Şimdi Ara

Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2021; 11:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KabloNet Docsis3.0 modem kullandığı için zaten +9ms ping ile başlıyorsun. KabloNetin yurt dışı çıkışları berbat ötesi.ç Çoğu kişi yurt dışı çıkışlı IP si bile yok diyor. herkesi CGN havuzunda tutup çıkartmamak için bin bir çeşit oyun oynuyor. İstatik IP kullanmamana rağmen IP değişmiyor. arayıp değiştirmek istediğin de hakaret etmedikleri kalıyor. indirme hızın da bir problem yaşamıyorum ama zaten adsl dede indirme de problem yaşamıyorum. adsl de oynadığım oyunda 43ms ping alırken KabloNette 70 den aşağı pingi göremedim. ping konusu zaten onlar için 100 e kadar normalmış. zorla seni NetMaster gibi hiç birşekilde çalışmayan modeme mahküm edip zorla router almaya sürüklüyorlar. ayda 105tl çöpe para veriyorum. şansıma oturduğum bölge de Fiber olmadığı için forumdaki iyi yorumlara kandığım için gittim KabloNet bağlattım. KabloNetten memnun olanların hiç birisi ya oyun oynamıyor yada 60-100 arası ping onlar için ideal. Superonline dan vazgeçmeyin. Pişman olursunuz.
  • Superonline. Akşam hız düştükten sonra neyleyim 100Mbps yi..

100Mbps kampanyaları vardı, 150 liraya da var 120 liraya. Turkcell in sitesine bakmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu iki teklif arasında ben Kablonet'i tercih ederdim. Paket çoğunlukla 100Mbps, sadece akşam 19.00 - 00.00 arası 25Mbps ki ortalama bir hız olduğunu düşünüyorum. İndirme işlemleri 100Mbps olan vakitlerde yapılır, 25Mbps olduğunda ise günlük kullanım yapılır. Tabi sizin kullanım senaryonuz nasıl? kendinize göre ayarlamanız lazım.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Hız 25 e düşüyor, Superonline ise devamlı 35 veriyor. Fiyatlar artık daha da yükselmiş ben sabit 35 i 95 ten aşağı bulamadım.

• Bi aile kampanyası vardı ama link bulamadım, bitmiş sanırım.
    www.turkcell.com.tr
    Turkcell’lilere Özel 100Mbps Platin Paket
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti/turkcelllilere-ozel-100mbps-platin-paket

Edit: İptal olmuş, https://forum.donanimhaber.com/turkcell-fiber-100-mbps-aile-kampanyasi-120-tl-100-mbps-kampanya-iptal--144607219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 1 Ağustos 2020; 14:39:48 >

• joster35 kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi düşünüyorum. Üstüne çok fazla izlemesem de tv paketi vb de veriyorlar. Ben sıkıntısız pingsiz 25 mbps yi kabul ederim. 25 ile 35 arasındaki fark çok etkilemez gibi. Sonuçta geri kalan zamanlarda 100 e kadar hız verecek, hat 100 kaldırmasa bile 70 civarını görürüm diye tahmin ediyorum. Modemlerinden yana çok dert yanan var kablonetin. Wifisi çekmiyor, modem tv kutu stok sıkıntısı var diyorlar. Hatta turksat kendiside bunu instagramda millete cevap vererek söylüyor stok sıkıntımız vardır diyor.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Şimdi 35 mpbs leri 110 dan falan satıyorlar ya fiyatları yükseltmiş superonline, dolayısıyla anlamı kalmadı artık. Sadece 3 ay bedava kampanyasıyla 96.25 liraya geliyor aylık o 3 ayı düşünce. Ben ise 80 liraya 35 kullanıyordum superonline da.

• Fiyat ve hız açısından bakıldığında, Kablonet çok mantıklı görünüyor. Sundukları TV hizmeti de sinema kanalları hariç Türkiye'deki en iyi yayın sağlayıcılarından biri bana göre.

Fakat, bir Kablonet müşterisi olarak önermiyorum. Ping süreleri çağ dışı.
    Ayrıyetten çoğunuz Kablonet'in FTTB olduğunu düşünüyor fakat her bölgede böyle değil.
  • Senseight S kullanıcısına yanıt
    Ping sürelerinden dert yanıyorsun. Ne kadar kötü? FTTB ne bilmiyorum ama superonline dan kötüyse ping süreleri geçmem herhalde kablonete.
  • Superonline dediğin fiber internet ise kıyaslayacak bi durum yok ortada . 3 yıl Superonline fiber kullandım şimdi mecburen kablonetin fiber dediği internete geçtim ortada iki farklı klasman var .

İnterneti yoğun kullanan biriyseniz ortada bari fark var . Birisi gerçek fiber diğeri apartmana kadar fiber .

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Superonline da kalırdım açıkçası ama fiyat yükseltmeleri beni alternatiflere yöneltti. Güzel bir kampanya yapsalar keşke.
  • İptal faksı çekin çok daha uygun fiyat verirler

• Örneğin cs go'da genelde 85-100 ms arası ping değeri alıyorum. Çok nadir de olsa 75-80 olduğu da oluyor. Ve ping testindeki değerleri oyun içinde vermiyor. Mesela cs serverlarına ping attığımda 60 ms üstünü hiçbir zaman göstermez, fakat oyun içi dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 1 Ağustos 2020; 17:24:26 >
  • Arkadaşım Kablonet`te ping değerlerinden şikayetçi hocam, 100Mbps paketi kullanıyor o da. TR sunucusu bulunan oyunlarda 25-40MS, Avrupa sunucusu bulunan oyunlarda 80-110MS alıyor. Geceleri 01.00-07.00 dışında sürekli paket kaybı yaşıyor ve pingi tavan yapıyor 15-20 saniye.

EDIT: Ben TT ile TR sunucularında 8-11MS [(Genel olarak sabit 11), (Valorant)], Avrupa sunucularında 29-36MS(CS:GO) arası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 1 Ağustos 2020; 17:33:20 >
  • Genel amaçlı internet kullanımı ve yüksek hızda indirme için Kablonet, düzenli online oyun oynuyorsanız daha düşük Ping değerlerinden dolayı Superonline.
  • Bende arkadaşa katılıyorum. Turkcell den iptal talebi sonrası 35mbit için 12ay taahhüt 84.90₺ gelebilir. Sabırlı olmakta fayda var

• Anladım, sana kalmış tabiki. Ben hızı düşen bir şeyi kullanmam kendi adıma. Senin için sorun değilse kablonet daha ucuz.
  • KabloNet Docsis3.0 modem kullandığı için zaten +9ms ping ile başlıyorsun. KabloNetin yurt dışı çıkışları berbat ötesi.ç Çoğu kişi yurt dışı çıkışlı IP si bile yok diyor. herkesi CGN havuzunda tutup çıkartmamak için bin bir çeşit oyun oynuyor. İstatik IP kullanmamana rağmen IP değişmiyor. arayıp değiştirmek istediğin de hakaret etmedikleri kalıyor. indirme hızın da bir problem yaşamıyorum ama zaten adsl dede indirme de problem yaşamıyorum. adsl de oynadığım oyunda 43ms ping alırken KabloNette 70 den aşağı pingi göremedim. ping konusu zaten onlar için 100 e kadar normalmış. zorla seni NetMaster gibi hiç birşekilde çalışmayan modeme mahküm edip zorla router almaya sürüklüyorlar. ayda 105tl çöpe para veriyorum. şansıma oturduğum bölge de Fiber olmadığı için forumdaki iyi yorumlara kandığım için gittim KabloNet bağlattım. KabloNetten memnun olanların hiç birisi ya oyun oynamıyor yada 60-100 arası ping onlar için ideal. Superonline dan vazgeçmeyin. Pişman olursunuz.

• İptal ederlerse ne yapacağız
  • Ping ve stabil hız bence de en önemlisi. Kablonet fiyat performansa oynuyor. Modemlerinden çoğu kişi şikayetçi ve bu konuda olduğu gibi pingten de çok şikayetçi var. Hem iptalle uğraşmam hemde ping sıkıntısı çekmemek adına superonline da kalayım desem 35 mbps ye 110 lira istiyor. Fiyatlar çok yükselmiş.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.