80 harici bende göremedim port acik olduğunu oyun için 3 portu acmıyor adamlar kanser ettiler son gün gelsede kurtulsam diyorum artık birşeyden anladıkları yok sistem üzerinde aktif diyorlar portlar ben neden denetlediğimde kapali peki cözemedim gitti abi adamları aradıgım kadar sevgilimi bile aramadim kansernetbin.ftw .
443 7000 7500 portları blocklu actirabilirseniz gelip elinnizi öpeceğim yaş 33 .
hepsi açık bende. süreç çok sancılı kolay gelsin demekten başka birşey diyemem.
Özelden bana acik olduğunu kanitlayan msj da göndersene bro fiber icin konuşuyorum
Gönderildi.
Oyun oynayacaksanız port açmaya gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ULTILIX
Oyun oynayacaksanız port açmaya gerek yok.
ne alaka gerek yok? ondanmı yavaş kullanım sağlanıyor. ping oluyor?
Port açımı pingi etkilemez. Normalde iki bilgisayar yani sunucu ile internete ağına bağlı olan cihaz (Modeminiz) arasında portların açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınız direk olarak internet ağına bağlı değildir. örneğin HTTPS olan bir web sitenin port numarası 443 dür. Siz bu siteye bağlanırken modem üzerinde de bir kapı ( yani port) otomatikman geçil yapacak şekilde açılır. Bu görevi NAT44 yapar. Siz hiç bir ayar yapmadığınızda zaten tüm portlara erişim sağlayabilirsiniz.
Aslında port açımı tabiri doğru değildir. Doğrusu Port Yönlendirmedir . Port yönlendirme ne gibi durumlarda lazım olur ? Evinizde bir sunucu kurmak istediğinizde gereklidir. Modeme bağlantı gelir fakat normalde modem derki ben de bu portu kullanan bir program yok şuanda. yani modemin arkasındaki bilgisayarları bilmediğinden bu olur. Siz modeme dersiniz ki o port sende yok ama benim şu yerel ip adresli bilgisayarımda var. Sana gelen isekleri bu bilgisayara gönder demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: ULTILIX
Port açımı pingi etkilemez. Normalde iki bilgisayar yani sunucu ile internete ağına bağlı olan cihaz (Modeminiz) arasında portların açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınız direk olarak internet ağına bağlı değildir. örneğin HTTPS olan bir web sitenin port numarası 443 dür. Siz bu siteye bağlanırken modem üzerinde de bir kapı ( yani port) otomatikman geçil yapacak şekilde açılır. Bu görevi NAT44 yapar. Siz hiç bir ayar yapmadığınızda zaten tüm portlara erişim sağlayabilirsiniz.
Aslında port açımı tabiri doğru değildir. Doğrusu Port Yönlendirmedir . Port yönlendirme ne gibi durumlarda lazım olur ? Evinizde bir sunucu kurmak istediğinizde gereklidir. Modeme bağlantı gelir fakat normalde modem derki ben de bu portu kullanan bir program yok şuanda. yani modemin arkasındaki bilgisayarları bilmediğinden bu olur. Siz modeme dersiniz ki o port sende yok ama benim şu yerel ip adresli bilgisayarımda var. Sana gelen isekleri bu bilgisayara gönder demektir.
anlıyorum sizi ama ne yazıkkı ülkemizde internet okadar rezil bir durumdaki , yurtdışına bağlantı sağladıgımızda farkı hissedebiliyoruz. gerek patch yüklerken gerek oyun oynarken kulakdan dolma haberler , yazılar , söylentilerle herkes bişi bildiğini iddaa ediyobiliyor. tabiki acik kapı olmasa zaten bağlanamayız işte bizimkisi bir hayal ping düşermi acaba , lag gecermi hevesindeyiz teşekkürler bilgiler için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme