Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet yaa şu dizinin biraz daha seyirci toplaması lazım yoksa altyazıları çok bekliyicez biz.Reklamını mı yapsak şu dizinin ne yapsak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Ben de ilk sezonu indirmiştim.Bugün de ilk bölümü izledim.Güzel bir diziye benziyor.

Ama Sam'in sevgilisine yazık oldu.

Spoiler verirken dikkat edelim izlemeyenler olabilir.
  • S04E02 baba Spoiler - Izlemeyenler kesinlikle okumasin

Avcıların tek tek öldürülmesi
    lilith in mühürleri kırması
    bizimkilerim hiç bir şey yapamamaları bu konuda
    meleğin de söylediği sözlere bakılırsa bu sezonun sonunda çok heyecanlı bölümler olucak

gelelim bölüm analizine
    Sam in güçlerini Deandan
    Dean ın melekle konuştugunu Sam den saklaması hala devam ediyor bence birlikte çalışsalar daha iyi işler yapabilirler ama Sam haliyle korkuyordur alıcagı tepkiden :)
    meleklerin dünyadaki olayları avcılara bıraktıklarını kendilerinin ise içeri girenin dışarı çıkmaması için uğraştığını görüyoruz mühürleri koruma olayındaki gibi Lucifer in çıkmaması için
    Avcılara yazık oldu böyle giderse avcı kalmıcak şu an sadece iblislerle uğraşıyorlar ama hala birçok yaratık var avcılar tarafından avlanan avcı kalmazsa bu yaratıklarda istedikleri gibi at koşturucaklar
    kıyamet alametleri Dean ın az çok inanması bölüne ayrı bir güzellik katmış şahsen 10 üzerinden 9 verdim ben bölüme

1 hafta nasıl beklicez şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Ben de ilk sezonu indirmiştim.Bugün de ilk bölümü izledim.Güzel bir diziye benziyor.

Ama Sam'in sevgilisine yazık oldu.

Spoiler verirken dikkat edelim izlemeyenler olabilir.

Haklısın, düzelttim
  • fena bi bölüm değildi

lucifer geliyor
  • sonunda OTV nin alt yazısı çıkınca izleyebildim dizi tekrar eski gidişatını yakalamış gibi görünüyor

her sezondada 1 katman artıyor düşmanlar maşallah önce sarı gözlü iblis sonra lilith sonrada o ölüp lucifer gelcek gibi görünüyor ve daha önce dediim gibi ajan henriksenin olduu bölümler süper oluyor yaaaauw xD neyse konu artık iyice iyi ve kötünün savaşı oldu haketen artık dean 3. bölümün trailerından gördüüm kadarıyla meleğin dediini yapacak bu iyimi kötümü daha karar veremedim xD artık melekde işin içine karışdı dahada bu sene Lilith vs melek yaparlar bidaaki sezonda Lucifer vs tanrı yaparlar belli olmaz bu eric aganın işi xD

4x3 hakkında

bu bölümde trailer den izlediim kadarıyla süper ötesi bişe olacak zamanda geri dönecekler tekrar sarı gözlüyle savaşcaklar felan filan... bakalım 1 hafta nası beklicez zaten bende şu altyazı yüzünden cumartesiden cumartesiye anca izliyorum nası beklicez yaaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 28 Eylül 2008; 18:50:28 >
  • Şişt Lost'cular Prison Break'ciler..

Looo size söylüyom heyy:)

Bu diziyi izleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Şişt Lost'cular Prison Break'ciler..

Looo size söylüyom heyy:)

Bu diziyi izleyin

Hocam bende etrafta ki lostculara diyorum ama izlemiyorlar.Bence çok güzel bir dizi 3.sezon elime geçsin daha güzel olucak.
  • Bence herkezin izlemesi gereken biz dizi .Hem konusu güzel sürekli aksiyon hem gizemli doğa üstü olaylar ki ben çok severim böyle filmleri ve dizileri.Ayrıca bence çok kaliteli bi oyunculuk da var.Dean in o iğneleyici konuşmları mimikleri süper.
    Melekle konuşması güzeldi ,en sonunda o da dayanamadı patladı ,geldiğin yere geri gönderirim bak seni dedi.Saygılı ol lan hıyar dedi deane :)
  • güzel bölümdü lilith'in planlarınıda ögrendik sezon finali mukemmel olucak

dean meleğe bile diklendi ya melekte ayarı bi çekti dean gıkını çıkaramadı
  • Müthiş bağladılar 4. sezonu .

Bence en iyi sezon olucak
    Luciferide soktular araya.

İnşallah bu sene Dean ile Sam devriye polisi gibi gezmezler etrafta , belli bir amaçları olsun artık

• bu bölümde Dean neredeyse imana geliyordu
  • Artık bu sezon son olur veya olmadı en fazla bi sezon daha sürer ama zannetmiyorum bu sezon bitirebilirler.Adamların savaşmadığı bi lucifer kalmıştı onu da altederlerse dizi biter..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabus800

Artık bu sezon son olur veya olmadı en fazla bi sezon daha sürer ama zannetmiyorum bu sezon bitirebilirler.Adamların savaşmadığı bi lucifer kalmıştı onu da altederlerse dizi biter..

biterde onuda kolay kolay alt edemezlerki bence bu sezon sonunda lilith ölür we luciferde kaçmış olur o odadan ve 1-2 sezonda sarı gözlü gibi onu bulup öldürmeye çalışırlar çat die öldürmezler yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 30 Eylül 2008; 19:50:10 >
  • Ewet haklısın daha lilith var arada sırayla gidiyo bizimkiler
  • Yeni bolume saatler kaldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Yeni bolume saatler kaldi.

perşembelerimi oynuyor.hımmm

ben de nerde kaldı bayram arasımı verdiler acep dedim
  • Bu arada Supernatural tayfası gizemli dizileri seviyosunuz benim gibi ve de vaktiniz varsa Kyle XY dizisinede göz atmanızda fayda var
  • Yeni bolum su anda yayinda.
  • Bolum gercekten guzeldi. Once 1 sonra 2 simdi de 3
    4. bolum gittikce guzellesiyor.

S04E03 Orta Buyuklukte Spoiler

Melek Dean'i gecmise goturuyor. 1. ve 2 .sezondan hatirlayacaginiz sari gozlu iblisin Dean'in annesini ilk sectigi zamani goruyoruz. Dean bu sari gozlu iblisi oldurerek annesini kurtarmaya calisiyor ancak basaramiyor. Daha sonra annesi iblisle anlasma yapiyor 10 yil sonrasi icin. Ancak iblis Dean'in annesini uyarip o gun geldigi zaman onu rahatsiz etmemesini istiyor. Bakalim bu bolumde olanlar gelecegi nasil etkileyecek?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.