Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazı Divxplanette çıkmış. BURADAN ilgili sayfaya gidip size uygun altyazıyı indirebilirsiniz.

Akşama izleyeceğim bölümü. Bakalım ne olmuş.
  • indirdim ve izledim

vasatın biraz üstünde bir bölüm olmuş Sammy nin özel güçlerini kullanmasını beğenmedim açıkçası direk cehenneme gönderiyor iblisi bi zevki kalmadı Cold yada bıçak olayı daha iyiydi o olmadımı bişey yapamıyorlardı tabi tuzak dışında
    bence Dean melek fln dinlemez kimsenin ayak işini yapmaz :) kendi yöntemleriyle iblisleri avlamaya devam ederler
    Rubby ninde kendi planları var gibi bana göre Sam i başka birşey için hazırlamaya çalışıyor hala insanlık var içimde fln olayı tamamen palavra bence ilerde görürüz onunda gizli çamaşırlarını

• Bence süper bi bölümdü ve izleyince ne kadar özlediğimi farkettim.Dean in öylece mezardan çıkması benimde hoşuma gitmedi ama tanrının meleğinin gelmesiyle işler biraz daha ilginç bir hal aldı.Samin yeni güçleride iyi olmadı bence artık işler çok kolaylaştı gibi.Ayrıca ben o şeytan çıkarma ayinindeki latince sözleri seviyodum .Son olarak bu yeni ruby yi hiç beğenmedim,ben eski ruby i istiyorummmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus800 -- 20 Eylül 2008; 14:55:24 >
  • sonunda altyazı çıkınca ancak izleyebildim

dizi bütün yaz boyunca beklediğim gibi başlamadığı için çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve diyecek pek bişide bulamadım bence dizinin başı ve ortası çok bayattı sonuna doru biraz iyiye döndü başında bütün yaz boyunca dean ın cehennemdede başkalarıyla dalaşırken izlemeyi beklerken bi baktım tak diye döndü ve sonundada iice tanrının meleği felan işin içine karıştı iyice bence bundan sonraki bölümlerde melek sölerde dean yaparsa dizinin eski tadı kalmaz ama işleri iice kızıştırcaklar lost a benzetcekler gibime gelmeye başladı neyse ilerki haftalarda görücez
  • Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon

• Diziyi ben de yeni izledim ve gayet güzel bir bölümdü bence.

Dizi bence güzel başladı ve konusu da gayet güzel düşünülmüş. Diğer sezonlarda bir çok iblis yakalıyorlardı ama bunda tek iblise odaklanacaklar herhalde. Sam'in psişik güçlerini kullanması iblis yakalamaktaki heyecanı düşürmez inşallah. Dean'ın cehennemden kaçışını saçma bir nedene bağlamamaları da güzel olmuş. Bakalım ileriki bölümlerde neler olacak.
  • Bence de başı ve ortası pek iyi değildi sonlara doğru az düzeldi ama bence koca bi balon bu dizi hemen her bölümde düzeldi düzelecek dedim son sezon vasatın üstündeydi ama bence izlenebilcek çok daha güzel diziler var
  • bence fena değildi.

eski rubby daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 21 Eylül 2008; 2:38:03 >
  • Sonunda geldi be. Ben beğendim açıkcası gayet iyi bölümdü. Dizi 3. sezondaki yakaladığı ivmeyi devam edecek gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 22 Eylül 2008; 14:27:41 >
  • Korkmak gerilmek zaman zaman gülmek isteyen bu diziyi takip etmeli
  • Yeni bolumun yayinlanmasina son 24 saat kaldi.
  • hade baalım inş daa ii bi bölümdür zaten o geri dönecek zenci polisi seviom onun olduu bölümler gayet iidi şimdiye kadar xD
  • http://www.imdb.com/title/tt1222606/

47 oy verilmiş ve puanı 10.
    birinci bölümün puanı oy sayısı az iken 8.2'ydi sonradan 9.5 olmuş.kısaca bu bölüm mükemmel olacağa benziyor.
  • İlk bölüm güzeldi.Bakalım gelişmeler nasıl olcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon

dizinin ismini burda görmüştüm geçen eski bölümünü izledim dedim
    yeni seriye başlıcam
  • S04E02 yayinlandi. Bu bolumu daha cok begendim. Konuyu iyi bagladilar devami da gelecek gibi gozukuyor.

S04E02 Spoiler - Izlemeyenler okumasin

Bolumun basinda bir kac avcinin oldurulusunu izledik. Daha sonra Dean,Sam ve Bobby'nin iblis avlarken kurtaramadiklari kisiler bizim 3lunun pesine dusup onlari oldurmeye calisiyor. Tabi ki bu kisiler baskasinin kontrolu altinda. Bobby'nin de ultra-guvenlik sistemli bir siginak insa ettigini goruyoruz. Her zamanki gibi aksiyon dolu bir bolumdu. Bolumun sonunda da Dean ile melek arasinda Dean'in ruyasinda bir konusma geciyor.

S04E03e kadar daha 1 hafta var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

S04E02 yayinlandi. Bu bolumu daha cok begendim. Konuyu iyi bagladilar devami da gelecek gibi gozukuyor.

S04E02 Spoiler - Izlemeyenler okumasin

Bolumun basinda bir kac avcinin oldurulusunu izledik. Daha sonra Dean,Sam ve Bobby'nin iblis avlarken kurtaramadiklari kisiler bizim 3lunun pesine dusup onlari oldurmeye calisiyor. Tabi ki bu kisiler baskasinin kontrolu altinda. Bobby'nin de ultra-guvenlik sistemli bir siginak insa ettigini goruyoruz. Her zamanki gibi aksiyon dolu bir bolumdu. Bolumun sonunda da Dean ile melek arasinda Dean'in ruyasinda bir konusma geciyor.

S04E03e kadar daha 1 hafta var.

gel altyazi gel gel gel gel

:D

Ya ne kadar az izleyen var bu diziyi.Millet güzel dizi izleyin benden sölemesi...
  • Bu hafta hic ilgi yok gibi.
  • Ben de ilk sezonu indirmiştim.Bugün de ilk bölümü izledim.Güzel bir diziye benziyor.
    Ama Sam'in sevgilisine yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 27 Eylül 2008; 14:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.