< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline 1000/50 - 500/50 (89. sayfa)
-
-
benim pakete geforce now eklemişler 170 lira civarına 1+1 yıl dedikleri buymuş, beni araya bölge bayisiymiş haberiniz olsun halledeceklerini söylediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcellilere ozel 2 ay bedava sonraki 10 ay 500 TL su an icin sanirim en mantiklisi 1000mbps icin degil mi? Vodafonedan geciste cayma bedeli de siliniyormus dendi. Dogru mu?
1 hafta icerisinde 350ydi once 430 oldu simdi 500 tl. Saka gibi resmen. 100 mbit 210 TL oduyorum Vodafone'a. Taahhut sene sonu bitiyor, arayip onlarin da ne yapacagini bir ogrensem iyi olur sanirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 23 Ağustos 2023; 17:15:10 > -
m.superonline.netTurkcell'lilere 2 Ay Ücretsiz Fiber - TURKCELL SUPERONLINEhttps://m.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcelllilere-2-ay-ucretsiz-fiber
Diğer iss iptal bedeli karşılama 500TL denilmiş.
Durum şöyle; önce siz önceki operatöre iptali öder Turkcell'e faturayı Mail/bayi ile iletirsiniz.
Iptal tutarınca size kredi girilir, devam eden aylarda otomatik düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 23 Ağustos 2023; 18:18:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Vodafone sol altyapısı kullandıgı icin bunu direkt silebiliyoruz kolay halloluyor gibisinden bir sey demisti satis temsilcisi. Olmadi böyle yaparız tesekkurler
Teklif güzel bence kabul edin 100 mb 220 tl ödüyorum ve ocak ayına kadar bu fiyat ocakta fiyat ne olur belli değil, sizin teklifte bir yıl fiyat sabitligi var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 23 Ağustos 2023; 20:31:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar ben 500mbps abone oldum fakat oyunlar inerken saniyede 180 mbps ile iniyor normal mi speed test te 500 veriyor ama indirmeler max 180 ?
hız testlerine inanmayın oyun içerisinde gerçek kullanım sonuçlarına bakın hız test sitelerine bakarsak yanılırız testlere göre uçuyoruz kaçıyoruz
Asıl bomba oyun içerisinde :)
sonra hata hatayı sorun sorunları doğurduğunu anlarsın
müşteri hizmetlerini aradığında anlattığında modemin internete çıkıp çıkmadığına dair sıradan test yapıp sorun yok deyip daha ısrar edince statik ip veya game plus satalım efendim daha ısrar edince sorun kaydı açıp yine dediğim gibi basitçe test yapıp hem de sorun çözülmediği halde kaydın durumunu kafalarına göre çözüldü olarak değiştirdiklerini vs vs vs zamanla öğrenirsiniz acı tecrübe ederek
şimdiden sabır diliyorum
bu Arada Telegram da canlı sesli sohbet dener misin bakalım bağlantı kopacak mı haliyle gelen giden seslerde kesilme olacak mı veya tekrar bağlanmaya çalışacak mı merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 4 Eylül 2023; 21:28:16 >
steam sunucu ayarını bulunduğunuz şehir veya size en yakın şeri seçin
-
Yaptim hocam onu fayda etmedi
Aynen hocam saat 12 de geldiler oglen evet sorun var dediler L1 kodunu merkeze bildirelim dediler bildirmemisler sorun yok yazmislar beni m.temsilcisi aradi sorun bittimi dedi yoo size bkldirecekti dedim ykk gelenler sorun giderkldi demis ler merkeze bende dedim devam ediyor aksam 4.30 da bir daha geleceklerdi ben evde yokken 4 de gelmisler eskm ve cocuklar vardi telefonda goruntulu konusyum normal diyor neresi normal dedim 500 nere 180 nere serverlar dolu diyor sadece steam degilki sorun dedim intrrnetten ne indirisen indir 20-50 maks 180 bu normal dehil dedkm ben ttnet de 200 mbps kullanirken aliyordum dedi oyle diyince sustu testler hikaye dedjm bana 350-400 mbps ile bisey indir ben normal diyecem dedim oyle deyince sustu ps5 var oda yavas iniyor kablo lu kabloda cat 6 ondan sonra haklısınız L1 yazacam merkeze dedi gitti bakalim nolacak sirf fiyati uygun diye duruyorum 500mbps 265tl
Sehir semt neresi Hocam ?
istanbul küçükçekmece
ekleme : bir iki gün içinde hallettiler bu arada faturamı çok hızlı davrandılar sağolsunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 6 Eylül 2023; 11:7:22 > -
Selam arkadaşlar;
Yakın bir zamanda taahütüm bitiyor 100/20 kullanıyorum.
Az evvel aradılar ve 6 ay 234 diğer 6 ay içinde 254 TL teklif ettiler.
Ne diyorsunuz.. Aylık ortalama 244 TL oluyor.
-
Hocam selamlar
Bence fiyat gayet uygun.
Sıfır abonelikte 100 lük fiber 380 civarı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın arkadaşlar merak ettiğim bu superonline'ın yüksek hızlı paketleri mesela 500 mbit lik paket gerçekten 500 mbit gibi çalışıyor mu? İlk defa yüksek hızlı paketlere başvuracağım, daha önce oturdugum yerde 100 mbit lik fiber sorunsuz kullandım, taşınacağım adreste aslında daha önce bu 100 mbitlik superonline'ı sorunsuz kullanbildim. O zamanlar daha yüksek hız yoktu. Şimdi tekrar geri dönme durumum oldu bu adrese, ve açıkcası 500'lükler gelmişken bunu kullanmak ıstıyorum. Verimli verebildiklerini bilsem başvuracağım ama yine de sakata gelmek istemiyorum o yüzden 200 mbitlik bağlatmak mı daha doğru olur? fiyat farkı 200 lük ile 500 lük arasında fazla değil.
-
Evet, 500/50 bant genişliğini ufak tefek kayıplarla alıyorsunuz. 1000/50 olanı alırsanız bu değerleri elde etmek için mutlaka kablolu bağlanmanız gerekir. Kablosuzda genelde cihazların kapasitesi 866/866 ile sınırlı olduğundan (router ax olsa bile kullandığınız cihazın da ax olması gerekiyor) maksimum 700-750 mbps görebilirsiniz.
-
Teşekkür ederim hocam iyi oldu bu bilgilendirme, bir diğer merak ettiğim konu en son o bahsettiğim dairede 100 mbit kullanıp kapattıktan sonra dairedeki kutudan ilk ayarlanan fiber kablo ucu ve dağıtıcı sabit boşta kaldı. Başka kimsede kullanmadı. Ama aradan 3 4 sene geçti. Oradaki mevcut kablonun ve dağıtıcının 500 mbit gibi hızları desteklemesi için değişmesi gerekecek mi yoksa mevcut 2019 2020 senesindeki düzenden devam edilebilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X