Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibari ile torrentlerede düşmüş altyazısını beklicez mecburen :(
  • Altyazısı %99 da şu an kontrol yapıyorlar sanırım 1-2 saat içinde altyazı indirip izleyebilirsiniz
    s4b3 ü
  • %99 du bir anda kaybolmus. Eklemeyi unuttu heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

%99 du bir anda kaybolmus. Eklemeyi unuttu heralde

adam 7 saatir uğraşıyor sürekli kontrol ediyorum 7 saat uğraşmış unutucağını hiç sanmıyorum :D
    belli bir saat bekliyor
    yada bir hata bulmuş olabilir
  • Çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robb Stark -- 3 Ekim 2008; 20:27:42 >
  • Saldıralım altyazıya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece görüşü -- 3 Ekim 2008; 20:34:04 >
  • Harika bir bölümdü.Bence dizinin şu ana kadar en iyi bölümüydü s4e3.

-John Winchester , thanks
    -Dean Van Halen

Sam'e heralde Anakin Skywalker olayı olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı:20 Eylül 2008; 0:26:52 X@ndeR

sam kötü tarafa mı geçecek ne?

ben demiştim.

• DEAN: Sammy, wherever you are....Mom is a babe.....I am Going to hell ..............................................AGAİN!

Bence supernatural tarihinin en iyi bölümlerinden biriydi.Çok keyif alarak izledim.Diziye bu castiello nun yani meleğin girmesi biraz daha zevk kattı diziye.
    Forever SUPERNATURAL
  • bencede sam diger tarafa geccek
  • I love this series
  • sonunda bu bölümü izleyebildim

süper bi bölümdü tam tahmin etiğim(iz) gibi sam ın kötü tarafa geçmesile ilgili olmuş ama sölede olabilir lucifer i öldürene kadar yada kafese tıkana kadar 1-2 sezon onun peşinden koşarlar ama sonunda sam kötü tarafa geçmiş olur ondan sonrada ya samla dean savaşır yada dean kardeşini korumaya çalışır meleklerden kaçarlar öle sürer gider wala xDxD
    samın yolu yol deeeel
  • Bu dizi Bu Kadar Düştümü Ya Up
  • Ailecek izliyoruz TNT'de
  • 4. sezonda eski heyecan tekrar gelmiş,süper gidiyor şimdilik.Eskiden sadece sezonların ilk ve son bölümlerinde böyle heyecanlanırdım.:D
  • süperdi ya son bölüm
  • bende başlıcam yakında ya çok iyi bi diziye benziyor da prisonu geçemez bence
  • Son bölüm güzeldi gerçekten..Sam in akibeti ne olacak acaba..Bizim angel da fena konuştu "ya sen durdur ya biz durdururuz"..
  • genel olarak diziyi değerlendirmek gerekirse birinci sezon pek iyi değildi.gerçi şeytanları nasıl avladıklarını anlamamız açısından gerekliydi ama diğer sezonlara nazaran biraz sönük kalıyor.

özellikle üçüncü sezondan itibaren dizi ivmesini artırdı , dördüncü sezonda tavan yaptı.

bu arada bu kadar hengâmenin içinde dean'in yaptığı espriler mükemmel .
  • çok güzel bir bölümdü. sadece dean üzerine kurgulanmış ama güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.