Şimdi Ara

Superonline ADSL kullanıp Türk Telekom'a altyapı için başvurulabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an ttnet kullanıyorum arayıp sorduğumda binanız en fazla 5 mbps internet çeker dedi. Bunun üzerine Superonline'ın adsl'de ttnet altyapısı kullandığından ikisi arasında daha ucuz olduğundan Superonline'ı seçtim. Ama ben tam adsl hizmeti almak istiyorum yani 16 mbps. Superonline kullanıp altyapı geliştirmesi için Türk Telekom'a başvurabilir miyim ?

• barneystnsn B kullanıcısına yanıt
    Ttnetin altyapısı değildir yanlış bilgilendirme yapmayın.Türk telekom altyapısı vardır.Btk şikayet ederek 2-3 defa size geri dönüş sağlıyorlar eğer ki sorun onlarda ise çözene kadar başvur.De ki 16 mb internet veriyorlar hat değerlerim iyi ancak bana 5 mb veriyorlar buna bir çözüm bulunmalı şeklinde yazarsan yakın zamanda bakıp geri dönüş sağlarlar.Aslında süperonline arasanızda onlarda türk telekomla irtibata geçiceği için türk telekoma şikayet etseniz daha iyi olur.
  • Hocam önce hat degerlerinizi atın bi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam btk'ya şikayet edeyim o zaman.
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Ttnet sağolsun şu an 1mb internet kullanıyorum daha geçmedim adsl'e geçince atarım.
  • 1 kişinin istediği ile olmaz bu işler.
  • binanın çoğu adsl kullanıyor sadece ben başvursam bile tüm bina etkilenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barneystnsn B kullanıcısına yanıt
    Tek bir binaya yatırım yok diyorum onlar biliyor ne zaman yatırım yapmak isterlerse ozaman.
  • Aslında benim de kafama takılan bir soruydu. TTNet'e para kazandırmak istemiyorum, SOL 8mbit tarifedeyim adamlar aynı fiyata 16 mbit veririz diyorlar ama hattım 8 mbiti bile zor kaldırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.