsinlar alalim simdiden. Goruntu trailer gameplay hicbir seye gerek yok cikis tarihini yaziyla belirtsinler yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Haziran 2018; 11:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newintown

40 yaşlarında biri olarak önce süperman vardı diyebilirim,onun filmleri ve cizgi romanlariyla buyuduk,her zaman bir numaraydı,sonra ne olduysa 2000 lerde Batman öne geçti belkide firmanın pazarlama stratejisi olabilir ancak 70 ve 80 li yıllarda çocuk olanlar için süperman'ın yeri ayrıdır,birde Conan',ın... Uçma olayi nasıl olacak onu bilmiyorum,devasa bir harita lazim..
    Once Zorro vardi Phantom vardi Mandrake vardi vs. daha sonralari 1930'larda Superman'in ilk debut'lari cikmaya baslamisti. Ondan bir kac sene sonra da Batman cikti cok gec degil. Batman'in yakin gecmiste bu kadar unlenmesinin sebebi 1989'daki filmde Jack Nicholson sayesinde oldu diyebiliriz. Sonra da tabii ki Heath Ledger ve dahi yonetmen Nolan. Bu aktorler ve yonetmen kalitesinde bir Superman filmi hic olmadi olamadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Haziran 2018; 12:4:46 >

• Superman oyunu yaparlarsa güzel olmayacağını düşünüyorum , alıştırdılar batman kalitesine en az batman kadar başarılı bir oyun serisi bekliyorum tabii karakterinde buna uygun olması şart . Tanrı gibi bir karakteri kontrol etmek bana pek mantıklı gelmiyor . Bekleyip göreceğiz bakalım umarım kaliteli bir yapımla karşımıza çıkarlar .
  • Düşünsenize Superman'in karınca gibi ezeceği karakterlere karşı oyun zorluğu ile bağlantılı olarak ölüp ölüp duracağız :)
  • Mekanikleri değiştirirler artık. 10 senedir aynı oyunu farklı mekanlarda oynamaktan sıkıntı gelmeye başlamıştı.

• Bende anlamıyorum. Kiminle savaşacağız? Open World mu olacak? Gündüz mu geçecek gece mi? Kryptona gidecek miyiz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.