Şimdi Ara

superonline digiturk paketi aldim sadece dt iptal olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben sene basinda digiturk ve supeeonline paketi aldim simdi digiturku iptal etmek istesem mumkunmu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet mümkün ben ettim. zaten birbirlerinden haberleri yok. digitürkü iptal et. zaten superonline haberi olmuyor bu durumdan. İndirimli olarak superonline kullanmaya devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

evet mümkün ben ettim. zaten birbirlerinden haberleri yok. digitürkü iptal et. zaten superonline haberi olmuyor bu durumdan. İndirimli olarak superonline kullanmaya devam edersin.

bende geçen ay superonline ve digiturk aldım,söyledikleri hiçbirşey tutmadı.digitürkü iptal etcem.iptal ne şekilde yapılıyor,en kolay yolu nedir,faks falan istiyorlarmı,yoksa bayiye cihazı teslim etmek mi gerkir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

evet mümkün ben ettim. zaten birbirlerinden haberleri yok. digitürkü iptal et. zaten superonline haberi olmuyor bu durumdan. İndirimli olarak superonline kullanmaya devam edersin.

bende geçen ay superonline ve digiturk aldım,söyledikleri hiçbirşey tutmadı.digitürkü iptal etcem.iptal ne şekilde yapılıyor,en kolay yolu nedir,faks falan istiyorlarmı,yoksa bayiye cihazı teslim etmek mi gerkir?

önce digiturk müşteri hizmetlerini arayıp iptal ediyorum diyeceksin. Sana biraz naz yapacaklar ama iptal talebini alacaklar. Daha sonra iptal birimi sana dönüş yapacak ve iptal dilekçesini belirttikleri numaraya fakslamanı söyleyecek faks çekip cihazı da bayiye teslim edeceksin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.