Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Supernatural !! Kesinlikle tek geçerim. Benim için eskiden 1- Lost 2- Prison Break 3-Heroes idi. Geçen kış TNT nin ilk açıldıgı donemde kardeşimle Supernatural'in ilk bölümne denk geldik.. Hmmm fena deilmiş diyerekten, torrent sayesinde sezon 1 'i 1 haftada hatmettik. Sezon 1 , genel itibarıyla çok parlak bir sezon değil, her bölümde farklı bir macera var ama bölümlerden bazilari iyiken bazilari da çok kötü olabiliyordu.

Neyse sezon 1 oyle boyle bitti, sezon 2 ye başladık, dizi kendini toparlamaya ve seyredebilirligini arttırmaya başladı. Sezon 3'de resmen savulun lost , prison break artık ben de demeye başladı ve dizi artık her bölüm bir olay yerine birbirini izleyen güzel bir mistik hikaye işlemeye başladı. IMBD'de puani 4.sezonla 9.1 oldu.. 3 hafta once başlayan sezon 4 ile artık rahatlıkla 1- Lost 2- supernatural 3- Prison break/heroes (ikisi bi anca eder ) diyebilirim.

Sozlukten bir demetle satirlarimi bitiriyorum..

quote:

ne oldum dememeli ne olacam demeli..ilk başladığında lost, heroes ve prison break yanında çıtır çerez diye izlemeye başladığım dizi, diğerlerinin aksine (haydi lost'u bir kenara koyayım) sürekli üzerine koyarak devam edip gönlümün sıralamasında üst sıralara doğru tırmandı..

quote:

hiro'nun bile tat vermediği-artık iyice sıkan ve bir amaç belirleyip seyirciyi o amaç uğrunda kavrayamayan heroes, ve saçmalamada yardıra yardıra ilerleyen prison break'i hoplata hoplata sollamıştır gözümde.
    en basitinden kendi belirlediği kurallar ve oluşturduğu mantığı bozmayan bir çizgisi var.

quote:

erçekten zaman geçirmek için izlenir denilen bir diziden yeni bölümü, yeni sezonu derken gün saydırmaya başlamış dizidir. doğaüstü bütün olaylara çok farklı yaklaşımıyla ve winchester kardeşleriyle on numaradır, böyle sürsündür.

quote:

herkesin içinde farklı hikayeler barındıran dizi. misal biz kendimiz sırf bir ftp kaynağında usul usul duruyor diye herkes gibi zaman öldürme amaçlı bakalım nasılmış tadında başlamıştık olaya. o gün bugündür cuma sabahlarını getiremez olduk. bir zamanlar lost'u beklerken prison break, prison break'i beklerken heroes izleyen bünye artık supernatural beklerken lost heroes prison triosunu izler oldu. varsa daha katalım araya.

/>
  • Bolumu pek begenmedim. Ilk 3 bolumden sonra vasat bir bolum olmus.
  • S04e04 - İğrenç bir bölümdü, ilk sezonun salak bölümlerine benziyor. Umarım boyle gitmez de asıl konuya donerler..
  • Arada olur böyle bölümler. Tekrar asıl konuya döneceklerdir
  • Aslında o kadar kötü bi bölüm değildi ama bu sezonun 2 ve 3. bölümlerine göre biraz kötüydü zaten bütün bölümler iblisli olursa kıymetini anlayamayızki 1. sezonda meg in iblis olduunu örendiimiz bölümlerde ve 1. sezonun sonunda ne kadar heycanlanmıştık dimi eeeey gidi günler eeey xD
  • bu arada izlediim cliplere bakılırsa bidahaki bölüm epeyi eğlenceli olucak
  • biraz soluklanalım diye böyle bi bölüm koymuşlar sanırım , fena değildi bence.
  • bi dahaki bölümde böyle bişey olucak sanırım ayrıca bütün bölüm ün siyah beyaz olucagınıda söyliyim (dracula ile ilgili birşey olucak sanırım)
  • ilk sezon bölümlerine benzemiş
    ama olsun
    yine de güzel bi bölümdü
    cumayı bekliyoruz
  • nesi guzeldi ya iğrenç bir bölümdü. çok sıkıldım. umarım ana konudan fala uzaklaşmadan geri donerler. geçen sezon yaptıkları gibi sezon başı ve sezon sonları ana konuda millete ayarı ver sezon ortalarını da koftiden bolumlerle doldurmasınlar.
  • dün 2.sezonu bitirdim gerçekten güzel dizi favorimde Dean
  • bence fena değildi. arada böyle bölümler olacaktır. dizinin özü bunlar zaten
  • Yeni bolumun yayinlanmasina son 8.30 saat kaldi. Umarim gecen haftaki gibi bir bolum olmaz.
  • Bolum cok kotu degildi ancak ana konudan iyice uzaklastilar. 1. sezondaki klasik bolumler gibiydi.
  • Offf gene mi ?? Eşe dosta harika konulu dizi diye tavsiye ediyoruz bu adamlar yakaladıkları süper konuya yazık ediyorlar..
  • Beyler haklısınız bende öle düşünüorumda hep iblisli hep melekli hep lilithli bölüm olursada tadı kaçar tabe ilk sezondaki gibide yapmasalar iyi olur neyse altyazı bi çıksada baksak ...
  • Altyazı gelir heralde birazdan. Az önce %99'du. Bakalım
    EKLEME: ALTYAZI ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 17 Ekim 2008; 22:24:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bolum cok kotu degildi ancak ana konudan iyice uzaklastilar. 1. sezondaki klasik bolumler gibiydi.

Bu bölümü ben de sevmedim
  • bu bölüm için konuşuyorum.

iyi başladı öyle devam edemedi önümüzdeki maçlara bakacağız.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.