Şimdi Ara

Superonline Fiber Ankastre Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

goknetten sorgulama yaptigimda bu sekilde gozukuyor gpon varmi yokmu anlayamadim var yaziyor ama yesil yok benzer yorumlari arastirdim gpon var delilenlerde yesil yaniyor , yok denilenlerde bos gozukuyor , bu resim biraz arada kalmis duruyor , iss lere soruyorum gpon yok diyorlar , sizce varsa hangi iss te var onu nasil ogrenebilirim yardim olabilirmisiniz?

Superonline Fiber Ankastre Hakkında

• oyun steam vb şeyler yoksa tamam olabilir ama varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum araştırmanızı iyi yapın sonraki ciddi sıkıntı

en basitinden telegram vb uygulamara bağlanmak için veya canlı sesli sohbet yapabilmek için vpn kullanmak zorunda kalabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/superonline-dan-uzak-durun-kesinlikle-bulasmayin--154529960

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

https://forum.donanimhaber.com/superonline-pismanligi--155647584

gibi sorunlar var kesinlikle konuları inceleyin. dediğim gibi oyun steam vb yapıyorsanız en son düşüneceğiniz tercih edeceğiniz iss superonoline

superonline daha internet kullanıcı adını ve şifreyi kullanıcısına kesinlikle vermiyor kullanıcı öğrenmek için türlü türlü başka yöntemlerle uğraşıyor buradan pay biçin ne kadar sıkıntılı sorunlu olduğunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 11 Ağustos 2023; 8:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c@rşi C kullanıcısına yanıt

Gpon var hız tanımlaması yapılmamış. Her iss farklı hız sunar. Bazı 100 bazısı 1000 e kadar. Geçmek istediğiniz iss lerin sayfalarında altyapı sorgulama yapın.

• Sizin tavsiyeniz nedir ? Hiç başıma bela almadan Vdsl'den devam mı edeyim ?

• TheViola T kullanıcısına yanıt
    Hocam burada bazıları troll.

Her so tavsiye başlığına dsl tavsiye ediyor.

Gpon fiber gibi teknoloji yanında bakır hiç birşey.

Turknet için herhangi bir olumsuz durum olduğunu iddaa etmiyorum, memnunsanız kalabilirsiniz.
    Oyun torrent ip yayın gibi hizmetleri gecikme olmadan sorunsuz so fiber de alabilirsiniz.

Fiyat olarak da orta ve uzun vadede kârlı çıkacağınız aşikâr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 11 Ağustos 2023; 14:13:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca 5-6 mbps hızlarda net alınca şimdi bu vdsl bile benim için nimet. Hiç bir sorunumda yok açıkcası fiyat politikası dışında .

Bilindiği üzere Turknet taahhütsüz ve bir zam durumunda direk yapıştırıyorlar. Şuanki kullandığım vdsl fiyatı ile turknetin gigafiberin fiyatı aynı hatta gigaya geçiş yapabilsem 6 ay indirim alacağım ancak mümkün olmadı superonline kutusu yüzünden.

Şimdi superin 1000mbpslik paketi var 355 liraya taahhüt yaparak bir bakıma birazda olsa kendimi garantiye almak istiyorum.

Şimdi geçiş yaparsam

Modem değişecek (onların vereceği)

Kullanıcı adı ve şifreyi vermiyorlarmış

Evde sinyal dağıtıcılar mevcut bunlarda bir problem yaşar mıyım ?

Steam yada xbox'da sıkıntı yaşarmıyım?

şöyle 1-2 gün yazdığımı tekrar alıntı yapatım

https://forum.donanimhaber.com/500-1000mbps-icin-altyapi-degisim-talebi-yapanlar--153543315-3#156550100

doğruları söyleyince 9 köyden kovarlar...

işimiz gücümüz yok sol ile uğraşıyorum sanıyorlar şikayet eden memnun olmayan sanki bir tek benim

superonline kategorisini bi inceleyin açılan konuları ve şikayetvar a veya google dan araştırrın görürsünüz zaten

Müşteri hizmetlerine göre (kabaca diyorum) kısıtlama sansür ping vs yok bu arada sansür vs derken +18 den bahsetmiyorum

Eve gelen teknik ekibe göre evet sansür ping kısıtlama vs var diyor VPN kullanın diyor sorunları anlattığımda

Hangisi yalancı hangisi doğru ?

müşteri hizmetlerine ipv6 dediğimde o nedir diyor kabaca diyorum statik ip mi diyor detaylı anlatıyorum bu kez bir şey yapamayız ama isterseniz statik ip veya game plus mı neyse işte onu satmaya pazarlamaya çalışıyor.

bir de çözülemeyen sorunlara kısa süre sonra sorun çözüldü diye kafalarına göre değiştiriyorlar.

Ben benim bizim apartmana sol un reklam afişlerini yapıştırmalarına izin vermiyorum gördüğüm an söküp atıyorum hatta gelenleri geri gönderiyorum istemez istemiyoruz diye kimseye aldırmıyorum apartmanda

en son yakın zamanda tekrar geldiler 2 kişi gençler dedim böyle böyle yüzüme gözümün için bakarak güldüler an kan beynime sıçradı lan dedim neyse..... deyip uzatmadan gönderdim apartmandan

Bir de kapı kapı dolaşıp SOL reklamı yapanlar çok yalancı bilmem şu x apartmandaki şu kişi-ler vs vs deyip çok iyi memnunlar vs diye öneriyorlar diye söylüyorlar kapılarına gittiklerine

çevremde mahallemde vs sayısız kullanıcıyı abone olmaktan vazgeçirdim

asıl paralı trol superonline pardon sansürline ı övenler.

her yerde her fırsatta her mesajlarda sol un müşteri numarasını paylaşıp müşteri hizmetleri gibi konuşmak YETMEZ imzaya falan yazın daha iyi olur

aynen bizler yalancıyız trol yapıyoruz

keşke iyi olsaydı bas bas bağırıp önerseydik almayanı dövseydik

fiber mi vdsl mi dediklerinde keşke fiber diyebilseydik

ben yalancı çıkmaya rağzıyım sorun yok benim için ben benim başıma geleni söyleyeyim anlatayım gerisini kullanıcının vereceği karar tercihi göz göre göre sorun yaşadığım bir şeyi sorun yok diyemem öneremem

öneren delikanlı varsa buyursun ama müşteri memnun değilse malum sorunlar kabaca söylüyorum sansür kısıtlama vs olup memnun değilim dediğinde cayma bedelini ödeyebilecek iseniz buyrun hadi cesareti olan buyursun

işimiz gücümüz yok sol ile uğraşıyorum sanıyorlar şikayet eden memnun olmayan sanki bir tek benim

Vdsl i yıllardır kulandım en ufak sorun yaşamadım geceleri saat 3-5 arası 1-2 saat bakım haricinde.

TTNET VDSL ile en basitinden VPN kullanmadan telegramda canlı sesli sohbet yapabiliyordum.

VDSL den sol fibere geçtiğim günden beri VPN açmadan telegram da canlı sesli sohbet yapamıyorum diğer sorunları vs demiyorum zaten üsteki arkadaşlar yazmışlar detaylı ben detaya girmiyorum kabaca sansür englleme ping vs var diyorum ki var yani

SOL yüzünden VPN ve başka marka model router masrafına girdim durduk yere verdikleri modem router her neyse işte resmen abartısız çöp tak kullan şeklinde bir halta yaramıyor bir de bir halta yarıyormuş gibi ücretsiz veriyoruz veya ücreli veriyoruz diyorlar işlerine nasıl geliyorsa

Aynı telefonlardan aynı bilgisayarlardan mobile veri veya denemek için komşunun vdsl wifi ile deniyorum vallahi sorun yok çatır çatır çalışıyor VPN siz

Bu arada SOL un sorunlarını tek ben yaşasam yine bu kadar ço0k dert etmeyeceğim ben bir şekilde kısmen iyi veya kötü çözüyorum tam anlamıyla olmasa bile çözüyorum neyi ne yapacağımı biliyorum ama evdekiler her hafta içi 3-5 saat telegramda canlı sesli sohbet etkinliği yaparlar kadınlar toplanır her gün birisi sırayla sohbet verir dua ederler vs diğerleri dinlerle yani demek istediğim şu evdeki VPN bilmiyorlar durduk yere bir de bunlarla mı uğraştıracağım

Bu tüm yaşadıklarımın sebebini SOL dan kaynaklı olduğunu anlayana kadar 1-3 gün geçti evdekilerle papaz oldum fiber iyidir dedim vdsl den başımıza geleneler bakın

Neyse dediğim gibi cesareti olan buyursun önersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 11 Ağustos 2023; 13:1:47 >

Sorun yoksa devam etmeniz daha iyi, satış elemanı gibi kraldan çok kralcı tiplere bakmayın. her vdsl her fiber aynı olmadığı gibi yeri geliyor ttnet vdsl superonline fiberden iyi çalışıyor. hatta superonline bazen öyle sorunlar açıyorki 56k dial-up aratıyor. aratmasa bu kadar şikayet olmazdı malum.

superonline istanbuldaysanız biraz daha sorunsuz. parasına kıyıp statik ip alırsanız biraz daha sorunsuz oluyor onu hesaba katın, uğraşıp kendi router kullanırsanız biraz daha sorunsuz oluyor.

alırsanız yeni fiber çekilecek, evliyseniz evin içinden kablonun geçeceği yeri düşünüp hareket edin, kendi router kullanacaksanız gpon - router ayrı model rica edin (kuruluma gelirken arıyorlar, onlara söyleyeceksiniz)

hız/fiyat elzemse, riski seviyorsanız alın. sorun çıkarsa saç baş yoldurur, ne kabul ederler ne düzeltirler. ha ama atıyorum kablo zarar gördü, o gün gelip yaparlar, ama paket kaybı ping kopma vs günlerce haftalarca çözülmez.

ben olsam, eskisi gibi hızla çok işim olmadığı için, vdsl devam ederim. memnunsanız risk almayın, heyecan istiyorsanız şifre alma konusuna göz atın, statik ip fiyatını ekleyin, biraz ping artmasını göze alın deneyin.

not: superonline satış elemanlarına güven olmaz, şikayet çoktur. şimdide forumda satış elemanı gibi konuşan tipler türedi, kendiniz somut deneyimlere & sorunlara göre değerlendirin.

ben dokuz yıldır kullanıyorum, altını üstünü çok iyi bilirim, başıma gelmeyen kalmamıştır. chatgpt'e sorup ekran görüntüsü paylaşıp "tez çürütmelere" bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 11 Ağustos 2023; 15:3:57 >

• Hocam so forumunun trolleri mevcut.

Tavsiye isteyen tüm so altyapılı kişilere dsl bakırı tavsiye ederler.

Gerçek kullanıcı sayılmazlar. Siz mektup gibi yazdıklarına bakmayın.

Geçen haftalarda bunların tezlerini çürüttüm fakat arsızca gpon abonelere bakır tavsiye ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 11 Ağustos 2023; 14:9:22 >
  • Hocam slm diğer başlıkta da sormuştum orada cevaplamıştınız, altyapı olan yerde hangisi tercih edersiniz diye eski oturduğunm yere döneceğim superonline fiber vardı orada dediğim gibi bana yüksek hız verebileceklerse ( o zaman yoktu 500 mbitler ve üstü) so tercih edebilirim. Ama bu başlıktaki arkadaşın paylaştığı gibi yeni bir soru ortaya çıkıyor. Bende arkadaşın baktığı gibi turkcell üzerinden fiyat alınca bu fiyatları görebiliyorum ama superonline kendi sitesinden kampanyalara girince bu fiyatlar çıkmıyor. Turkcell üzerinden verilen fiyatlar daha iyi gibi gozukuyor ufak tefek oynayabilir. Turkcell sitesinde online a ozel verdiği fiyatları hangi bayiden dışarıda nasıl alabirim yoksa turkcell üzerinden mi başvuru yapmak durumundayım? Bu biraz kafamı karıştırdı tamam turkcell superonline diye geçiyor ama superonline sitesinde farklı kampanya fiyatı turkcell in kendi sitesinde farklı kampanya fiyatı var. Turkcell sitesinden sunulan kampanyalı fiyatı hiç turkcell e bulaşmadan superonline fiber bayileri aracılığıyla alamıyor muyuz? Sorumda cahilliğim olabilir ne yazık ki taşra bir ilde uzun süredir magara gibi yerde internetsiz kaldım cepten kullanmak zorunda kaldım ttnet in port yok kardeş istersen2 yan sokak göster ikametini başvurunu oradan bağlayalım demesi yüzünden(Evet aynen böyle dediler)

• Cahillik değil hocam rica ederim.

Turkcell'e bulaşmadan olmaz, çatı şirketi çünkü

Aslında Turkcell ve Superonline siteleri fiber için aynı kampanyayı yazarlar. Bu kampanyalar sıfır abonelik içindir.

Çok nadir sitede olmayan bölgenize özel seçenek olabilir, orada da kurulumcu bayi yâda çağrı merkezi görüp size sunabilir.

08502220222
    Aramanız yeterlidir.

Buradan bayilere ulaşabilirsiniz.

İş yoğunluğu uygunsa aynı gün kurulumunuz yapılır.

• Hepinize tek tek teşekkür ederim. Şuan için Turknette kalmaya karar verdim . Zamanında Vodafone netten çok çektiğim için buna benzer bir macerayı ikinci kez kaldıracak mental gücüm yok açıkcası.Eğer ilerleyen zamanlarda Gigafiber hizmetini devreye girerse ona geçerim. Aksi taktirde zamlana zamlana yoluma devam edeceğim.

Hocam bu devirde en ucuz superonline ve enflasyon da taahhutsuz kullanılmaz. Tercih size kalmış. Herkes superonline sallıyor bir bende sorun yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 11 Ağustos 2023; 16:23:42 >
  • tamamdır teşekkürler birde superonline müşteri hizmetleri adrsi verince maksimum kaç mbit alabileceğimi yada 100 mbit üstü alıp alamayacağımı dürüst bir şekilde söylebilecek mi? En son bu lokasyondaki kullandıgım superonline gpon internet eve fiber şeklindeydi ama o zaman 100 mbitdahi yoktu..

• Tabi ki dürüst olacaklar, ekmek parası hepsi için.

Siz çok detay merak ettiğiniz için ileteyim,
    Adrese uavt kodu ve/veya kapı sokak cadde bina ismi olarak ulaşılabilir.

adres.nvi.gov.tr
    Ana Sayfa - Adres Kayıt Sistemi
    https://adres.nvi.gov.tr/VatandasIslemleri/AdresSorgu

Buradan bina kodunuzu alıp, çağrı merkezine verebilir yanında mutlaka faturalarda görünen bina adınızı da iletin.

Yâda hiç birşey yapmayıp bayiye gidin onlar sizi bulur

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

cevap icin tesekkurler hocam

telekomu aradim gpon yok vdsl var dedi

superonline i aradim gpon yok fiber var dedi

kabloneti aradim gpon yok coaxial docsis 3.0 dedi

bende illallah ettim superonline fiber (gpon değil) yaptım.

Superonline Fiber Ankastre Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@rşi -- 11 Ağustos 2023; 19:47:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.