Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bunların cd'lerini internetten nsıl temin edebilirim?
  • ee hala internete düşmedi mi bu??
  • arkadaşlar bugün yayınlanıyo o zman nete ne zman düşer acaba
  • En yarın en geç öbür gün düşerde alt yazı hemen çevrilmez işte
  • ben birşey sorucam , şuan ilk sezonun 16. bölümündeyim , konular hep birbiriyle bağlantısız.. sezon 2 ve 3de de böylemi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

ben birşey sorucam , şuan ilk sezonun 16. bölümündeyim , konular hep birbiriyle bağlantısız.. sezon 2 ve 3de de böylemi ?

2. VE 3. sezonda dizi tavan yapıyor ama asıl konu devamlı var hatta 2. sezon çok yoğun ilk sezon iki kardeşin kardeş gibi davranmayı öğrendikleri bölümler diyebiliriz....
  • Sezon 1 de ayrı ayrı olaylarla bir nevi altyapı hazırlanıyor, dizi tanıtılıyor diyebiliriz. 2 ve 3. Sezonlarda konular birbirleriyle bağlantılı. Baya sürükleyici oluyor.

Bakalım ne olacak yeni sezonda. İnşallah altyazının hazırlanmasını çok beklemeyiz.
  • Arkadaslar 4. sezonun ilk bolumu bir kac saat sonra yayinlanacak. Izleyenler burda birsey paylasirken spoiler butonunu kullansinlar lutfen. Izlemeyen arkadaslara haksizlik etmemis oluruz.
  • S04E01 az once bitti. Pek begendigimi soyleyemeyecegim.

S04E01 Spoiler. Izlemeyenler okumasin!

Dean'in daha ilk bolumden geri donmesine hala alisamadim. Boyle olunca konu hemen hemen en basa dondu. Simdi isin gucun yoksa gene iblisleri avla da falan da filan da. Bolum bence vasatin altindaydi. Dean beyimiz geri geliyor (nasil oldugu hakkinda basdan bir bilgi yok) Bobby'nin yanina gidiyor. Bir iki dalasiyolar sonra Bobby Dean'in gercek Dean oldugunu anliyor vs vs. Bobby 4 aydir Sammy'den haber alamazken bizim Dean'inimiz Sammy'i sak diyo buluyor. Daha sonra sadece diziyi doldurmak icin hazirlanmis bir kac sahne izliyoruz. Sonra Sammy'nin herkesden (ya da cogu kisiden) sakladigi bir kac gizli gucleri oldugunu goruyoruz. Bir de kim oldugunu bilmedigim (ya da biliyorum ama hatirlamiyorum) bir hatun daha vardi bolumde. Sammy'e nasihat veren. Bolumun sonunda Dean'in neden hemen ilk bolumde geri geldigini anliyoruz. Olaylari oyle bir yerlere cekiyorlar ki Supernatural ya batacak ya cikacak oyle birsey yani. Bolumun sonunda melegin birinin Dean'i cikardigini ogreniyoruz. Dean melege neden onu kurtardigini soruyor ve melekden gelen cevap : Boyle olmasini Tanri istedi. Senin icin planlarimiz var (bir nevi senin yapman gereken gorevler var anlaminda).

Hadi bakalim..

S04E02 hakkinda ufak spoiler

S04E02nin trailerini izledim. Baya kisa birseydi ancak olaylar iyice karisiyor gibi gozukuyor. Olen kisiler intikam icin geri gelmisler vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 19 Eylül 2008; 5:13:16 >
  • Altyazı neden yavaş hazırlanıyor:(
  • ee internette bulanlar oldu mu?
  • beyler şu altyazı biran önce çıksada bizde izlemeye başlasak yhaa alt yazı bulan olursa forumda paylaşsın lütfen
  • www.divxplanet.com adminlerine rica etsekte hızlı şeyetseler şu altyazıyı:)
  • diziyi nerden indiricez ?
  • lost olsa hemen çıkıyorda bunda biraz beklemek lazım.
  • Yiğit orda sam'in konuştuğu kişi

rubby başka bir vücutla geri gelmiş ama konuşmalarından anladığım kadarıyla sam de rubby ile bir anlaşma yapıyor.. Yani olay iyi ile kötünün savaşının tam yükseldiği kısma geliyor... Bence iyi bir bölümdü. Tabi Dean'ın hemen çıkması konuya ii bağlanmış... Bunda bence grevin etkisi de var bakalım kaç bölüm çekilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 19 Eylül 2008; 19:20:38 >
  • @skywalkerhan
    Tesekkurler. Orayi izlerken bir yandan da telefonla konusuyordum bu yuzden konusmayi tam olarak dinleyemedim.

Bolumu cogu torrent sitesinde bulabilirsiniz. Google da aratirsaniz gerek rapid-share gerek torrent gerekse diger her turlu linki bulabilirsiniz. Burda link paylasmak yasak.

• sam kötü tarafa mı geçecek ne?

• sanmam sadece rubbye güveniyor ve sadece şeytan avlamak istiyor
  • bir tane 69 impala buldum
    işe girersem alıcam kafaya koydum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.