Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rat.planet

Arkadaşlar ilk başlarda dizi sıkıcı gözüküyor.fakat ilerleyen bölümlerde gerçekten insanın izleme şevkini artırıyor.özellikle 3.sezon cok daha sürükleyici.TNT suan en sıkıcı bölümler veriyor.halen 1.sezonu gösteriyor.dizi 4.sezona geçti.adamlar 1.sezonu gösteriyor.EEe izleyicide bundan sıkılıyor.çünkü aynı bölümü haftada 2 veya 3 kez gösteriyorlar.zaten tnt de en cok izlenen ikinci dizi supernaturalmış.1.ise lost.
    bence diziyi izlemeye başladıysanız kesinlikle bırakmayın.
    çünkü bana göre dizi insanın korkularıyla nasıl yüzleşeceğini öğretiyor.

Gerçi bence ilk bölümleride sıkıcı değildi ama zevk meselesi.
  • İşim vardı kaçırdım sezon finalini..Artık gece 2 de tekrarını izlicem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

İşim vardı kaçırdım sezon finalini..Artık gece 2 de tekrarını izlicem..

Çok güzel bir sezon finali oldu Bu ikisi kızı yakalayıp konuşturup öldürdüler sonra babalarını bulup kurtardılar sonra babada yaratık oldu sonra babayı yaratıktan kurtardılar sonra Sam babayla Dean'ı hasaneye götürürlerken yaratık tırcının içine girip bunların arabasına çarptı

• Kurşunu fazla dert etme ayrıca sarı gözlü iblise kutsal su falan işlemez

• babasını vursa dizi birinci sezonda biterdi

• Kurşunu dert etmeyin.3.sezonla bir süprizle süper birşey oluyor.tam söylemiyorum.ama 3.sezonu izleyenler bilir.sarı gözlü iblise gelince eceline susamıs.ama daha ölmesine cok var.
  • Beyler şu bölümlerde çalan şarkıları nereden bulduğunuzu söyleyebilirmisiniz? Hasta oluyorum çalan şarkılara.

• Aslında ben sarı gözlü iblisin ölmesini istemezdim çünkü Sam a değer veriyor ama o ölünce artık Lilith Sam in peşine düştü direk ve diğerleri , Dean i hallettiler zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Beyler şu bölümlerde çalan şarkıları nereden bulduğunuzu söyleyebilirmisiniz? Hasta oluyorum çalan şarkılara.

aynen ya şu şarkılar nerede buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Aslında ben sarı gözlü iblisin ölmesini istemezdim çünkü Sam a değer veriyor ama o ölünce artık Lilith Sam in peşine düştü direk ve diğerleri , Dean i hallettiler zaten

dean öldü mü yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Beyler şu bölümlerde çalan şarkıları nereden bulduğunuzu söyleyebilirmisiniz? Hasta oluyorum çalan şarkılara.

aynen ya şu şarkılar nerede buluruz

Ben buldum.

http://www.supernatural.tv/music/music1.htm
  • Yeni bölümler ne zaman başlayacak
  • Eylül ün ortalarında

• Arabaya noluyor lütfen cevaplayın meraktan ölüyorum ya, Winchesterler ölsün arabaya bir şey olmasın of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistercado -- 6 Temmuz 2009; 20:32:01 >
  • Ne olacak arabaya , Dean tamir ediyor ..
  • 3 sezon son ıkı bolumum kaldı yavas yavas ızlıycem hehe eylule var daha
  • 3.cü sezonun 4.cü bölümüne geldim 3.sezon iyi gibi çıtır kızlarda çıkmaya başladı
  • 4.sezon gelsin artık yaaa
  • supernatural baslarken calan sarkının adı nedir?bir önceki bölümü gösterirken.
  • "Kansas - Carry On My Wayward Son" bunumu diyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.