quote:Orjinalden alıntı: Headshott Bu salı başladı hocam senin dediğin TNT de yayınlanan 2. sezon heralde kardeş biz 4. sezondan bahsediyoruz
Supernatural 3. sezon Supernatural.S03.DVDRip.XviD-ORPHEUS altyazılarını nerden temin edebilirim. DPde HDTV var
quote:Orjinalden alıntı: votepetrelli Supernatural 3. sezon Supernatural.S03.DVDRip.XviD-ORPHEUS altyazılarını nerden temin edebilirim. DPde HDTV var subtitle editor indir kolayca senkronize edersin kullanımı çok kolay..
Dizinin müptelasıydım ama S03E13'de yani Ghostfacers olayı olan bölümde. Gay olan Alan J. Corbett öldükten sonra Ghostfacers'ın esas elemanı. Yıldızlı geceye giderken iyi yolculuklar , Genç Turk dedi. Acaba altyazıdamı hata var Turk hindi anlamındamı yoksa millet olarak Türkümü kasteddi anlayamadım 36:06 ncı dakikada söylüyor
quote:Orjinalden alıntı: votepetrelli Dizinin müptelasıydım ama S03E13'de yani Ghostfacers olayı olan bölümde. Gay olan Alan J. Corbett öldükten sonra Ghostfacers'ın esas elemanı. Yıldızlı geceye giderken iyi yolculuklar , Genç Turk dedi. Acaba altyazıdamı hata var Turk hindi anlamındamı yoksa millet olarak Türkümü kasteddi anlayamadım 36:06 ncı dakikada söylüyor O bölümdeki Türk lafı beni de diziden biraz soğuttu. Gerçekte ne olarak kullanıldığını bilmek isterim. Arkadaşlardan bilen var mı?
Turk orda isim olarak kullaniliyor. Turk orda bir nevi takma isim olarak kullanilmis. Turklere edilen herhangi birsey degil yani.
üçüncü sezonu yeni bitirdim.öyle bi yerde bittiki iyiki daha önce izleyip bitirmemişim dedim.en fazla bir hafta bekleyip(mecburen) 4.sezona başlarım.
Aynaya 3 kez Bloody Mary.... O bölüm bittikten sonra sıcağı sıcağına aynaya bakıp söyleme cesaretiniz oldumu...
5.sezon 5. sezon tanıtımlarını izledim de dean hemen geri dönmüş.ben bir kaç bölüm ortalıkta gözükmez diye bekliyordum.
4. sezondan 2 sahne eklenmiş youtube a buyrun 1. clip:http://www.youtube.com/watch?v=9gVt6QYP1O4 2. clip:http://www.youtube.com/watch?v=vVe8oC9jYAQ (ve biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz arkadaşlar)
quote:Orjinalden alıntı: pprodigyy Aynaya 3 kez Bloody Mary.... O bölüm bittikten sonra sıcağı sıcağına aynaya bakıp söyleme cesaretiniz oldumu... Ben ciddi ciddi yapmıştım.
quote:Orjinalden alıntı: .Alp. quote:Orjinalden alıntı: pprodigyy Aynaya 3 kez Bloody Mary.... O bölüm bittikten sonra sıcağı sıcağına aynaya bakıp söyleme cesaretiniz oldumu... Ben ciddi ciddi yapmıştım. Ben tırstım içimden söledim euheuhue