Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzak ihtimalde olsa beklenir telekomdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: id850520

bu akşam itibariyle geçişi yaptılar
    en son iki senelik doping den geçtim ben
    istanbul acıbadem santralinin bayağı yakınında oturduğumu belirteyim önce
    doping de 2 mbit e sabitlettirmiştim hızı 1.8 1.9 falanla bağlanıyordu
    ondan önce de nerdeyse on senedir aynı telefon hattında turk. net hariç tüm iss leri kullandım
    hepsinde durum benzerdi
    bu arada ilk defa birkaç ay önce sokağa da fiber dolabı koydular fakat ben doping deyken ondan da hiçbir fayda sağlayamamıştım
    herneyse asıl bomba şimdi geliyor
    akşam hat taşındı diye mesaj gelince girdim modem ayarlarını fakat sinyal yok
    aradım sol ü haliyle. malum diyalog efem splitterı çıkarın felan filan derken 2 mbit e sabitle sen dedim şunu durumu tahmin ettiğim
    ne var ki onda bile dsl sabitlenmedi herif de 1 mbit e sabitledi haliyle
    bu hızda hat değerim zayıflama 50 db snr 11 db
    kıssadan hisse yine başıma dert açtım

Benimde süperonline a ilk geçtiğimde hızım 1 Mbitti.

Müşteri hizmetlerini aradım konuştum 1 Mbit e sabitlemişler.

Düzelttiler şimdi test yapınca 8 Mbit olan bağlantı 7 Mbitleri görüyor.

Bu benim için yeterli.

Bu arada süperonline geçtin kötü oldu diye düşünmeyin, alt yapı hat filan hepsi telekomdan geliyor.

Süperonline a geçtikten bir iki gün sonra modemim bozulması.

İçimden bazen diyorum acaba modemin bozulması ile telekomun alakası var mı.

Yaparlar mı yaparlar.

Her şeye rağmen yarı fiyatına net aldığım için süper onlinedan memnunum.

kardeş benim hızımı 1 e sabitlememişlerdi aksine 8 deymiş ve sinyal dahi alamıyordum haliyle
    benim önceki net 2 ye sabitlendiğinde smr 7 db e düşüyordu ama hiç kopmadan bağlanıyordu
    şimdiyse adam 1 e sabitlemesine rağmen snr aynı zayıflamasıysa 50 db in üstünde
    yani zaten kötü olan netim daha da kötüleşti anlayacağınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyat bütün şehirlerde geçerli mi? Ben Fethiye'deyim örneğin, bu interneti kullanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Bu fiyat bütün şehirlerde geçerli mi? Ben Fethiye'deyim örneğin, bu interneti kullanabiliyor muyum?

Kullanirsiniz.

Fark eden degisen bir sey olmuyor.

Sadece kagit uzerinde neti telekomdan degil superonlinedan almis oluyorsunuz.

Mevcut modeminiz ve yeni sifre ile yola devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web sitelerinde iconlara tıklıyorum,yönlendirildiği yok, bilgi ekranlarının açıldığı yok, sanırım ya bende açılmıyor, ya da bir problem mevcut.

İnternet sitelerinde herhangi bir kampanya göremedim ben açıkçası, fiyat yazan herhangi bir ekran bile açılmadı.
  • kampanya güzel. bende bu tarifeye geçiyorum.
  • Ben de bu kampanyadan yararlanmak üzere başvurdum, ancak bir sorum olacak geçiş işlemi için herhangi bir servis geliyor mu yoksa geçiş olunca sadece modeme yeni şifre falan girerek mi hallediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obguran

Ben de bu kampanyadan yararlanmak üzere başvurdum, ancak bir sorum olacak geçiş işlemi için herhangi bir servis geliyor mu yoksa geçiş olunca sadece modeme yeni şifre falan girerek mi hallediyoruz.

Yeni şifre gelecek, birde telekomdan Superonline geçiş işlemi için sizi arayıp teyit alacaklar.
  • bu tarife de telefon hattı olması zorunlu mu? yani ttnet teki gibi yalın adsl gibi alabiliyormuyuz
  • Gayet uygun gözüküyor. Önümüzdeki ay taahhüdüm bitince katılacağım.
  • Telekomdan telefon hatti gerekmiyorsa bende basvuracagim bu pakete. Umarim gerekmiyordur telefon hatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Telekomdan telefon hatti gerekmiyorsa bende basvuracagim bu pakete. Umarim gerekmiyordur telefon hatti.

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

bu tarife de telefon hattı olması zorunlu mu? yani ttnet teki gibi yalın adsl gibi alabiliyormuyuz

Telefon hattı ne yazık ki gerekiyor ama 15 tl bir telefon paketleri var galiba murat beyi arayıp sorun bu arda yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum tek şikayetim bazen verdiği ıp zamundadan banlı olduğu için zamundaya giremiyorum onda da modemi bansız ıp bulana kadar aç kapa yapıyorum düzeliyor .
  • Arkadaşlar bana son durumu söyler misiniz? Sizin aldığınız sınırsız internet 35 TL. 15 TL'de yalın internet koyarsak toplam 50 Tl oluyor. Doğru mu?
  • 35 TL superonline + 23 TL Türk telekoma veriyorum ama 15 Liralık tarifeden kullananlarda var
  • Bizim mahalleye Eylül'e kadar fiber altyapı döşenip bitecek, şimdi bu kampanya ile internet aboneliği yaptırsam Eylül'de bağlantı fiber 20 Mbps'e dönüşür mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tllik tarife dediğiniz superonline mı telekom mu?
  • 26 sında ben de bu tarifeye geçtim ttnetteki hızın aynısını alıyorum, istanbul içi 6,9 mb geçiş süreci hızlı ve sorunsuz oldu, telefonla onaydan sonra 2 gün içinde gerçekleşti.
  • arkadaşlar son durum ne? ne kadar en uygun fiyat? Rica etsem alıntılayıp cevap verebilir mi biri, iş yerindeyim hepsini okuyamıyorum, evde de internet yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 30 Nisan 2013; 16:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

arkadaşlar son durum ne? ne kadar en uygun fiyat? Rica etsem alıntılayıp cevap verebilir mi biri, iş yerindeyim hepsini okuyamıyorum, evde de internet yok :)

ilk mesajı okuman yeterli
  • 7-8 aydır kullanıyoruz her ay fatura 34,90 geliyor hızda da sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.