Şimdi Ara

SUPERONLİNE BAŞVURU YAPACAKLAR BURAYA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superonline başvurusu yapacaklar,sorunlari olan arkadaşlar bana yazabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanitar -- 2 Şubat 2010; 23:19:46 >

• Yanlış anlamayın ama sıfatınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Yanlış anlamayın ama sıfatınız nedir?
    superonline firmasinda pazarlama bölümündeyim ayni zamanda kendimde kullaniyorum.sorunlari olan arkadaşlar varsada onlara yardimcı olmaya calişirim.siz yetkilisiniz sanirim..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanitar

superonline firmasinda pazarlama bölümündeyim ayni zamanda kendimde kullaniyorum.sorunlari olan arkadaşlar varsada onlara yardimcı olmaya calişirim.siz yetkilisiniz sanirim..?

Alıntıları Göster
    Siz acaba tüm sitelerden giden yönetici onaylı başvuru formlarının kabul edilip edilmemesi ile ilgili görev ekibinin içindemisiniz ?
  • quote:

Siz acaba tüm sitelerden giden yönetici onaylı başvuru formlarının kabul edilip edilmemesi ile ilgili görev ekibinin içindemisiniz ?

Alıntıları Göster
    Hocam bizim buraya fiber kablo döşendi ancak öylece kaldı.Apartmanın kapısına 8-9 metre uzaklığa bir kapak koydular gittiler hiçbir hareket yok acaba neyi bekliyor olabilirler?

Not:Kablonun döşendiğinden ne bayinin nede merkezin haberi var.Hadi merkezi geçtim 500 m uzaklıktaki bayi bile bi haber.
  • quote:

Alıntıları Göster
    şöyle söyliyim ist/b.düzü ve ataköy civarinda olan sitelerde ve aktif konumda olan siteler için başvuru deyerlendirmesi aliyorum .site yönetimi ile ilgili protokol vesaire başka durumla ilgilenmiyorum pek fazla ama genede tanidiklarimiz vardir bu konuda yardimci olmaya calişiriz tabikide..
  • quote:

şöyle söyliyim ist/b.düzü ve ataköy civarinda olan sitelerde ve aktif konumda olan siteler için başvuru deyerlendirmesi aliyorum .site yönetimi ile ilgili protokol vesaire başka durumla ilgilenmiyorum pek fazla ama genede tanidiklarimiz vardir bu konuda yardimci olmaya calişiriz tabikide..

Alıntıları Göster
    Bu biraz hatır rica işine dönüşecek bir başlık olacak gibi. Muhtemelen başınızı alamıyacaksınız. Ben sizin çalışma alanınızda değilim Ankara Çukurambar'dayım. Binadan onaylı sözleşme alındı ama merkezin onaylayıp onaylamadığı meçhul. Böyle ağzımıza bal çalınıp kaldık resmen .

• quote:

Alıntıları Göster
    onr4249 ne tarafta oturuyorsun ve hangi sitedesin..?
  • quote:

onr4249 ne tarafta oturuyorsun ve hangi sitedesin..?

Alıntıları Göster
    İzmir gaziemir emlakbankası konutları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

İzmir gaziemir emlakbankası konutları.

Alıntıları Göster
    öncelikle konuyu açarken söylemeyi unuttum istanbul-b.düzü ve ataköy civarinda oturan arkadaşlara yardimci olabilirim..:)444 22 20 yi ararsan müşteri hizmetlerinden bulundugun bölge hakkinda bilgi alabilirsin..
  • quote:

öncelikle konuyu açarken söylemeyi unuttum istanbul-b.düzü ve ataköy civarinda oturan arkadaşlara yardimci olabilirim..:)444 22 20 yi ararsan müşteri hizmetlerinden bulundugun bölge hakkinda bilgi alabilirsin..

Teşekkür ederim aradım ama onlar daha kablonun döşendiğini bile bilmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Teşekkür ederim aradım ama onlar daha kablonun döşendiğini bile bilmiyorlar.

Alıntıları Göster
    Sevgili Sanitar abi,

Öncelikli bizlere yardımcı olmak için gösterdiğiniz gayrete teşekkür ediyorum. Sorunuma gelince, aslında ben bunu istek ve şikayet olarak müşteri hizmetlerine bildirdim ve servis için arkadaşlar da geldiler lakin onlar bile benim kadar bilgiye sahip değiller. Tüm iyi niyetlerine ve merkezden yardım almalarına rağmen sorunu gideremediler. Sorun şu ki, aslında duyduğum kadarı ile Beylikdüzü'ndeki genel bir problemmiş. Benim 100 mbit bağlantım var. Ne yaptı isem de 70 mb i geçemedim. Rapid premium ile 5000 civarı indiriyorum. Ftp pardusu indirir iken isen en çok 6500-7000 civarı hıza ulaşabildim. Yani ne yaptı isem ki buna servis desteği de dahil çözüm bulunamadı. Yani 100 mbit ile 7mb/sn indirme hızı yavaş değil mi. Ortalama 10mb/s olması lazım iken.

Biraz uzun oldu sanırım. İnşallah kendimi ifade edebildim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaberk

Sevgili Sanitar abi,

Öncelikli bizlere yardımcı olmak için gösterdiğiniz gayrete teşekkür ediyorum. Sorunuma gelince, aslında ben bunu istek ve şikayet olarak müşteri hizmetlerine bildirdim ve servis için arkadaşlar da geldiler lakin onlar bile benim kadar bilgiye sahip değiller. Tüm iyi niyetlerine ve merkezden yardım almalarına rağmen sorunu gideremediler. Sorun şu ki, aslında duyduğum kadarı ile Beylikdüzü'ndeki genel bir problemmiş. Benim 100 mbit bağlantım var. Ne yaptı isem de 70 mb i geçemedim. Rapid premium ile 5000 civarı indiriyorum. Ftp pardusu indirir iken isen en çok 6500-7000 civarı hıza ulaşabildim. Yani ne yaptı isem ki buna servis desteği de dahil çözüm bulunamadı. Yani 100 mbit ile 7mb/sn indirme hızı yavaş değil mi. Ortalama 10mb/s olması lazım iken.

Biraz uzun oldu sanırım. İnşallah kendimi ifade edebildim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Beylikduzu demissiniz ama, Besiktas (Ulus) bolgesi icin bir bilginiz var mi??

Bu bolgede site olmadigi icin baglamayi dusunmuyorlar herhalde.. Ama apartman ve konut sayisi yeteri kadar cok..

• quote:

Orijinalden alıntı: G.Ceylan

Beylikduzu demissiniz ama, Besiktas (Ulus) bolgesi icin bir bilginiz var mi??

Bu bolgede site olmadigi icin baglamayi dusunmuyorlar herhalde.. Ama apartman ve konut sayisi yeteri kadar cok..

Alıntıları Göster
    istanbul yenibosnada oturuyorum evime 20 mtden Quıcknet fiber geciyor ama yönetici basvurusu mecburiyeti oldugu için degerlendiremiyoruz
  • quote:

Acıbademde büyük bir siteye fiber internet getirmek istiyoruz site yönetimi ile Superonline arasında nasıl bir bağlantı kurabiliriz?

Birde bu forumda bir başlık açtımhttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=37508409 bu başlıkta gelen bir cevap var bu cevabı aşağıya alıntı yaptım. Bu konu hakkındaki sizin düşünceleriniz nedir başlığa yazabilirseniz memnun olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: baskutuk

Arkadaşlar tellcom gerçeklerini yazayım... yada superonline hangisini tercih ederseniz.

Öncelikle.. sitelere verilen ve sizin bağlantı olarak gördüğünüz 100 mbps hızlar yalan...
    bu hız sizin modeminiz ile Metro Ethernet switch arasında veya daha basit anlatımıyla bakırdan switch e ulaşım hızınız.. yani 10/100 port..

ikincisi aldığınız internet her durumda ttnet veya turk telekom.. yaptıkları sadece türk telekom santrale kadar fiber çekip sizi oraya taşımak..

bu noktada sizi taşırken havuz ve kullanım mantığı baz alınıyor.. yani site sakini ve kullanım oranına göre telekom santralinde hız artırımına gidiyorlar.

Abartısız söylüyorum en büyük sitelerde bile 50 mbps hızından (toplam) daha fazla türk telekom santraline bağlantıları yok..

konuyla ilgili türk telekom toptancı internet satış fiyatlarına bakabilirsiniz.

örnek vermek gerekirse 24 haneli bir apartmanda 24 portlu switch alıp asansör boşluğundan bakır çekip insanları switchinize bağlayıp switch in önüne de 8 mbit adsl koyup
    insanların kullanımlarına göre vlan layıp istediğiniz gibi ahmet net diyip sana 2 mbps sana bilmemkaç mbps diye satabilirsiniz.... unutmadan bu insalarda 100 mbps switch e kadar göreceklerdir..

Diğer bir konuda çektikleri ama kendilerinin olmayan fiber... bu fiberin sahibi Hangi ilde çekiliyorsa o belediyedir.. yani bu arkadaşların kendi menhol veya fiberi yoktur. daha da açıklayıcı olması için...
    Altyapı işletme lisansı alınır ve belediye den şu güzergaha fiber çekmek istendiği söylenip belediyeden izin alınır. Belediye izni verir ve fiber çekilir.. amaaa bu altyapı belediye ye devredilir.
    Belediye bunun karşılığında 3 yıl kullanım hakkı verir.. unutmadan bu altyapıda 3 göz bırakılır.. yani servis sağlayıcı lisansı olan herhangi bir firma parasına mukabil diğer 2 gözden fiber kullanabilir.
    Tabii inanmayabilirsiniz.. inanmayanlar çektikleri fiberlerin menhol kapaklarındaki yazıları okuyabilir.. ibb F/O yazar... Türk Telekom da ise bütün menholler kendine aittir..

diğer konuda.. çok fazla yazmayalım.. insanları uyandırıp kafaları karıştırmayalım fazla.. reklam derki.. trcell in çekim gücü.. ama aslında bu güç Türk Telekom'un altyapı gücüdür..
    Siz ahali sanır mısınız ki siz cepten alı deyip rize yi aradığınızda ses baz istasyonlarından hoplaya hoplaya rize ye kadar gider. hehehe yok böyle bişii.. tamamen Türk Telekom un bakır devrelerinden
    yani (LL) kiralık devrelerinden gider..

Ve yine sanır mısınız ki tellcom evlere 100 mbps hız internet getirmek için kurulmuştur.. işte burası önemliii
    yeni nesil 3g için yüksek bant genişlikleri gerekmektedir ve bu bant genişlikleri Türk Telekom dan alınan 2 mbps kiralık devreler ile sağlanamamaktadır.. Ve yetmemektedir..
    Fiber gerekir bazlara fiber.. buda türk telekom dan alınırsa maliyetler artacaktır.. onun yerine baz istasyonlarına fiber çekilir.. baz a giden güzergahta ne kadar ev işyeri varsa sizede verelim denir..
    Böylece baz a giden fiber bedava ya getirilir..

Unutmadan Türk Telkom un en büyük müşterilerinden biri Trcell dir..

Bi nebze arkadaşları bilgilendirebildiysem sevinirim.. uyanık olmak gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 3 Şubat 2010; 10:27:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaberk

Sevgili Sanitar abi,

Alıntıları Göster
    öncelikle fiber alt yapi arkadaşlar ilk etapta toplu yaşam merkezlerine yapiliyor .yani mahalle aralari vs. gibi yerlere daha sonra faaliyete geçircekler..şunu da bilinki superonline artik turkcell bünyesindedir ve geçen sene 200 trilyonlu yatirim yapmiştir ..kendi alt yapisidir elbet teknik sorunlar olcaktir..bunlar elbet zamanla aşilcak şeylerdir.sorunlar olmadan çözümler olmaz zaten..evet en büyük eksimiz şuan için müşteri hizmetleri.onla ilgili çalişmalar devam etmektedir zaten.genelde rapidshare ilgili bi sorun bende yaşiyorum.bunu şöyle cözdüm acikcasi internet download manager tarzi programlarla daha verimli indirme yapabiliyoruz....

• quote:

öncelikle fiber alt yapi arkadaşlar ilk etapta toplu yaşam merkezlerine yapiliyor .yani mahalle aralari vs. gibi yerlere daha sonra faaliyete geçircekler..şunu da bilinki superonline artik turkcell bünyesindedir ve geçen sene 200 trilyonlu yatirim yapmiştir ..kendi alt yapisidir elbet teknik sorunlar olcaktir..bunlar elbet zamanla aşilcak şeylerdir.sorunlar olmadan çözümler olmaz zaten..evet en büyük eksimiz şuan için müşteri hizmetleri.onla ilgili çalişmalar devam etmektedir zaten.genelde rapidshare ilgili bi sorun bende yaşiyorum.bunu şöyle cözdüm acikcasi internet download manager tarzi programlarla daha verimli indirme yapabiliyoruz....

Alıntıları Göster
    @Sanitar

Ankara ile yardımcı olacağın durumlar varsa iyi olur aslında.

• quote:

Bu biraz hatır rica işine dönüşecek bir başlık olacak gibi. Muhtemelen başınızı alamıyacaksınız. Ben sizin çalışma alanınızda değilim Ankara Çukurambar'dayım. Binadan onaylı sözleşme alındı ama merkezin onaylayıp onaylamadığı meçhul. Böyle ağzımıza bal çalınıp kaldık resmen .

Tamamen aynı durum bizim site içinde geçerli, ben de 100.Yıl'da oturuyorum. Sorunca plan yapıyoruz gibi bir şey saçmaladılar ama muhtemelen daha halen onaylanmadı. Bu konularda neden böyle inanılmaz bir yavaşlık gösteriyorlar anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

Tamamen aynı durum bizim site içinde geçerli, ben de 100.Yıl'da oturuyorum. Sorunca plan yapıyoruz gibi bir şey saçmaladılar ama muhtemelen daha halen onaylanmadı. Bu konularda neden böyle inanılmaz bir yavaşlık gösteriyorlar anlamak güç.

Bu biraz da küçük binaların potansiyelini ölçmek için yapılan bir çalışma. İki farklı kaynakdan aldığım bilgiden ilki form toplanan binalara şu veya bu vakit kesinlikle hizmet gelecek. 2 ncisi, kış sebebiyle belediyelerin kazı izni vermemesi yüzünden kazılar nisan gibi canlanacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

Bu biraz da küçük binaların potansiyelini ölçmek için yapılan bir çalışma. İki farklı kaynakdan aldığım bilgiden ilki form toplanan binalara şu veya bu vakit kesinlikle hizmet gelecek. 2 ncisi, kış sebebiyle belediyelerin kazı izni vermemesi yüzünden kazılar nisan gibi canlanacak.

Alıntıları Göster
    Bizimki 3 apartmanlı 150 dairelik site, küçük sayılmaz yani. Ayrıca kazı yapılacak yer sitenin içi(50mt kadar), kablolar girişe kadar çekilmiş durumda. Dediğim gibi hemen yapılması için bence bir engel yok, bekliyoruz bakalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.