Şimdi Ara

Superonline Call Of Duty Online Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sorunu yaşayanlar için ben şu şekilde çözdüm deneyebilrisiniz. SO nun inernet sitesinden güvenli inetenri önce aile olarak ayarlayın .emsaj gelene akdar bekleyin. ayar değiştirildi mesajı gelince. o ayarı tekrar kapatın. yine emsaj gelince oyuna girebiliyorsunuz.

• Donatn kullanıcısına yanıt

statik ip'yi fiyat sebebi ile bugün iptal ettim. deneyeceğim. sırf cod'a girmek için 160 tl veremem her ay

• xbox gamepass ile COD ücretsiz olunca indirdim, 10 gün sorunsuz oynadım pinge rağmen, 2 gündür oyun hiç açılmıyordu, hata veriyor bağlantı yok diyordu, meğerse engelleme varmış.

Recep Baltaş ın basit çözümü ile oyunu açabildim. VPN kurup oyuna girdim, ana menüyü görünce vpn yi kapattım. Farklı iss ve cepten nete bağlanınca sorun yok, SO da sorun var.

• Ben de geçen sene bu sorunu yaşadım. Superonline a geçtikten sonra bu hatayı almaya başladım. Belki 5-6 kez görüşmeme rağmen müşteri yetkilileri olayı anlayamadılar. Evet sonunda statik ip teklif ettiler. Ama o kadar uğraştan sonra superonline da (ya teknik ekipteydi ya da başka bir bölümde bilemiyorum) çalışan birine aktardılar beni. Kendisi de cod oynuyordu ve bu durumdan haberdardı. O beni başka bir ip bloğuna aktardı ya da oyuna girmeye engel olan iplerin tarafıma tanımlanmasını engelledi. nasıl yaptı bilmiyorum ama o zamandır statik ipye geçmememe rağmen oyuna girmede bir sorun yaşamadım. Demem o ki müşteri hizmetlerini darlayabildiğiniz kadar darlayın. Sonunda bir şekilde çözülebiliyor.

• blxdrmr B kullanıcısına yanıt

Statik ip'yi iptal ettim, sonrasında girdim hata göstermedi bakalım böyle devam edecek mi. Normalde çözümünü kendim bulmuştum. telefon'den interneti açıyordum wifi yapıyordum. Ps'den bağlanıp oyuna giriyordum sonra hemen ps ayırından geri kabloya bağlanıyordum çözülüyordu.

• Valla sürekli vpn aç, oyuna gir-kapat, bununla uğraşılır mı.

dün fc24'te oyun içi 144ms pingle oynadım saat 14 civarlarında. oyuna girerken 54ms gösteriyor, oyuna girince ping uçuyor. çok yakında iptal edeceğim, tam da taahhüt bitmeye yakın 2-3 haftadır bu sorunların artması daha güzel oldu.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, Cod online da son durumunuz nedir? Statik ip'i iptal ettikten sonra hala bağlanabiliyor musunuz?

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

Merhaba,

evet problem yok şu ana kadar.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    O zaman 1 ayligina ben de alayim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kick twicht i adam akıllı kullanmak için artık istemesekte vpn vs şeyleri kullanmaya razı oluyoruz
    Konu online oyun olunca işin rengi değişiyor
    Bakalım bu böyle nereye kadar gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç hafta önce fiber hatta (XBOX) Call of Duty Black Ops 6 oynadım PİNG SABİT.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.