Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu sefer bencede öleydi hatta izledikten sonra siteyi açıp yorum yazmaya bile erindim şimdi aklıma geldi
  • Bende persembe gunu bolumu izlememe ragmen herhangi birsey yazma geregi duymadim. Bu sefer harbiden rezil bolumdu yani. Sinirim daha yeni yeni gecti. Neyse yarin yeni bolum var. Artik ana konuya donsunler yetti be!
  • Neysen trailer ına baktımda bu seferki konuyla ilgili olcağa benzio
  • Islerim yuzunden dunku bolumu kacirdim. Download edicem mecburen.
  • Bölüm çok güzel olmuş. Beğeneceğinize eminim
  • Bolum gercekten superdi. Ana konuya donmusler sonunda. Boyle devam eder umarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bolum gercekten superdi. Ana konuya donmusler sonunda. Boyle devam eder umarim.

Evet bu bölüm süper di yannız bu melekler,şeytanlardan bile piskopatmış önlerine geleni gebertiyolar
  • evet ya ne bu meleklerin hali önüne geleni yok öldürürüz yok kül ederiz yok cehenneme göndeririz ne la bu mahalle kabadayısı gibi melekler Ruby bile bunların yanında bakire meryem ana gibi kalır
    yaw gidip dean'e
    -kardeşim şu kızı ver bize bu sizede tehlikeli bizede, biz alak bunu cennete bir güzel yerleştirek sende kurtul bizde

yok efendim öyle heybetli heybetli kapı kırma yok asacağız, keseceğizle olmaz

neyse önemüzdeki bölümde ana konu ile ilgili bu sefer Deanın cehennemde yaşadıkları ile olacak galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

evet ya ne bu meleklerin hali önüne geleni yok öldürürüz yok kül ederiz yok cehenneme göndeririz ne la bu mahalle kabadayısı gibi melekler Ruby bile bunların yanında bakire meryem ana gibi kalır
    yaw gidip dean'e
    -kardeşim şu kızı ver bize bu sizede tehlikeli bizede, biz alak bunu cennete bir güzel yerleştirek sende kurtul bizde

neyse önemüzdeki bölümde ana konu ile ilgili bu sefer Deanın cehennemde yaşadıkları ile olacak galiba

inş. anakonu ile ilgili olur ayrıca en dean in yerine olsam amdem bana savaş dionuz silah ta verin derim.Madem dünyayı kurtarcaz bari özel birşeylerimiz olsun derim.Ayrıca Bene dean vermicek ruby i eğer ruby i alrısanız bben savaşmam fln yapar siyah melek tabiki ozmn beraber gidersiniz cehenneme der ama castiel siyahiyi durdurur fln bi arada alastor kim di, yha ben unuttum yoksa hiç göstermediler mi önceki bölümelrde.
  • Arkadaşların ısrarı üzerine bende izlemeye başlıyorum bu hafta diziyi.
  • hiç duymamıştım valla bu diziyi hayret
    ben de başlarım belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

evet ya ne bu meleklerin hali önüne geleni yok öldürürüz yok kül ederiz yok cehenneme göndeririz ne la bu mahalle kabadayısı gibi melekler Ruby bile bunların yanında bakire meryem ana gibi kalır
    yaw gidip dean'e

inş. anakonu ile ilgili olur ayrıca en dean in yerine olsam amdem bana savaş dionuz silah ta verin derim.Madem dünyayı kurtarcaz bari özel birşeylerimiz olsun derim.Ayrıca Bene dean vermicek ruby i eğer ruby i alrısanız bben savaşmam fln yapar siyah melek tabiki ozmn beraber gidersiniz cehenneme der ama castiel siyahiyi durdurur fln bi arada alastor kim di, yha ben unuttum yoksa hiç göstermediler mi önceki bölümelrde.

arkadaşım yalnız melekler ruby i istemiyolar zaten annayı istiyolar....Süper bi bölümdü bence ana konuyu anlatan bölümlerin hepsi gibi..Sam da yok olmaz falan dedi ama sonra şeytan meytan dinlemedi..:D
  • vaybe Sam şeytanı götürmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

vaybe Sam şeytanı götürmüş

Hemde nasil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

vaybe Sam şeytanı götürmüş

Hemde nasil.

Helal olsun kocuma :D her babayigit goturemez seytan :)
  • Ya herşey iyi hoş güzelde 40 dk bitince uyuz oluyorum.Tadı damağımızda kalıyo.İzlediğimiz tüm güzel dizilerde böyle...
  • Güzel bi bölümdü adam olmaya başladı dizi xD
    @xxAziZxx bende izlerken öle düşündüm
    "dean aga biz bunu bi 5 dk cennete koyup gelioz" deseler hemen kızı verceklerde illa show yapcaklar daha xD
    bu arada
    1-sam şu ruby yi götürünce birden gözüme güzel gözükmeye başladı yauw xD
    2-bide zencinin bedenine girdiği an güzeldi xD zencilik daha çok yakışıo ona xD
    neyse önümüzdeki bölümlere bakacauz xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 16 Kasım 2008; 14:03:56 >
  • Oh be nihayet haftalar sonra adam akıllı bir bölüm izlyebildik. Saçma sapan komedi dizilerine dönüşmüştü, yok dilek havuzuymus yok siyah beyaz drakulaymıs yok cadılar bayramıymıs. Bölüm dediğin boyle olur, ana konu istiyoruz, konu dışına sapmalar istemiyoruz. Hepimiz ana konuyuz
  • bu bölüm sonunda beklentileri karşıladı.
  • S04E10un adi Hell's Angels. Ana konuyla ilgili bir bolum olacak gibi. Umarim ana konuya toptan donus yapmislardir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.