Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bracq3n

ilk olarak öncedende özür dilemiştim yaptıım amelelik için şimdide çok özür diliyorum kardeşim bide bende ruby nin çıkmasını istemiyorum ama 3x4 deki çok çok daa iidi onda gözüm kaldı yauw xD ve bella nın cehenneme doooru yola çıktıını örenince içime doğuk sular serpildi inş. yeni sezonda bellayıda acı çekerken gösterirlerse çok sevinirim xD bi tek o sam in gördüü rüyada sevmiştim bellayı zaten xD bide biran önce yeni sezonun trailer ını çıkartsalar bare

yok ya sorun değil bak keyfine olan oldu artıkhem zaten öyle bol sürprizli bi final bölümü değildi
  • hakkaten çok güzel bi dizi baya keyif alarak izledim 3 sezonuda ve az önce bitirdim iyi geç bvaşlamak iyi oldu çok fazla beklemeyeceğim ayrıca 3x04 deki hatuna bende hasta oldum.Tabi ruby de dönerse güzel olur.
  • Farkli sitelerden okudugum fikirleri birlestirerek olusturdugum teorilerden favorim olani burda paylasmak istiyorum. Paylasiyorum cunku artik teorimin dogru olmadigini ogrenmis bulunmaktayim.

Dean ve Sam 4. sezon kurtulus teorisi

Sezon 3. un sonunda cehenneme giden Dean'in olmeyecegini ama Sam ile de hemen bir birlerini bulamayacaklarini dusunuyordum. Bir yandan Dean'in cehennemde diger iblislerle olan mucadelesini izlerken diger yandan da Sam'in tek basina avcilik yapmasini izleyecektik. Sam abisi Dean'in yardimi olmadan gittikce psikopat biri haline gelirken Dean de cehennemde yasadigi seylerden sonra daha karanlik bir karakter olacakti. Bunun sonucunda ikisinin de icinde karanlik bir taraf olacakti. Ki ben boyle bir supernatural'i izlemeyi cok isterdim hatta Dean ve Sam'in yeniden birbirlerini bulmalari icin 1 sezon beklemeye bile hazirdim (Ki babalarini bulmak icin zaten 10 bolum kadar beklemistik).

Ancak bugun sans eseri rastladigim ve okumadan edemedigim spoiler sayesinde bu teorimin gerceklesmeyecegini ogrendim. Okudugum spoiler da senaryo o kadar berbatti ki boyle birsey olacagina inanamadigim icin internette spoiler aramaya basladim. Buldugum her sitede hemen hemen ayni seyler vardi. Yani burdan anladigim kadariyla spoilerlar dogru. Valla spoilerlari okuduktan sonra 4. sezondan beklentilerim azaldi. Umarim beni yaniltirlar.

Iste o bahsettigim spoiler ( Hayal kirikligina ugramak istemeyenler okumasin )

- Ilk bolum Dean cehenneme gittikten uzun bir sure sonrasi ile basliyor. '
    - Dean ve Sam'in o zaman araliginda ne yasadiklari bilinmiyor.
    - Ilk 2 bolum de Sam ve Dean birbirlerine kavusuyorlar
    - Bir yandan Lillith'in pesinden giderken diger yandan yolda karsilastiklari yaratiklari olduruyorlar

Belki de Supernatural'in yazari ben olmaliydim. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 26 Ağustos 2008; 3:12:00 >
  • ıyyyy eric paşamızın muhteşem sekilde döncek dedii bumuydu xD bide 18 ine çektiler diziyi zaten , daa ii bişi beklerdük xD neyse yuotube da 4. sezonun trailer ını buldum yönlendirme sitesinden girin
    LittleCylonyoutube
    Supernatural season 4 promo trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=3zI-TF5mmPE
    3. sezondanda görüntüler war biraz hemen kapatmayın 3. sezonu görüp xD

aslında tam trailer sayılmaz arada 4. sezondan sahneler koymuşlar o kadar xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 26 Ağustos 2008; 20:00:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

4. sezonun tarihini 18den 25ine cekmislerdi. Simdi baktim yeniden 18 yapmislar. Guzel haber.

@Sanctus Diavolos
    Kimse Bela'yi sevmiyor yaptigi seylerden dolayi da ben cok sirin buluyorum onu.

Her ne kadar gıcık olsada biz seviyorduk kendisini yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

Dizinin soundtracklarını nerden bulabilirim.

PM atana minettar olurum.

1x06'nın başındaki müziğe hasta oldum

http://www.supernatural.tv/music/musics1.htm
  • Eric pasamiz aciklama yapmis. Suan icin internette yayinlanan spoilerlar gercegi yansitmiyormus. Bu haberle birlikte su mesaj da

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Farkli sitelerden okudugum fikirleri birlestirerek olusturdugum teorilerden favorim olani burda paylasmak istiyorum. Paylasiyorum cunku artik teorimin dogru olmadigini ogrenmis bulunmaktayim.

Dean ve Sam 4. sezon kurtulus teorisi

Sezon 3. un sonunda cehenneme giden Dean'in olmeyecegini ama Sam ile de hemen bir birlerini bulamayacaklarini dusunuyordum. Bir yandan Dean'in cehennemde diger iblislerle olan mucadelesini izlerken diger yandan da Sam'in tek basina avcilik yapmasini izleyecektik. Sam abisi Dean'in yardimi olmadan gittikce psikopat biri haline gelirken Dean de cehennemde yasadigi seylerden sonra daha karanlik bir karakter olacakti. Bunun sonucunda ikisinin de icinde karanlik bir taraf olacakti. Ki ben boyle bir supernatural'i izlemeyi cok isterdim hatta Dean ve Sam'in yeniden birbirlerini bulmalari icin 1 sezon beklemeye bile hazirdim (Ki babalarini bulmak icin zaten 10 bolum kadar beklemistik).

Ancak bugun sans eseri rastladigim ve okumadan edemedigim spoiler sayesinde bu teorimin gerceklesmeyecegini ogrendim. Okudugum spoiler da senaryo o kadar berbatti ki boyle birsey olacagina inanamadigim icin internette spoiler aramaya basladim. Buldugum her sitede hemen hemen ayni seyler vardi. Yani burdan anladigim kadariyla spoilerlar dogru. Valla spoilerlari okuduktan sonra 4. sezondan beklentilerim azaldi. Umarim beni yaniltirlar.

Iste o bahsettigim spoiler ( Hayal kirikligina ugramak istemeyenler okumasin )

- Ilk bolum Dean cehenneme gittikten uzun bir sure sonrasi ile basliyor. '
    - Dean ve Sam'in o zaman araliginda ne yasadiklari bilinmiyor.
    - Ilk 2 bolum de Sam ve Dean birbirlerine kavusuyorlar
    - Bir yandan Lillith'in pesinden giderken diger yandan yolda karsilastiklari yaratiklari olduruyorlar

Belki de Supernatural'in yazari ben olmaliydim. Ne dersiniz?

yazdigim teorinin hala gerceklesme sansi oldugu icin sevindirik oldum.
  • cok güzel bir dizi neredeyse hiçbir bolumnu kacrmadım bana acaba 2 sezonu tanıtırken calan muziği soyleyebilirmsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke

cok güzel bir dizi neredeyse hiçbir bolumnu kacrmadım bana acaba 2 sezonu tanıtırken calan muziği soyleyebilirmsiniz

Kansas - Carry On My Wayward Son
  • Dizinin hastasıyım. Odamın duvarına bile blacklightta görünen bir pentagram çizdim. Deanin bir şekilde gelmesi gerekiyor çünkü onsuz gitmez bu dizi.
    Hem Dean gelmesse o canım V8 5400 motor 67 impalayı kim kullanıcak ?
  • Zaten ilk bölümün adı Lazarus Rising buradanda belli olduğu gibi dean dönücek.
    Lazarus Hz. İsa nın ilk canlandırdığı ve tarihte ilk yeniden canlanan insan olarak geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazarusuo

Dizinin hastasıyım. Odamın duvarına bile blacklightta görünen bir pentagram çizdim. Deanin bir şekilde gelmesi gerekiyor çünkü onsuz gitmez bu dizi.
    Hem Dean gelmesse o canım V8 5400 motor 67 impalayı kim kullanıcak ?

Kapan mı kurdun odana
  • quote:

Orjinalden alıntı: sene1983

dördüncü sezondan görüntüler
    dean'a neler oluyor bakın :D nasıl kalkıyor ayağa

youtube'a " Supernatural - 5 minutes of season 4 - Comic Con 2008 " yazın ve video'nun 02:19. dakikasından sonrasına bakın :D

@Y!g!T
    keşke hakı olsaydın ama sene1983 arkadaşımızın paylaşıomıyla değil 1 sezon 10dk bile beklemeden dönecek xD bu arada yukardaki görüntüyü izlememeniz tavsiye edilir xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 31 Ağustos 2008; 0:39:47 >
  • Arkadaşlar Supernatural dizisinin 2.sezonu salı günü tnt de başlıyor.
  • Son 18 gun!
  • ooof of şimdi 4 gün diye göbek atmamız lazımdı ama şimdi sadece 18 gün diye gülümsüyoruuuz nası geçer bu günleer nasııı xD
  • süper dizi silent hill,resident evil gibi oyunları bitiren biri olarak bugün başladım beğendim
  • Dizi izleyen biri değilim dizilerden sıkılırım.Lakin bu dizi bağımlılık yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.