< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2021; 11:51:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2021; 11:51:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KabloNet Docsis3.0 modem kullandığı için zaten +9ms ping ile başlıyorsun. KabloNetin yurt dışı çıkışları berbat ötesi.ç Çoğu kişi yurt dışı çıkışlı IP si bile yok diyor. herkesi CGN havuzunda tutup çıkartmamak için bin bir çeşit oyun oynuyor. İstatik IP kullanmamana rağmen IP değişmiyor. arayıp değiştirmek istediğin de hakaret etmedikleri kalıyor. indirme hızın da bir problem yaşamıyorum ama zaten adsl dede indirme de problem yaşamıyorum. adsl de oynadığım oyunda 43ms ping alırken KabloNette 70 den aşağı pingi göremedim. ping konusu zaten onlar için 100 e kadar normalmış. zorla seni NetMaster gibi hiç birşekilde çalışmayan modeme mahküm edip zorla router almaya sürüklüyorlar. ayda 105tl çöpe para veriyorum. şansıma oturduğum bölge de Fiber olmadığı için forumdaki iyi yorumlara kandığım için gittim KabloNet bağlattım. KabloNetten memnun olanların hiç birisi ya oyun oynamıyor yada 60-100 arası ping onlar için ideal. Superonline dan vazgeçmeyin. Pişman olursunuz.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 1 Ağustos 2020; 14:39:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 1 Ağustos 2020; 17:24:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 1 Ağustos 2020; 17:33:20 > |
|
|
|
|
|