Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezalet, iğrenç, berbat ötesi bir bölümdü. O kadar sıkıldım ki dayanamadım son 10 dakikasini ileri sararak seyrettim. 3.sezon ile yukselen 4. sezonun ilk 3 bolumuyle zirve yapan dizinin son 2 bolum ile için ettiler. Şu an kredilerinden yiyorlar. Umarı boyle devam etmez. Yoksa çok izleyici kaybederler. Ozledim be latince iblis çıkarmaları, kutsal sular, Bob amcayi..
  • Promo:http://www.youtube.com/watch?v=N14RTy0pXnM

Teaser:
    kristi835youtube
    supernatural Yellow Fever" Video Teaser
    http://www.youtube.com/watch?v=OVlb4emFcTg&feature=related

teaser komik gerçektende
  • 5.bölümü izledim.
    pek beyenmedim.
    6.bölümü merakla bekliyorum.
    bu arada dizi hangü gün yayınlanıyor.
    ben hep geç indiriyorum.
  • bencede kötüydü ama zaten bu bölüm daha çok komedi üzerine kurulmuştu sizde her bölümünü Korku-gerilim olcak die izlemeyin zevk almassınız bazı bölümleri komedi üzerine kurulmuş oluo dizinin ve bence iide oluo hep dark hep dark olmazki ama demi aklıma hilekar ın olduğu bölümler geldide ne kopardım be xD

@rat.planet
    dizi perşembe günleri yayınlanıo ama cumartesiye anca çıkıo altyazı yani benim için cumartesi günleri yayınlanıo dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 18 Ekim 2008; 17:55:04 >
  • divxplanet'te kojiro sağolsun cuma akşamları 22 gbi yetiştriyor altyazıları. Evet bazı bölümleri komedi olabilyor ama guzel olursa çekiliyor , mesela bir bölüm vardı Dean ile Sammy her gun aynı gunu yaşıyorlar, o bölüm de komikt ama guzeldi Dünkü bölüm bence ne komikti, ne korkunçdu. Sadece sıkıcıydı...
  • Bu dizinin 1x01 ve 1x02 bölümlerini geçende izledim. Ben kardeşlerin özel yetenekleri var sanıyordum ama galiba yok; acaba sadece bir tanesinin mi özel yeteneği var ? Eğer varsa bu yeteneğin ne olduğunu öğrenebilir miyim ?

Gerçi bölümleri birbirinden bağımsız olduğu için (veya ben öyle sanıyorum) pek benim tarzım değil. Yine de birkaç bölüm daha izlemeyi düşünüyorum.
  • ilk sezonda olaylar bağımsız gibi.ama şeytanların nasıl avlandığını anlamak için izlenmeli.ikinci sezondan itibaren dizi daha güzel bir hal alıyor.hatta dördüncü sezonda birinci sezonda yer alan bazı sahnelerin ne demek olduğunu daha iyi anlıyoruz.

bu arada Sam'in bazı psişik güçleri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Bu dizinin 1x01 ve 1x02 bölümlerini geçende izledim. Ben kardeşlerin özel yetenekleri var sanıyordum ama galiba yok; acaba sadece bir tanesinin mi özel yeteneği var ? Eğer varsa bu yeteneğin ne olduğunu öğrenebilir miyim ?

Gerçi bölümleri birbirinden bağımsız olduğu için (veya ben öyle sanıyorum) pek benim tarzım değil. Yine de birkaç bölüm daha izlemeyi düşünüyorum.

Sadece Sam'in psisik gucleri var ancak bu gucleri pek goremiyoruz. Yani ozel gucler ile degil kol gucu ile gidiyor Supernatural'imiz.

Bolumler tam olarak birbirinden bagimsiz degil. 1. sezondaki bolumler islerin nasil yurudugunu anlamamiz icin olan bolumler ki 1. sezonda dizinin ana konusu bicimleniyor 2. ve 3. sezon ile birlikte bu ana konu tavan yapiyor. Yani 1. sezonun basindaki birbirinden bagimsiz bolumler olaylarin nasil isledigini anlamamiz icin. Mesela iblislerden vs. korunmak icin tuz kullaniyorlar. O bolumler olmasa direk ana konuya baslansaydi bizim 2limiz yere tuz doktuklerinde tuz muz ne ayak demez miydik? Sahsen ben derdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: signore

Bu dizinin 1x01 ve 1x02 bölümlerini geçende izledim. Ben kardeşlerin özel yetenekleri var sanıyordum ama galiba yok; acaba sadece bir tanesinin mi özel yeteneği var ? Eğer varsa bu yeteneğin ne olduğunu öğrenebilir miyim ?

Sadece Sam'in psisik gucleri var ancak bu gucleri pek goremiyoruz. Yani ozel gucler ile degil kol gucu ile gidiyor Supernatural'imiz.

Bolumler tam olarak birbirinden bagimsiz degil. 1. sezondaki bolumler islerin nasil yurudugunu anlamamiz icin olan bolumler ki 1. sezonda dizinin ana konusu bicimleniyor 2. ve 3. sezon ile birlikte bu ana konu tavan yapiyor. Yani 1. sezonun basindaki birbirinden bagimsiz bolumler olaylarin nasil isledigini anlamamiz icin. Mesela iblislerden vs. korunmak icin tuz kullaniyorlar. O bolumler olmasa direk ana konuya baslansaydi bizim 2limiz yere tuz doktuklerinde tuz muz ne ayak demez miydik? Sahsen ben derdim.

aynen abi
  • SEZON 4 6. bölümün trailerini izlediniz mi? sanırım iyi bir bolum olacak.

Dean in yüzü cok komik " am i hunted?" derken.
  • Traileri tv de gozume carpti bende trailer kotu bir bolum olacak izlenimi uyandirdi. Umarim dedigin gibi iyi bir bolum olur. Son 2 saat 10 dk kaldi.
  • Bolum komikti ancak bu hafta da ana konuyla ilgili hicbirsey yapilmadi! Daha da kotusu haftaya da ana konu ile ilgili birsey yapilmayacak. Traileri izledim cadilar bayrami ile ilgili bir bolum yayinlanacak. Bravo yani!
  • Bu gidişle ilk iki bölümü saymazsak 4. sezon kofti bir sezon olacak. Dizi tam zirve yapıp LOST, HEROES, PBreak gibi diziler seviyesine gelmişken bir anda pişmiş aşa su kattılar. Yazık..
  • haklısınız ama tempo da hep yuksek giderse konu tükenir biter .. sanırım arada azıcık konuyu dagıtmayı tercih ediyor kripke :)
  • bölümün sonundaki dean'in eye of the tiger şovu mükemmeldi hala gülüyorum
  • Gayet güzeldi. Ana konu dışına çıkmış olsalarda iyi bölümdü. İşte ana konu dışına çıkacakları tüm bölümlerin böyle olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

bölümün sonundaki dean'in eye of the tiger şovu mükemmeldi hala gülüyorum

Gercekten orasi komediydi. Bir de herifi gordukten sonra Dean'in bir kosusu vardi.
  • quote:

bende bu bölüm de çok güldüm kedi sahneside güzeldi
  • AM I HUNTED
  • quote:

Gerçekten süperdi orası
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.