Şimdi Ara

Superonline Ani Hız Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde superonline'da kullandığım tarife 16mbit. Ayın birinden beri bağlantı kopmaları yaşıyorum ve internet hızım çok düşük benim normalde hat zayıflaması 20 civarıydı şimdi 50 olmuş ve internet hızım 1.6mbit sabitlemişler acaba santralmi değişmiştir lütfen yardım edin ?
     Superonline Ani Hız Düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan28giresun -- 3 Şubat 2015; 13:38:42 >

• Bilader kafanızdan hikaye uydurmayın santral öyle basit birşey değil değişecek türk telekoma arıza kaydı bırak biryerlerde sorun olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vdsl2

Bilader kafanızdan hikaye uydurmayın santral öyle basit birşey değil değişecek türk telekoma arıza kaydı bırak biryerlerde sorun olmuştur.

Kardeş ben kafamdan uydurmadım forumlarda biraz araştırdım aynı durumu port değiştiriyolarmış bende o yüzden santral dedim port anlamında
  • furkan28giresun F kullanıcısına yanıt
    Ariza olmustur ariza kaydi birak telekoma hatti kontrol etsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kabloları kontrol edin, belli ki bir şey olmuş (su kaçmış, oksitlenmiş, ezilmiş, kısa devre yapıyor gibi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Kabloları kontrol edin, belli ki bir şey olmuş (su kaçmış, oksitlenmiş, ezilmiş, kısa devre yapıyor gibi).

Kabloyu değiştirdim olmadı arıza kaydı yaptırdım 30 dk önce şuan hat standardı ADSL2+ dan READSL oldu ama sorun devam ediyo galiba şuan uğraşıyorlar. READSL geçince iyice yavaşladı internetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan28giresun -- 3 Şubat 2015; 14:48:15 >
    Readsl nedir?

Kablolar derken binada duvarların içinden geçen kabloları da kastetmiştim. Herhangi bir yerde problem olabilir. Mümkünse bina girişine modemi götürüp telekomdan gelen kabloya geçici bir jak çakıp bağlantıyı test edin. O noktada sağlamsa, geriye kalan kablolarda bir yerde sorun var demektir.

Elbette sizde sorun olmayabilir de. Zor iş yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hız düşüşü
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Readsl nedir?

Kablolar derken binada duvarların içinden geçen kabloları da kastetmiştim. Herhangi bir yerde problem olabilir. Mümkünse bina girişine modemi götürüp telekomdan gelen kabloya geçici bir jak çakıp bağlantıyı test edin. O noktada sağlamsa, geriye kalan kablolarda bir yerde sorun var demektir.

Elbette sizde sorun olmayabilir de. Zor iş yani...

Kardeşim benimde aklıma geldide gidipte ordaki ankastreden hangisi benim internet olduğunu nasıl anlıcam ?
  • Re-Adsl uzak mesafelere baglanti iletmek için kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Siz en iyisi bir telefoncu/elektrikçi bulun. Onlarda hem tespit hem ölçüm cihazı vardır. Şıp diye bulur sizin hattınızı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.