Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben pek beğenmedim. Laf salatasıyla doldurmuslar bölümü. 10 dakika başta muhabet 10 dakika sevişme 10 dakka aksiyon 10 dakika sonda muhabet.
    Şişirme olmuş yani bölüm. Bir de melek havadan düşmüş yok insan olmış, özütüymüş bilmem neymiş çok gereksiz olmuş. O kadını hiç sevmedim zaten, melekten çok keleğe benziyor, moron gibi birşey. Surekli kucuk emrah modunda bakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

dün gece yazmayı unutmuşum , dizi 15 aralık'a kadar ara verdi arkadaşlar maalesef.

ne şakamı yapıosun kardeşim yiğit dorumu bu? yalan de yiğit yalan deee
  • Bu arada az önce bölümü izledim süper bi bölümdü inş. tatile girmemiştir haketen. Bu arada dean annayı çok pis götürdü yaauw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 22 Kasım 2008; 16:16:40 >
  • Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon

bu ikisini çok benzetiyorum.Bu arada Sam de çok yakışıklı be abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bracq3n

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

dün gece yazmayı unutmuşum , dizi 15 aralık'a kadar ara verdi arkadaşlar maalesef.

ne şakamı yapıosun kardeşim yiğit dorumu bu? yalan de yiğit yalan deee

Eric Kripke yaptigi aciklamada tarih vermemisti. Yani dizi ara verdi ama ne kadar sureli ara verdigini soylememisti aciklamada. Sen nerde gordun 15 aralik tarihini?
  • bu arada ben yanlış yazmışım 15 aralık değil 15 ocak

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon
  • bu ne yaaa ohooooo 2 ay daha mı beklicek şimdi bu dizide süper felan ama şımarmaya başladı haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 23 Kasım 2008; 17:06:43 >
  • netyse biraz dinleniriz. yazar da biraz daha konuyu sürükleyici yapar bu arada
  • arkadaşlar ben bu diziyi bizzat takip ediyorum ole bi durum yok yarın yani 25 kasım 2008 salı günü -amerikada mı ingilterede mi ne yayınlanıyo- yeni bölüm var 4 sezon müthiş ben geldiği gibi indiriyorum kojiro kardeşimiz saolsun o da olmasaydı işimiz kesap 11. bölüm bekliyorum hepinize iii günler
  • İyi oldu bir bakıma..Daha sağlam döneceklerine şüphe yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jensenvsjared

arkadaşlar ben bu diziyi bizzat takip ediyorum ole bi durum yok yarın yani 25 kasım 2008 salı günü -amerikada mı ingilterede mi ne yayınlanıyo- yeni bölüm var 4 sezon müthiş ben geldiği gibi indiriyorum kojiro kardeşimiz saolsun o da olmasaydı işimiz kesap 11. bölüm bekliyorum hepinize iii günler

sen beklemeye et devam daha cok beklersin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 25 Kasım 2008; 16:43:54 >
  • @jensenvsjared
    malesef canım bende karşı çıkmıştım ama X@ndeR arkadaşımızın gönderdii resmede bakarsak ve int dende trailer ini izlemiştim ordada 15 ocak diodu galiba bunuda 16 bölüm yapmak için yada gene grevmi war nedir (sinirden doru düzgün cümle bile kuramadım :D )
  • 1. sezonda dean'in kullandığı arabanın markasını modelinibilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

1. sezonda dean'in kullandığı arabanın markasını modelinibilen var mı ?

67 Chevy Impala
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

1. sezonda dean'in kullandığı arabanın markasını modelinibilen var mı ?

67 Chevy Impala

teşekkürler.

bu arada 1. sezon 9 bolumu bitirdim. izlediklerimin arasında en iyisiydi soluksuz izledim.
  • sana bi tavsiye kendini diziye kaptırıp günde 3-4 bölüm birden izleme en fazla günde 1 bölüm izle sonra ikide bir greve girio dizi , bişi izleyemion bizim gibi kalıon ortada
  • Yeni bolumun trailerini izledim bomba gibi bir bolum geliyor ama tek kotu yani 15 ocaka kadar beklemek zorundayiz.
  • 1-1,5 ay beklicez..Ama buna değecektir şüphesiz bomba gibi dönecekler..Ayrıca son bölümde Dean in,Sam e yaşadıklarını anlatması etkileci bir sahneydi..
  • Eee artık yeni bölüm yayınlanana kadar lucifer de tüymüş olur
  • Çok ara veriyorlar yahu. Neden ara verildiğini bilen var mı acaba???
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.