Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az kaldı dıyoruz ama dayanamıyorum bu şafak gecmıyor ya
  • Süper bir film bayılarak izliyorum desem yalan söylemem Her sali TNT de akşam 20:00 de gösteriyor annemle karsısına geçip geriliyoruz
  • bende çoook seviyorum kesinlikle harika özellikle dean va sam in diyalogları süperr
  • dördüncü sezondan görüntüler
    dean'a neler oluyor bakın :D nasıl kalkıyor ayağa

youtube'a " Supernatural - 5 minutes of season 4 - Comic Con 2008 " yazın ve video'nun 02:19. dakikasından sonrasına bakın :D
  • KARA GÖzLERI ILE KALKAR KESIN HEHE bakmadım beklıycem eylulu
  • ıyyyyyy sakın izlemeyin insanın bütün keyfini kaçırıo xD
  • DİZİ KITLIGINDA Oz u izliyorum beklıyorum sn yı bı baslasa
  • Bende izlemedim Eylul'u beklemek en iyisi.
  • bu arada dizinin soundtrack albümünü dinlemeyen arkadaşlar varsa kaçırmasın, bence müthiş, dizinin müziklerini seven kaçırmasın
  • Beyler uzun düredir köydeydim ( 2 gün sonra gene gidecem :/ ) geldim bi baktım 18 ine kaymış film doğrumu bea?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bracq3n

Beyler uzun düredir köydeydim ( 2 gün sonra gene gidecem :/ ) geldim bi baktım 18 ine kaymış film doğrumu bea?

Malesef dogru :( 4 Eylul de baslayacakti ama daha sonra 18 Eylul'e kaydirdilar.
  • ooouw az kaldı diye sevinirken 1 ay daa beklicez desene
  • 2 hafta fazladan bekleyecegiz iste. 4. sezon da guzel olsun da beklemesi pek onemli degil.
  • Dizinin soundtracklarını nerden bulabilirim.

PM atana minettar olurum.

1x06'nın başındaki müziğe hasta oldum
  • 3. sezonu bitirdim. Braqc3n arkadaşımız sayesinde benim için tatsız tutsuz bi final oldu.

ilk olarak şunu söylemeliyim,dizi senarist grevinden ciddi şekilde etkilenmiş. senaryonun üstün körü yazılmış olduğu apaçık belli oluyor.
    Dean muhtemelen dönecektir yani sadece Sam ile götüremezler bu diziyi. ama şu Ruby denen taş ibliste diziden çıkarılmasın. tüm Supernatural kızları içinde en çok Ruby'i beğeniyorum. Bela'da fena değildi en azından aksanı çok güzel
  • 4. sezonun tarihini 18den 25ine cekmislerdi. Simdi baktim yeniden 18 yapmislar. Guzel haber.

@Sanctus Diavolos
    Kimse Bela'yi sevmiyor yaptigi seylerden dolayi da ben cok sirin buluyorum onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

4. sezonun tarihini 18den 25ine cekmislerdi. Simdi baktim yeniden 18 yapmislar. Guzel haber.

@Sanctus Diavolos
    Kimse Bela'yi sevmiyor yaptigi seylerden dolayi da ben cok sirin buluyorum onu.

En çok Dean i sinir ediyordu , onu ilk gördüğüm yerde öldürcem vs.vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

3. sezonu bitirdim. Braqc3n arkadaşımız sayesinde benim için tatsız tutsuz bi final oldu.

ilk olarak şunu söylemeliyim,dizi senarist grevinden ciddi şekilde etkilenmiş. senaryonun üstün körü yazılmış olduğu apaçık belli oluyor.
    Dean muhtemelen dönecektir yani sadece Sam ile götüremezler bu diziyi. ama şu Ruby denen taş ibliste diziden çıkarılmasın. tüm Supernatural kızları içinde en çok Ruby'i beğeniyorum. Bela'da fena değildi en azından aksanı çok güzel

ilk olarak öncedende özür dilemiştim yaptıım amelelik için şimdide çok özür diliyorum kardeşim bide bende ruby nin çıkmasını istemiyorum ama 3x4 deki çok çok daa iidi onda gözüm kaldı yauw xD ve bella nın cehenneme doooru yola çıktıını örenince içime doğuk sular serpildi inş. yeni sezonda bellayıda acı çekerken gösterirlerse çok sevinirim xD bi tek o sam in gördüü rüyada sevmiştim bellayı zaten xD bide biran önce yeni sezonun trailer ını çıkartsalar bare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 21 Ağustos 2008; 16:37:02 >
  • Arkadaşlar tnt de supernatural dizisinin yeni sezonunu reklamı yapılıyor.EMinim bu reklamı izlemişssinizdir.Bu reklamda çalan müzik çok hoşuma gitti.Acaba o çalan müziğin adını bilen varmı ??
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.