Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nuwanda87

ilk etapta tv+'ın bizim hızımıza etkisi yok filan diyorlardı. ancak interneti full kullanınca tv+'da takılmalar yaşanıyor.
    yani bunlara sorsan düşmez deseler bile inanmam. çünkü tamamen yalan söyleme üzerine kurulu bir firma.

Alıntıları Göster
    Bende sorun olmuyor. Tamamen download yaparken bile herhangi bir yavaşlama olmuyor.
  • Superonline kotaları kaldırdık diye mesaj attı ancak bizim tarifede bir değişiklik olmayacak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aradım müşteri hizmetlerini cihaz kampanyalı olduğum için taahhüt süresince aynı hız aynı fiyat devammış. verdiğim paraya 35mbit veriyorsunuz 25mbitleri 35mbite yükseltme gibi bir jest olacak mı diye sordum hayır dediler. ayrıca statik ip 1 ocak 2019 dan itibaren 14.90 dan 24.90 a çıkarmışlar aramışken onuda iptal ettirdim. kullanan ve süpriz yaşamak istemeyenlere duyurulur. taahhütüm biter bitmez superonline ı bırakırım bu kafayla devam etsinler bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu kampandan yararlanıp cihazı aldım. Bir ay sonra sözleşme bitiyor. Sizlere ne gibi tarife sundular?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.