Beyler dns kullanımına izin veriyor mu sol ? millenicom ve vodafone'da kullanıyordum sol 'da durum nasıl |
Superonline 1000/50 - 500/50 (87. sayfa)
-
-
Ben 500 mbit tarifemi yenilettim. Haziran ayında doluyordu. 389 lira 2 yıl taahhüt verdim. Samsung galaxy buds 2 kulaklık hediye ettiler.
-
DNS veriyor ama engelleri böyle aşamıyorsunuz. Vodafone’da engel yoktu, süperonline’da var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taahhütsüz bağlatın. Kurulum ve aktivasyon ücreti de almazlar herhalde? Taahhütsüz 320₺ 1000’lik diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beyler 1000'lik paket bağlı,
gamepass: 40 mb
battlenet: 23 mb (vpn ile 40mb)
eaplay: 110 mb
gibi değerler alıyorum. sizde durum nedir? bu hesaba göre 1000'lik paketin pek bir anlamı yok. 500'lük alsamda aynı değerler olacak belli ki.
-
500lük paketteyim, aynı değerleri alıyorum oyun indirirken, EA play 56mb sadece. 200lük almak da mantıklı diye düşünüyorum ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla haklısın hocam. bir eaplay için bu paralar verilmez. sadece alldebrid üzerinden idm ile indirme yaparken ve türk torrent sitelerinde 100 mbleri görebiliyorum. sanki türkcell yeri yurdu olan servisleri battle net vs gibi bilerek kısmış.
-
Bir de mesela telefon wifiye bağlıysa belli bir süre sonra bağlı görünüyor ama bağlantı olmuyor, öyle garip bir durum var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralık sonundan beri 1000/50 paketindeyim. Prime time saatleri dışında 100 mb ları gördüğüm oluyor sabah 8 öncesi ve gece 02.00 dan sonra özellikle onun haricinde hızlar bahsettiğiniz gibi battle.net,steam,ea play,xbox game app ve ubisoft connect kullanıyorum. Bu beşlinin içinde en yüksek ortalama ubisoft connect'de diyebilirim...
-
nerden yenilettiniz hocam?
-
Denizli yerel ana bayisi aradı hocam. Denizlide yaşıyorum. Taahhüt bitimine yakın aradılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bildiğim kadarıyla epicde sunucu kaynaklı sınır yok. oradan da yüksek hızla çekilir diye düşünüyorum.
-
500/1000 mbps tarifeler için taahhütlü ve taahhütsüz en uygun kampanyalar hangileri?
şu an taahütlü tarifelerde 500 için 299 tl, 1000 için 349 tl görüyorum.
https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/500-mbps-fiber-kampanyasi
https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/1000-mbps-fiber-kampanyasi
ama bu bahsettiğiniz taahhütsüz fiyatların nerede yazdığını bulamadım.
-
www.superonline.netFiber Taahhütsüz Paketler - TURKCELL SUPERONLINEhttps://www.superonline.net/kampanyalar/taahhutsuz-teklifler/taahhutsuz-fiber-paketleri
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 29 Mayıs 2023; 20:13:9 > -
bu kampanyalar sadece yeni gelen müşterilere. şartlar kısmında öyle yazıyor.
-
Ah be, 500MBPS Taahhütsüz 270TL kullanıyorum. Abonelik yaptığımda Taahhütlü 500 daha pahalıydı. Neyse artık 500 de fazla Taahhütlü 200'e geçerim.
-
ben 60 üstünü göremiyorum hocam. bir ayarı mı var bunun?
-
Hocam merhaba.
Ben genellikle indirme işlemleri için Amerika sunucuların kullanıyorum. Tek tek deneyerek, sizin için hızlı olan sunucuları bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütsüz bütün ADSL, VDSL ve Fiber paketlere hız fark etmeksizin 500gb kota getirmiş superonline
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X