Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni superonline'a dahil oldum epey eleştiriler olsada ancak ttnetin yeni kampanyası daha iyi gibi ne dersiniz ? İptal etsem mi ve edersem ne kadar öderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Arkadaşlar yeni superonline'a dahil oldum epey eleştiriler olsada ancak ttnetin yeni kampanyası daha iyi gibi ne dersiniz ? İptal etsem mi ve edersem ne kadar öderim.

ttnetin hangi kampanyası daha iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper kampanyaya benziyor
  • 22 gün sonra TTNET' ten kurtuluyorum. Her ay 80 tl. mi sömürdüler. (int.+tlf)

Biraz önce türkcell süperonline' dan aradalar. Sınırsız 59 tl. dediler sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

22 gün sonra TTNET' ten kurtuluyorum. Her ay 80 tl. mi sömürdüler. (int.+tlf)

başlıkda 35 tl yazıyor 59 tlliği boşver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

22 gün sonra TTNET' ten kurtuluyorum. Her ay 80 tl. mi sömürdüler. (int.+tlf)

başlıkda 35 tl yazıyor 59 tlliği boşver

Her hangi bir süperonline bayisinden geçiş yapabiliyormuyuz. Detayları göremiyorum
  • sayfanın başında murat beyin teli var ararsan yardımcı olur sağa sola gitmene gerek yok
  • modemli üyelikte aktivasyon alınmıyormuş anladığım kadarıyla yani -30 tl
    peki verdikleri modemin piyasa değeri ne kadar aşağı yukarı bilen var mı 2 hafta sonra taahhütüm bitiyor da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi.

hızımda azalma olmuş
  •  Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi.
  • arkadaşlar kampanya hala devam ediyor mu? cevap lütfen acil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_dayı

arkadaşlar kampanya hala devam ediyor mu? cevap lütfen acil?

Süperonline Müşteri Temsilcisi, Murat Aslantaş 0530 645 45 34 ile görüşebilirsiniz.
    kurumsal olan bu tarifeyi briysel kullanıcılar için yapan o donanım haber vasıtası ile aradığınızıda belirtin .

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi.

hocam senin bağlantı sıkıntısızdı diye hatırlıyorum.Sonradan mı düşürdüler hızı?

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi.

hocam senin bağlantı sıkıntısızdı diye hatırlıyorum.Sonradan mı düşürdüler hızı?

kisa sure problem oldu. duzeldi tekrardan..

• ankara'da olup 34 liraya bağlatan var mı. sonrada gereksiz bir sürü hile hurdayla fiyat yükseliyorlar.
  • İlk faturam geldi .
    9 günlük kullanım ücreti + aktivasyon = 39.10 TL
    DenizBank ta yatırdım faturayı 1 Lira işlem ücreti alındı neden alınıyor dedim bizimle alakalı değil Super Online alıyor onu dediler başka yerdende yatırsaydınız yine alınacaktı dediler doğrumudur ?

Birde internetim çok sık kopuyor nasıl bir çözüm bulabiliriz ?
  • ben 49 oduom sınırsz nasıl iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

İlk faturam geldi .
    DenizBank ta yatırdım faturayı 1 Lira işlem ücreti alındı neden alınıyor dedim bizimle alakalı değil Super Online alıyor onu dediler başka yerdende yatırsaydınız yine alınacaktı dediler doğrumudur ?

https://kurumsalwebislem.superonline.net
    Adresinden kredi karti ile odeyebilirsin.

Denizbank bir lira konusunda sallamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

İlk faturam geldi .

https://kurumsalwebislem.superonline.net
    Adresinden kredi karti ile odeyebilirsin.

Denizbank bir lira konusunda sallamis.

Tesekkuler Kredi Karti taraftari degilim ama aklimda bulunsun sagolun.

1 saat oncesine kadar internetin kopmasindan sikayetciydim ama suan internetin kesilmesinden sikayetciyim internet bir gitti bir dahada gelmedi suan telefondan giriyorum . Bundan sonra kopmasinada razıyım koptugunda en azindan 1 dk sonra tekrar geliyordu .
    Ucuz etin yahnisi yenmez arkadas...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.