Şimdi Ara

Superonline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk açtığın mesajını KabloNete 24 aylık alacağını dikkat etmemiştim,hemde 24 ay!!!, hiç ama hiç tavsiye etmiyorum, çok üzülürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğneden ipliğe her şeyin zamlandığı ülkemizde muhtemelen yeni yılla birlikte şu an bile yüksek olan fiyatlar daha da artacak. Siz kendi önceliklerinize göre bir sıralama yapın hangi firma daha çok uyuyorsa oradan devam edin derim.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    1-2 ay sonra yeni bir kampanya yaparlar daha uyguna verirler diye korkuyorum. 1 yıllık taahhütle güzel kampanyalar olsa çok düşünmezdim ama 2 yıl 35 mbps ye 100-110 lira vermek düşündürüyor.
  • Süresi geçmiş kampanyalar bölümünden daha önceki yıllara ait biten kampanyaları bir incelerseniz her yılın başında çıkan yeni kampanyalar bir önceki senekinden daha pahalı oluyor. Belki bir miktar hız artışı oluyor hepsi bu.
    Ne yaptınız hocam karar verdiniz mi bende sizin gib iki seçenek arasında gidip geliyorum fakat kablonet yorumarı düşündürüyor beni
  • Romemo R kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiyi etiketlediniz sanırım :) Bu iki firma arasında karar veremeyen arkadaşımız @TearsForFears. Ben hali hazırda 15-16 senedir Kablonet(Uydunet) kullanıcısıyım zaten. Daha önce konuya yazmıştım size de tekrar yazayım.

Genel amaçlı internet kullanımı ve yüksek hızda indirme için Kablonet, düzenli olarak online oyun oynuyorsanız daha düşük Ping değerlerinden dolayı Superonline.
    Hata yapmışım hocam kusura bakma internet üzerinden film ve futbol çok seyrediyoruz akşamları ise hız 25 mbps e düşüyor kablonette bu hız düşümü beni pişman eder mi karar veremedim.
    Birde çekim alanının dar olduğunu söyleyen arkadaşlar buda ikinci etken.
    Yok canım ne kusuru, arada olur öyle :)

Evet 100 Mbps hıza sahip tarifeler akşam 19-24 saatleri arasında 25'e düşüyor. Kablolu bağlantı ile minimum 24 mbps hızı net olarak alıyorsunuz. İnternet üzerinden herhangi bir yayını veya Online yayınları izlerken herhangi bir sorunla karşılaşmazsanız, ülkemizde ki online yayınların kalitesi düşünülürse 10 Mbps hızlar bile çoğu zaman yeterli olur.

Gel gelelim kablosuz yani wi-fi bağlantısına; maalesef kablonetin geçmişten günümüze verdikleri tüm modemler wi-fi performansı olarak oldukça kötüler. Modemle aynı odadaki wi-fi bağlantısı pek sorun çıkarmazken bir yan odada bile performansı yerlerdedir. Wi-fi sizin için çok önemliyse bunun tek çözümü de router vb. cihaz takviyesidir.
    Wifi bizim için önemli ev biraz büyük diğer odada wifinin çekmesi imkansız o halde modem ile diğer odanın arasında 10 m mesafe var. Sanırım bizi superonline paklayacak.
    Hangisi güzel kampanya yaparsa geç ona türk telekoma da bir bak. Ben superonline güzel teklif sunarsa kalırım yoksa kablonet geçebilirim.

• Ben de akşam 7-12 arası hız düşmesini anlamsız buluyorum bu yüzden aynı fiyata sabit 50mbit olana geçmeyi düşünüyorum
  • ManuaL kullanıcısına yanıt
    Sabit 50 mbps ler 130 liradan başlıyor varsa ucuza paylaşır mısın bende ona geçerim.
  • atraban kullanıcısına yanıt
    Lol dışında başka online oyun oynamıyorum. Ping konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Ayrıca ip adresi değişmiyor diye üzülen birini ilk defa görüyorum. Ben bir yıldan beri aynı ip adresini kullanıyorum ve çok da işime geliyor. Bedavaya statik ip adresi verilmiş gibi. Modem uzun süre boyunca kapalı kalmazsa o ip adresi sizin olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli kampanya var 75gb kotalı olanı seçtim ben versiyonları var

• ManuaL kullanıcısına yanıt
    Kotalı internetmi alınır artık

Şöyle 35-50 mbps 90-100 liraya bulamadım. Saçma sapan kampanyalar var hep. Biri gece 25 verir öteki gece 100 verir gündüz 25 verir. Sabit hızı uyguna verebilen yok. Kablonetin fiyatları bence rakiplerinden çok daha uygun ama herkes ping değerleri daha iyi dediği için Superonline ile devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Ağustos 2020; 20:33:23 >
  • Son 24 ayda 50GB’ı bir kere geçmişim o yüzden ben çok dert etmedim kotayı ne için nasıl kullandığınız önemli tabi. Geçmiş değerleri inceleyip karar vermek lazım

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Siz lol oynamaya devam edin en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: atraban

Ek olarak cs go ve fifa da oynamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atraban

Borderlands 2 terraria ve Witcher 3 oynuyorum.oyun serveri kurarken de herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadım çünkü kablonette statik ip var sayılır bir yılı aşkın süredir aynı ip adresine sahibim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.