Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bugun resmen yeni bolum olmadıgı icin kendimi iyi hissetmedim. alısmısız izlemeye. umarım donusleri cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 5 Aralık 2008; 17:45:21 >
  • aslında ben ara sonrasındaki bölümden hiç umutlu değilim sizde fazla bişi beklemeseniz iyi olur çünkü hep ara sonrası vasat bi bölüm oluyor
  • Bence aradan sonraki ilk bolum super olacak. Ben demiyorum trailer diyor.
  • trailer izlemedim spoiler olmasın diye :)
    ama iyi bir bölüm bekliyorum aradan sonra
    lucifer hemen kaçmaz daha en az 1 sezon bu şekilde devam eder ondan sonra mühürler kırılır Lucifer serbest kalır :)
    merakla bekliyorum yeni bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bence aradan sonraki ilk bolum super olacak. Ben demiyorum trailer diyor.

Trailerı nerden seyredebilirim?
  • youtube a giriosun, giremiosan ktunnel den yönlendir oraya supernatural 4.11 yaz gappak gibi karşına gelir istediğini oynat
  • son reklamında calan sarkınına dı ve dizide calan sarkıları nerden bulabilriim
  • Daha onceki sayfalarda muziklerin oldugu bir site adresi vermistim ama simdi bulamiyorum. Yine de
    tviv.org
    Supernatural/Music - The TV IV
    http://tviv.org/Supernatural/Music
    adresine bakarsan orda asagilara dogru muzikleri yazmislar.
  • Bu diziye de başlamayı düşünüyorum, önerir misiniz arkadaşlar ? :D
  • Ben de geldim sonunda 4. sezonun son bölümüne kadar

Dizi nereden nereye geldi, şaşırdım. İnanılmaz farklılaştı. İlk bölümlerde ya da ilk sezonda diyelim, bu kadar büyük düşünüyorlar mıydı? Mutlaka düşünmüşlerdir ama son halini sanmıyorum. Çünkü ilk zamanlarda işin buraya varacağıyla ilgili pek bir işaret göremedik.
    Yani bu Dean nasıl adam anlamadım. Adam cehennemden çıktı, birde üstüne gidip melek .. , bu kadar olur How I Met Your Mother'daki Barney'den sonra en çok güldüğüm karakter Dean, sempatik ve espirilerini tutuyorum
    Bu dizide en çok sevdiğim olay; korku(?), gizem, heyecan, adrenalin, komedi vs. çoğunu barındırıyor olması. Dean'in bir lafına ya da hareketine güldükten iki dakika sonrasında kendimizi karanlıkta bulabiliyoruz.
    İlk sezonda sadece bölüm içinde gelişen konularla ilerliyordu dizi. Bu 'nasılsa bölüm sonunda herşey düzeliyor' diye düşündürerek benim tüm heyecanımı kaçırıyordu. Devamında, hem genel bir konu hem de bölüm içinde gelişen konularla devam etti, ki bu hali çok daha güzel oldu.
    Dizi çok ince ve genelde pek sorgulanmayan noktalarıda kurcalıyor kendi içinde, bakalım nereye varacak
    Bu arada eski Ruby daha güzeldi Bununla da idare ederiz ama
  • Ben diziyi yeni izlemeye başladım ama izlediğim diziler arasında en çok hataların olduğu dizi diyebilirim.İzlediğim diziler lost,dexter ,heroes,prison break,tudors gibi diziler genelde tüm popüler dizileri takip ediyorum ama bu dizideki hatalar ile karşılaşmadım an itibari ile 1 sezon 22 böümde 16 dakika 58 saniyede ekranın sağ tarafında altta elinde foto makinesi olan bir görevliyi tespit ettim bundan önce de yine birinci sezonda oyuncuların hemen yanında duran bir kamerayı.sonra dean'in sevişme sahhensinde bayan oyuncunun gögüslerinin bantlanmış olduğunu yine bir bölümde banyo yapan kadının külodunun net bir şekilde gördüm tabi tüm diziler de bu şekilde oluyor ama genelde hiç kameralara yakalanmıyor bunlar ama bu dizide biraz özensiz davranılıyor sanki.Yakında çekimlerdebn birinde sedat abi çıkarsa şaşırmıyacağım.1 sezon 22 bölüm 16 dakika 58 saniye beni benden aldı an itibari ile zaten
  • Sahsen kamera hatalarini pek onemsemiyorum. Bende Lostda, Prison Break de ya da baska dizilerde bir suru hata yakaliyorum ama bunlarla pek ilgilenmiyorum sonucta zevk almak icin izliyorum bu tur hatalarla ugrasip neden bosa vakit kaybedeyim ama sende haklisin tabi.
  • arkadaşlar şu ara TNT deki supernatural reklamlarında çalan şarkının adı ne acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanvanli

arkadaşlar şu ara TNT deki supernatural reklamlarında çalan şarkının adı ne acaba ?

Styx-Renegade
  • Arkadaslar birde bunu buldum. Sezon4 11., 12. ve 13. bolumden bazi sahneler var.

S04E12 1. sezondan bir bolume benziyor. Hatirlarsaniz insanlari iyilestiren bir adam vardi ancak iyilestirirken baskalarini olduruyordu. Onun gibi bir sihirbaz var gene.

S04E13 ise cok komik olacak galiba. Dean'in o kiyafeti nedir ya. Bir de yukari kadar cekmis. Dodgeball oynatiyor bir de cocuklara.

http://www.youtube.com/watch?v=eHgbD2pcEO8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 15 Aralık 2008; 1:52:52 >
  • süper xD
    4x13 deki dean muhteşemdi yaa yakartop eğitmeni olmuş herhal xD giymiş short u ... xD
    biran önce başlasa şu dizi bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 16 Aralık 2008; 15:15:04 >
  • Dean'in o hali ne yaa Öldürüyor bu adam beni
  • Dean
  • Neyse tam 1 ay kaldi.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.