Hocam memnun musunuz ben de sol e geçmeyi planlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline 200 mbit'e abone oldum , hangi modemi tercih edeyim ? (2. sayfa)
-
-
Fttb altyapı olup nasıl 100 üstü paket kullanabiliyorsunuz anlamadım. Bunu bize neden yapmıyorlar? (100/20 kullanıyorum, sol, fttb)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi fiyat olarakta avantajlı oldu bence
-
Kimisine veriyorlar, kimisine 100 den fazla olmuyor diyorlar.. Gigaswitch yoksa binada zaten 100 üstü olmuyor, gigaswitch olanlara da kimine veriyorlar kimine vermiyorlar.. Kafalarına göre takılıyorlar.
Ben 500 bile alabilirdim, gerek duymadım. 200 yeter diye.
-
Daha rahat olsa da Vpn i modeme kurmanıza gerek yok, surfshark kullanıyorum vpn olarak kendi telefonuma, bilgisayarıma eşimin telefonuna ve android tv ye surfshark kurdum.
Her an ihtiyaç olmuyor ihtiyaç anında vpn açıp kullanıyorum sınırsız.
-
Arkadaşlar, superonline ın, Huawei modemlerinde, LG8245X6-10, Huawei LG8245X6-10-20, Huawei LG8245X6-50
tire işaretinde sonra, -10-20-50 diye değişiyor bu modemler arasında bir fark var mı?
-
Bu sansür dediğiniz aile profili aktif geliyor o mu acaba? Ben de geçen farkettim ve kapattım o profili. Gelmeyen arama sonuçları çıkmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X