Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzeldi bi dahaki bölümde dean anna yı goturucek sonunda bi kız buldu oda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

güzeldi bi dahaki bölümde dean anna yı goturucek sonunda bi kız buldu oda

Anna Dean'i kesmez. Hem simdi bu bolumde Sam'in Ruby'i goturdugunu de ogrendi kiskanmistir simdi o. Bir kac bolum icinde Castiel ve Uriel'i beraber goturecek o.
  • Sonraki bölüm kesinlikle ana konuyla alakalı olucak.

Çünkü son bölüm bitiminde To Be Contunied yazdı.
  • dizi kredisini tüketmek üzereydi ki gene ana konuya dönerek izlenebilirligini devam ettirdi. Heroes de sezona iğrenç başlamışdı ama onlar da toparlamaya başladı. Valla ratingler bir düşerse kaldırırlar yayından görürler sonra anyayı konyayı .
  • Beyler bölümle ilgili cliplere baktımda 4x1 deki castiel yüzünden gözü kör olan kızı (pamela heralde) bu bölümdede görcez 1. bölümde castiel yüzünden dean götürememişti pamelayı (yada tam tersi pamela dean ı xD) inş. bu bölümde işi pişirirlerde dean ında sam e karşı bi havası olur hiç olmassa, ruby olayından sonra asla ona yetişebilceğini düşünmüorum ama neyse xDxD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 17 Kasım 2008; 16:32:09 >
  • bu ruby denen hatun kisi SAM 'in 1.sezonda ölen sarısın sevgilisi olmasın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

bu ruby denen hatun kisi SAM 'in 1.sezonda ölen sarısın sevgilisi olmasın sakın

Valla tebrikler,mantıklı bir teori ama olsaydı şimdiye kadar açığa çıkmazmıydı.
  • Ruby sezon 2 veya 3 de tam hatırlamıyorum Dean'le konuşmasında orta çağda falan insan oldugunu soylemişdi, bu durumda Ruby olamaz. Tabi senaristler sonradan vazgeçmez ise.
  • Ruby kara veba zamanında Cadı idi
    Sam!in bir tanıdığı olsa heleki nisanlısı niye söylemesin illede bu kıza bir yer bulacaksınız
  • yeni Ruby ye bir turlu alısamadım
    ulen Lilith bi rahat bırakmadın benım guzelım Ruby mi simdi bu bedende takılmak zorunda :)

artık ana konuya kesin donus yapsınlar bence bide tam olarak kaç mühür kırıldı kacı kırılmadı onuda soylesınler bolumlerde :)
    aslında 600 muhurden 66 tanesını kırması lazım engellemek neredeyse ımkansız zaten Luciferi beklemeye basladım ben artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isisis -- 19 Kasım 2008; 16:29:42 >
  • @isisis

zaten amaçları o ,bu sezon yada bi dahaki sezonsonunda lilith i harcıcaklar ama lucifer bi kere kaçmış olcak sonraki sezondada paşa paşa lucifer le savaşcaklar tabe lucifer olursa tanriyıda sokabilirler baksana melekler girdi şimdiden xD (tabe öle göremeyizde bi adamada tanrı rolu vermezlerde xD görünmez olarak savaşır diyelim xD) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 19 Kasım 2008; 14:59:18 >
  • Bende diziyi izliyorum.Topici yeni gördüm bence son bölümdeki kızı vermiycekler ..

Bir karışıklık olabilir bakalım
  • Yeni bolume az kaldi. Hadi hayirlisi.
  • Bolum guzeldi.

Anna da melek cikti.
  • Bölümü beğendim.
    Bu arada nedense altyazı çabuk çıktı Şaşırdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bolum guzeldi.

Anna da melek cikti.

neiiiiiiy yaw ilk kez diziyi izlemeden önce spoiler i açtığıma üzüldüm be xD bu arada sam şeytanla işi pişirdi, trailer dan anladığım kadarıylada dean da melekle way beaa abi kardeş ne adamlar bunlar
  • güzel bölümdü , Dean'in de neden üzgün olduğunu öğrenmiş olduk.
  • iyi güzelde tanrı-melek-şeytan işlerine fazla girmeleri biraz can sıkıcı oldu. meleklerin itici davranışları, çaresizlikleri, hakaretler falan çok hassas konular. bakalım nası toparlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 22 Kasım 2008; 2:26:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

iyi güzelde tanrı-melek-şeytan işlerine fazla girmeleri biraz can sıkıcı oldu. meleklerin itici davranışları, çaresizlikleri, hakaretler falan çok hassas konular. bakalım nası toparlayacaklar.

Evet haklisin ama bir sekilde toplarlayacaklardir. Toparlayamayacak olsalar boyle bir sey yapmazlardi diye tahmin ediyorum.
  • dün gece yazmayı unutmuşum , dizi 15 aralık'a kadar ara verdi arkadaşlar maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.