Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hukuksal olarak büyük bir koz olcaktır elimize sanırsam..inşallah olur en azından :) bildiğin i.... yaptıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gscanh -- 19 Mart 2010; 19:28:13 >
  • o değilde sitesinde 20 tane limitsiz seçenek çıktı hangisi benım limitsiz ben şaşırdım cok kötü duruma düştüler gerçekten.
  • SOL adil kullanımı haklı bulan arkadaşlar vardı burda savunan, çok download yapıyorsunuz, komşunuzun internetini yavaşlatıyorsunuz, izlemediniz filmleri indiriyorsunuz, interneti sömürüyorsunuz %5'lik insanlara suistimalci dediniz ne oldu şimdi arkadaşlar 99tl verince pro paket alınca normalmi oldu herşey

İnsanları 24 ay kendine mahkum edip verdiği sözleri tutmayan adil kullanım adı altında resmen insanları kandırdılar yazıklar olsun sana SOL
  • Bu tarife eski abonelerii kapsıyormu şimdi.
  • Arkadaşlar bu servis sağlayıcıların mutlaka bağlı olduğu uluslararası bir şirket,kuruluş vs..vardır,örneğin Uluslararası Yazarlar Birliği (PEN) gibi,bu şirketin herhangibir yaptırımı olmayabilir ama o şirket gözünde Super online ın prestij kaybetmesi de sağlanabilir,firma ayıplanabilir....İngilizcesi iyi olan arkadaşların konuyu bu gibi yerlere yada daha fazla insanların görebilidiği uluslararası sayfalara,bloglara vs..yerlere gönderirse daha çok yere sesimizi duyurabiliriz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richter

Şu anda öğrendim ve arayıp ağzıma geleni söledim
    bide dediklerine göre istatistiklere bakmışlar bu durumdan etkilenen %5 miş lafa bak kullanıcıların %95 i etkilenmiyormuş delircem ya

Dün gece aceleyle yazdım görüşmenin detaylarını aktarıyorum.

Sözleşmemde böyle bir şey yazmadığı halde nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz dediğimde aldığım cevap
    Beyefendi sözleşmede yazdığı üzere süperonline ın hızlarda değişiklik yapma hakkı var
    benim kota koyma hakkı yok demem üzerine
    biz kota sonrası sizden ücret talep etmiyoruz sadece hızınızı düşürüyoruz buda sözleşmede belirtilenlere uyuyor. dedi

sözleşmemi iptal edemem ödediğim abonelik sonlandırma bedelini geri isticekler falan adamlar okadar iyi hazırlanmışlar ki bu duruma resmen bizlerin elini kolunu bağladılar yapılacak tek şey gerekli yerlere başvurup hak aramak ve uygulamanın kaldırılmasını sağlamak. Sözleşme bitirmenin (tahauttlü olanlardan bahsediorum) bi anlamı yok maalesef :S

• Profesyonel tarife adı altında resmen açıklandığına inanamıyorum. Gerçekten inanılmaz bir yüzsüzlük ve terbiyesizlik örneği.

"Suistimal eden", "sömüren", "diğer kullanıcıların haklarını gasp eden" kullanıcının ismi şimdi "profesyonel kullanıcı" oldu. İnanılmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketenhelva -- 19 Mart 2010; 19:47:39 >
  • Arkadaşlar Aramızda avukat olan yahut tanıdığı olan varsa bişeyler söylesin şurda.

24 ay Tahaddütlü üye olanlar için bu fiyatlar nedir böyle.

Limitsiz Diye aldığımız şeyin 99 tl olması nedemektir.%100 zam demektir bu.
  • quote:

quote:

Şu anda öğrendim ve arayıp ağzıma geleni söledim
    bide dediklerine göre istatistiklere bakmışlar bu durumdan etkilenen %5 miş lafa bak kullanıcıların %95 i etkilenmiyormuş delircem ya

Dün gece aceleyle yazdım görüşmenin detaylarını aktarıyorum.

Sözleşmemde böyle bir şey yazmadığı halde nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz dediğimde aldığım cevap
    Beyefendi sözleşmede yazdığı üzere süperonline ın hızlarda değişiklik yapma hakkı var
    benim kota koyma hakkı yok demem üzerine
    biz kota sonrası sizden ücret talep etmiyoruz sadece hızınızı düşürüyoruz buda sözleşmede belirtilenlere uyuyor. dedi

sözleşmemi iptal edemem ödediğim abonelik sonlandırma bedelini geri isticekler falan adamlar okadar iyi hazırlanmışlar ki bu duruma resmen bizlerin elini kolunu bağladılar yapılacak tek şey gerekli yerlere başvurup hak aramak ve uygulamanın kaldırılmasını sağlamak. Sözleşme bitirmenin (tahauttlü olanlardan bahsediorum) bi anlamı yok maalesef :S

Peki 512 ye düşürdüklerinde sizden kaç para alacaklarmış 5 tl mi 10 tl mi? Yine 49 alacaklar değil mi?

Allah bildiği gibi yapsın bu yüzsüz herifleri..

Avukat olsam tüm işi gücü bırakıp yüklenirdim bunlara.

• quote:

Arkadaşım mesajları takip edelim. Taahhütlü aboneler 15 Nisan'a kadar iptal ettirdiği takdirde herhangi bir tazminat, bedel vs. ödemeyecek. Müşteri hizmetleri de kabul ediyor, zaten bu faturalarda da belirtiliyor. Bu bizim YASAL hakkımız.
  • Demekki yalanmış. Herkes çok yükleniyor,altyapı kaldırmıyor,mahkeme kararı,torrenti engellemek için vs. bir sürü bahane sayıldı. Asıl neden en az 2 katı fiyat arttırıp ceplerini doldurmakmış. Direkt fiyatını arttıramadığı için düşük kota konularak milleti yasal olarak propaketlere geçirmeyi zorluyorlar. TEK NEDENİ PARAYMIŞ tüm bu olanların.
  • Beyler Şimdi napıyoruz İptal mi ettiriyoruz.
  • Bir şeyi atlıyor muyuz acaba,

sonuçta adamlar bize zam yapmayacaklar. sadece adil kullanım kotamızı aşarsak hızımız düşecek, acaba buna güvenip de mi bu yeni tarifeleri verdiler? Yani tamam hukuk falan diyoruz da koca şirketin avukatları hukuk danışmanları yok mu da bu şekilde bir aksiyon alıyorlar?

Bence dava aşamasına gelinecekse birleşip ortak bir şekilde avukat tutup ihtar falan çekmek gerek diye düşünüyorum
  • Olayın medyada ve diğer kullanıcılar arasında biraz daha yayılmasını bekliycez. İlgili makamlara mail atıp, fax çekmeyi, yeri gelirse arayıp durumu bildirmeyi de unutmayalım.

Biz elimizden geleni yapalım hele, SOL uygun birşey yapmazsa yırtarız sözleşmemizi olur biter. Bu durumda da kaybeden ancak ve ancak SOL olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Bir şeyi atlıyor muyuz acaba,

sonuçta adamlar bize zam yapmayacaklar. sadece adil kullanım kotamızı aşarsak hızımız düşecek, acaba buna güvenip de mi bu yeni tarifeleri verdiler? Yani tamam hukuk falan diyoruz da koca şirketin avukatları hukuk danışmanları yok mu da bu şekilde bir aksiyon alıyorlar?

Bence dava aşamasına gelinecekse birleşip ortak bir şekilde avukat tutup ihtar falan çekmek gerek diye düşünüyorum

Bence de artık hukuki bir adım atmanın zamanı geldi de geçiyor ! Gerekli tüm merciilere durum zaten iletildi. Buradaki kitlenin artık ortaklaşa hukuki adımlar atması uygun olacaktır

• Hem çok insafsızca bir yavaşlatma, hemde fiyatta herhangi bir değişiklik yok.Digitürk'ün lig tv paralarını bizden çıkarmaya çalışıyorlar apaçık ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: veterinarius

Hem çok insafsızca bir yavaşlatma, hemde fiyatta herhangi bir değişiklik yok.Digitürk'ün lig tv paralarını bizden çıkarmaya çalışıyorlar apaçık ortada.

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

Fiyat değişikliği burda arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 19 Mart 2010; 20:20:04 >

• Arkadaşlar az önce konuştum müşteri hizmetleriyle, bir bir söyledim buradakileri, bana cevap olarak "sistemimiz kaldırmıyor" dedi, ben de gene buradan alıntılar yaparak cevap verdim ama karşı taraftan ses yok kesinlikle.. Verecek cevapları yok çünkü... Yazıklar olsun diyorum sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

Orijinalden alıntı: veterinarius

Hem çok insafsızca bir yavaşlatma, hemde fiyatta herhangi bir değişiklik yok.Digitürk'ün lig tv paralarını bizden çıkarmaya çalışıyorlar apaçık ortada.

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

Fiyat değişikliği burda arkadaşım

Demek istediğim hem 50 gb kotam olacak, hemde aynı parayı vereceğim.Hak kaybım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarius -- 19 Mart 2010; 20:20:19 >

• Valla arkadaşlar ben ay sonuna kadar bekliycem herhangi birşey yapmazlarsa ki kesin yapmıycaklar iptal ettirip ttnete geççem.Ay sonuna kadar artık Hdd fln bırakmıycam.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.