Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok yaa.Ben 1.sezonun 19.bölümündekini beyendim.
    Yav arkadaşlar yeter artık bırakalım bu muhabbetleri.diziyi konuşalım.dizidekileri değil.
  • Suan dizi tatilde oldugu icin pek konusulacak konu yok. 4 Eylul'e az kaldi.
  • Sen eski konuya devam edelim diyorsun.Şuan bu mesajı okuyanda ''bana uyar.''diyordur.
  • Arkadaşlar aranızda sezon 1 bölüm 21 "Salvation"ın başında çalan müziği bilen varmı ?
  • @rat.planet
    ne konuşcanki dizi tatilde yiğitin dediği gibi herkez görüşünü teorisini söledi bi tek kızlar kaldı geriye :D arada bir sohpet etsekde konu kapanmasa eylül e kadar yeter :D

bu arada .Alp. divxplanet de bölümlerde çalan şarkıların emule linkleri war ordan indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 23 Temmuz 2008; 0:59:12 >
  • eee kardeşler napıonus xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Arkadaşlar aranızda sezon 1 bölüm 21 "Salvation"ın başında çalan müziği bilen varmı ?

Kansas - Carry on my Wayward Son
  • Teşekkürler beyler. Çok sağolun.
  • çok sürükleyici bir dizi bir haftada 1. sezonu bittirdim şuan 2. sezonun 7. bölümündeyim
  • öledir bizde öle izlemiştikte sonradan böle ortada kaldık başlamasını beklioz xD
    bence yawas yawas izle günde 1 tane en azından sonra beklemessin bizim çektiimizi çekmessiin xD
  • beyler dızımıze sahıp cıkalım ılk sıralardan dusmesın
  • Dizi çok güzel.Özellikle 3.sezon mükemmeldi.Fakat 3.sezonun son bölümü çok sıkıcıydı.
    4.sezonu merakla ve heyecanla bekliyorum.Bakalım Wincestear kardeşler ne yapacak?
  • oda bir şey mi ben neredeyse tamamını 1 haftada bitiresi oldum 2 bölüm kaldı oda bugün biter heralde
  • Ben günde 2 bölüm izliyorum.
    özellikle akşam izlemenizi tavsiye ederim.yanına cola,cips tamamdır.
  • Benide sarmıştı dizi,TNT'de izliyorum,ama gördümki hep aynı kurgu farklı olan birşey yok ,arabada/barda başlıyolar,birkaç kız var filmde ya Sam'e yada Dean'a düşüyo bu kız genellikle,sonra zombi-hayalet-ruh falandı gidiyo,birkaç kişi belki ölüyo,sondada silahla yada bıçakla öldürüyolar yaratığı bitiyor...Biraz kötüleyici anlattım ama kurgu hep böyle maalesef,belki ilerki bölümleri daha farklıdır,TNT'de kaçıncı sezon bilmiyorum..
  • TNT'de şu an birinci sezonun sonlarını oynuyor.
  • Arkadaşlar ilk başlarda dizi sıkıcı gözüküyor.fakat ilerleyen bölümlerde gerçekten insanın izleme şevkini artırıyor.özellikle 3.sezon cok daha sürükleyici.TNT suan en sıkıcı bölümler veriyor.halen 1.sezonu gösteriyor.dizi 4.sezona geçti.adamlar 1.sezonu gösteriyor.EEe izleyicide bundan sıkılıyor.çünkü aynı bölümü haftada 2 veya 3 kez gösteriyorlar.zaten tnt de en cok izlenen ikinci dizi supernaturalmış.1.ise lost.
    bence diziyi izlemeye başladıysanız kesinlikle bırakmayın.
    çünkü bana göre dizi insanın korkularıyla nasıl yüzleşeceğini öğretiyor.
  • Dean ve Sam uzun zamandır vazgeçilmezimdir bu kardeşler izlediğim 20-25 dizi içinde gerçekten hatırı sayılır yerdeler. Dean'in tarzı mükemmel gerçekten koparıyor beni herif bu sezon çok feci bitti gerçekten, yeni sezonu merakla bekliyorum.

İlk bölümün adı "Lazarus Rising" .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 29 Temmuz 2008; 2:17:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

TNT'de şu an birinci sezonun sonlarını oynuyor.

bu akşam sezon finali var birinci sezonun.
  • Evet bu akşam TNT'de sezon finali var..Sezon finalinden önceki bölümü izlemedim,umarım birşey kaybetmem.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.