Herkese selamlar. Adamlar kaç gündür kanser ediyor beni. Arkadaşlar sorun şu Superonline hizmeti aldığım evimde Call of dutye girdiğimde bağlantı hatası veriyor. VPN açarsam yada mobil hattın interneti ile giriş yaparsam sorun yok. Adamlara bu derdimi anlatamıyorum. En sonunda anlayan çıktı Statik ip almam gerektiğini söylüyor fakat ekstra her ay 100 tl vermek istemiyorum. CGN havuzundan diğer türlü çıkış olmuyormuş. Sinir oldum hizmeti komple iptal etmek istedim 1600 tl civarında bedel çıkardılar. BTK dan şikayet falan dinlemiyorlar. Sözleşmede geçen "TURKCELL SUPERONLINE, teknik servis ve hizmetlerde teknolojinin getirdiği her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir." maddesiyle işin içinden sıyrılıyorlar. Bu konu hakkında ne yapabilirim fikri olan var mı? |
Superonline Call Of Duty Online Sorunu
-
-
Anladığım kadarıyla warzone oynuyorsunuz tam olarak hata aldığınız görseli buradan paylaşma şansınız var mı?
-
Farklı ip alma yöntemlerini denediniz mi? Router ve modemi 15-20 dakika kapatıp, mevcut iplerin değişmesi vb.?
-
Hocam ben de sorun ile mücadele ediyorum.
Bulduğum yöntemler ise, mutlaka Superonline dns kullanılmalı.
Bazen sadece DNS çözüyor, olmaz ise uygun ip bloğuna geçmek için modemi resetlemek.
-
Aldığım hata budur. VPN yada mobil baglanti ile sorunsuz bağlanabiliyorun fakat Superonline internette bu hatayi veriyor
-
İp ler değişiyor fakat bağlantı sorunum devam ediyor hocam denedim yani.
-
Superonline DNS leri nelerdir hocam onu denemedim. Modem resetleme ile çözülmüyor bende bir kaç defa denedim.
-
bilgisayarınızın dns adreslerini 1.1.1.1 , 8.8.8.8 olarak değiştirip dener misiniz
-
Denedim, maalesef işe yaramıyor hocam.
-
Veye deneme amaçlı statik ip alabilir misiniz sonrasında iptal edebilirsiniz
-
Statik ip ile çözülüyor problem çok fazla yaşayan var superonline da fakat benim sorguladığım kısım neden ekstra para verip statik ip almak zorunda kalıyoruz bu tarz bir durum için. Diğer İnternet sağlayıcılarda böyle bir sorun olmuyor sonuçta.
-
Konu hakkında bilgisi yâda tecrübesi olmadan rastgele tavsiye vermeyiniz.
Oyunu ben oynuyorum. Bu oyunu Superonline dns ile oynamak zorundasınız.
213.74.0.1
213.74.1.1
Giriş sonrası mutlaka modemi ve PC yi yeniden başlatınız.
Edit: Benim modemde farklı dns olmasına karşın PC ye bu şekilde girerek sorunsuz oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29C27E2E8 -- 10 Aralık 2023; 23:2:22 >
-
Hemen deniyorum hocam sonucu paylaşacağım.
-
Maalesef işe yaramadı hocam. DNS yi değiştirip modemi yeniden başlattım fakat yine hata alıyorum.
-
cmd içinde nslookup yazıp sorguladıktan sonra ekran çıktısı bu şekilde midir.
ekleme:
aslında hocam sorun dns de olmayabilir.
ben tekrar dns değiştim sonrası nat ayarları varsayılana getirdim hepsinde girdi.
sorun bazı ip blokları hile yada bilmediğimiz bir sebeple cod tarafından engelli olabilir.
eğer böyle ise; tek çare modemi resetleyip denemeler yapmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29C27E2E8 -- 11 Aralık 2023; 0:46:37 >
-
Evet hocam bu şekilde.
Oyuna giriyorum önce bu şekilde bekliyor;
Sonrasında bu hatayı veriyor;
Bu hatayı verir vermez retry dememe fırsat kalmadan bu ekrana geçiyor;
Kısacası sorunum hiç bir şekilde düzelmiyor. :(
-
hocam bir önceki mesajıma ekleme de yaptım.
yalnız ben de başlarda "Hueneme Negev network" hatası veriyordu, sizdeki farklı olabilir.
bir çözüm de cod support'a ulaşın. bir araç verip pc deki verileri istiyorlar, onu da kullanabilirisiniz.
-
Anladım hocam sorun superonline ya lanet olsun aldığım güne çıkamıyorum da şimdi cayma bedeli yüzünden. Bakın hemen Telefonun internetini paylaşıp oyuna girebiliyorum. Gerçekten şaka gibi..
-
Birkaç reset ile deneyin, olmadı haline bırakın benim gibi apex girin. Atla öl oyunu
-
Daha önce bir kaç reset denedim maalesef olmuyor şansa denk gelmesi lazım 😂 arkadaşlar cod oynuyor o yüzden sıkıntım. 😊 Bilgiler için teşekkürler hocam ayrıca.
Benzer içerikler
- digitürk internet altyapısı kimin
- superonline modem iade nasıl yapılır
- 850 480 nerenin numarası
- onnet nedir
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- statik ip
- mobil veri çekmiyor
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X