bence gayet güzel bi bölümdü asıl konuylada ilgili bi bölüm oldu @unpop bitekde sen bayık bi bölümdü demişin haa ne yapmak gerekio seni mutlu etmek için kardeşiiiiiiiiiiim
güzel bölümdü en azından ana konuya dönüş sinyalleri verdi.
Çok güzel bir bölümdü bence.
Ben bu diziyi Unutmuşum yav Arşivde Duruyormuş bakıyım dedim resmen aşık oldum. S2E1 de 'Ölüm Meleği' Olan ablamız ne kadar şirin
Bana kalırsa dizi eski cazibesini kaybetti sezon 2 biraz güzeldi 3. sezonda seyredilmeye değer olmayan bölümler vardı 4. sezonda aynı şekilde pek iyi gitmiyor
hocam bence sezon 2 de dizi güzeldi ve sezon 3 te tavan yaptı 4. sezonda öyle olucak merak etme ana konuya devam etmeye başladıklarında 3. sezonuda geçicek dizi
Arkadaşlar ben 2.sezondayım da.. Bu Ana Konu dediğiniz Şey tam olarak Nedir?
Yani 3.ve 4. Sezonda İblis,Şeytan Avlamaktan vaz mı geçiyorlar?
Yooo tam gaz devam
quote:
Orjinalden alıntı: VaLoUr
Bana kalırsa dizi eski cazibesini kaybetti sezon 2 biraz güzeldi 3. sezonda seyredilmeye değer olmayan bölümler vardı 4. sezonda aynı şekilde pek iyi gitmiyor
Oh be sonunda benim gibi düşünen birini buldum . Çünkü her hafta insnalar bölüm şahaneydi derken ben iğrenç diyordum. 4.sezon ilk 2 bölüm haricinde gerçekten de çok vasat. 2. ve 3. sezonu aratır oldular. Resmen ilk sezonun çakma korku filmleri bölümlerine döndük.
Altyazı çıktı!
İlk dileği dileyen adam Mr.Muscle reklamlarında oynayan değilmi ya
bu bölüm aksiyon azdı.bir an önce ana konuya dönseler iyi olacak.
evet ana konuya dönmeleri iyi olacak ama yinede klasik bir bölümdü.
Uzun zamandır izleyemiyorum ya hala her salı TNT de mi gün yada kanal deiştirdilermi?
Valla kızcaksınız biliyorum ama gene rezil bir bölümdü
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Valla kızcaksınız biliyorum ama gene rezil bir bölümdü
Hadi ya Niye böyle oluyor acaba..Sezona başladığı gibi gitmiyor nedense.