Şimdi Ara

SüperNumara yurtdışından aranmıyor mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

süperonline'a yeni abone oldum, en çok ev telefonu için diğer operatörü iptal edebileceğime çok sevinmiştim ki...
    yurtdışından süpernumarayı (0850...) arayamadıklarını öğrenince sinir oldum..
    acaba ne zaman yurtdışından arama yapabilirler, biliyor musunuz?
    müşteri hizmetleri kesin bi tarih vermiyor..

• 0090850xxx şeklinde denediniz mi?
  • Yurtdışından aranamama bir tarafa, yurtiçinden Turkcell ve diğer SuperNumara'lar haricinde de aranamıyordu.. O değişti mi?
  • şu anda sadece vodafonelular arayamıyor.. diğer operatörler arayabiliyor..
  • Superonline tam mahkemelik.Sırf telefon için abone olduk internetede bağlayacak olanlara sorduk kaç kere telefon bağlıyosunuz dimi vs. evet bağlıyoruz cart curt sonra bağlamaya geldiler ee telefon şu an için telefon yok 15-20 gün sonraŞimdi de böyle birşey duyuyorum.Baazı operatörler beni arayamayacaksa ne yapim ben öyle hizmeti

Ee süper zekalar madem yurt dışından aranmıyo,vodafone arayamıyo ne diye söylemiyosunuz.İlk başda deseler böyle böyle tamam deriz ama süperonlineın sonradan böyle ş.. yapması hiç de hoş değil,kendilerinede en kısa zamanda bildiricem bu durumu.

• Merhabalar,

Süperonline Müşteri Hizmetleri caller id uygulaması var diyor ama ben telefonumdan beni arayan numaraları göremiyorum. Turkcell ve sabit hattan denedim ikisinde de sonuç olumsuz. Sizler şu anda sizi arayan numarayı görebiliyor musunuz acaba?

Tşk...
  • Aranmak çok önemli değilse yurt dışı kaynaklı bir voip servisi kullanmak daha ucuza geliyor. Sabit telefonu fazla kullanmıyorum. nonoh hesabı ile 10 euro yla 4 ay yurt içi, yurt dışı görüşme yapabiliyorum.
  • Evet nacer arkadaşın dediği gibi betamax şirketinin hesaplarından birine üye olup çok daha ucuza konuşabilirsiniz. Smslisto.com gibi
    Superonline'nin tarifeleri şuan için tuzlu.
    http://www.smslisto.com/en/calling-rates.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.