Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.775
Cevap
320
Favori
803.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bmw.

Selamlar evde gece kuşu kullanıyorum ilk 12 ay 59, sonraki 12 ay 69 tl, ocak ayında biticek.

Dükkanımda tablet kampanyası ile 50 mbs 150 gb akk ilk 12 69 sonraki 12 79 idi, bu ay sonu bitiyor,

Şuanki kampanyaları neden çok pahalı arkadaşlar ?

Sizce hangi kampanyaya geçmeliyim, dükkanım için aylık 80 tl fatura fazla değil mi sizce ?

Benim üyelikte sizinkiyle aynı. Aradım eski üyeler için bir kampanya var mı diye sitede olan dışında bir kampanyamız yok diyorlar. Tok satıcı olmuşlar resmen.
  • 25mb 75gb daha 1 yıl var samsung tap 3 14.90 fatura ek 1 yıl daha uzatalım dediler sizce mantıklımı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar neden bu kadar uçtu anlamadım, Akk olayıda belirsiz daha, yeni düzenleme gelecek diyorlardı, 80 tl 100 gb kotalı internete para mı verilir gerçekten uçmuşlar.

Ay sonu da sözleşme bitiyor, ne yapıcam bilemedim.
  • Benim sözleşme 10.10.2016da bitiyor acaba interneti kapattırmak için sözleşme bitmeden talimat verebiliyormuyuz yoksa 11ini beklememmi lazım?

• yav kota 75 gb diyor 2 bısey ındırıyoz vs 13 gb kaldı diyor bu kota beni deli edicek hız dusunce bısey ındırılmıyor 2 saat beklemeyle beyler en mantıklısı 25 mb kota olmuyan 99 tl olana gecmek mibende 3 ay war bıtmesınede ıstersem suresı gelmeden gecerım herhalde
  • Arkadaşlar..yakında taşınacağız..Gideceğim yerde Türkcell superonline var..Mevcutta Türktelekom hipernet kullanıyorum..Tahaatütün bitmesine 12 ay var..
    ben Superonline geçiş yapabilirmiyim..Tavsiye edermisiniz..yoksa Türktelekom interneti bu Yeni dairede bitiriyim mi ..nedersiniz..teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 8 Eylül 2016; 11:13:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Lene Türk Telekom Hipernet'den memnunsanız değiştirmenize gerek yok. Taahhüdünüzü bitirip yeni İSS için fiyat / performans araştırması yapabilirsiniz. Eğer memnun değilseniz ve Superonline'ın taahhüt karşılama kampanyası varsa Superonline Fiber interneti öneririm. Ben bu şekilde TTNET ADSL'den Superonline FiberNet'e geçmiştim. Hız ve performans olarak memnunum. 24 ay taahhütlü olarak aylık 59 TL ödüyorum. 25 mb internet ve 75 gb AKK var.
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için..
    Evet memnunum ben en iyisi Nakil yaptırayım..Tahaatütü bitireyim..sonrasında Bakarız olmazsa..zaten taşınacağım bölgede super online yetkilileri cirit atıyor:) Taşıma /tahaatüt bozma bedeli hakkında detaylı bir bilgi verirler diye düşünüyorum..Kafama yatarsa geçerim..
    Eyvallah..

• 50 mbit 150 gb akk'li ASUS 7 inc tablet kampanya taahhütüm bu ayın 25'inde bitiyor. 50 mbit 100 gb akk Samsung T280 tablet (80 TL) kampanyasına geçmek istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evergl

50 mbit 150 gb akk'li ASUS 7 inc tablet kampanya taahhütüm bu ayın 25'inde bitiyor. 50 mbit 100 gb akk Samsung T280 tablet (80 TL) kampanyasına geçmek istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Şu an bizimkine en yakın duran bu, en azından tablette paraya çevrilebilecek en iyisi Samsung. Ama hem kota azalıyor hem fiyat yükseliyor artı bir de taahhüt veriyosun.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    hocam birisi adsl diğeri adsl2

Adsl2 demek vdsl demek oluyor.
  • Ama modemde ADSL 2 modu yok nasıl ADSL 2 abonesiyim

Hocam Vdsl yazıyorsa adsl2 hizmeti alabilirsiniz adsl 2 yazıyorsa vdsl hizmeti alabilirsiniz. adsl2 destekli ve vdsl destekli modemlerde hiper alabilirsiniz.
    Demek istediğim vdsl ve adsl2 kelime oyunundan başka bir şey değil. Aynı şekilde hiper de öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A8E2CFA1 -- 10 Eylül 2016; 10:49:21 >
  • Anladım.

Peki müşteri çekmek için neden diğer firmalar da hiperden bahsetmiyor.

Şimdi birçok kişi algılama sorunu yaşıyor birçok kişi superonline de Hiper yok napalım ttnete gidelim der.

Superonline bunu bilmiyor olamaz sanırım

Hocam hiper ttnin uydurduğu bir isim. Genelde zaten sorar ve cevaplarını alırlar. Örn: tt de hiper varmış gibisinden. Zaten hiper vdsl ayırt edemeyecekler alır geçerler. Sizin gibi sorgulamazlar.
  • Merhaba arkadaşlar 25mbps 75GB 59TL taahhutum bu ay bitiyor. Gecilecek +10, +20TL civarlarnda tarife tavsiyeleriniz nelerdir. Akk artisi olursa iyi olacak.

• Informed I kullanıcısına yanıt
    Tarife çok ama 24 ay diyorlar çok bu 12 ay olsa

• 1 ay sonra superonline tahattütüm bitiyor, şuan yalın internete (fiber değil) aylık 60 lira ödüyorum. 2 yıl tahattütlü ayda 60 liradan teklif verdiler(tahattütsüz ayda 95 lira), fakat ben 4-5 ay sonra interneti tamamen kapattıracağım için tahattüt istemiyorum.

Ttnet'te sözleşme bitiminde iptal edince telefon tekliflerinden çok daha düşük rakamlar veriyorlar, Superonline'de böyle bir durum var mı? İptal ettirsem pazarlık yapabilir miyim yoksa aramazlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Tarife çok ama 24 ay diyorlar çok bu 12 ay olsa

Evet doğru yapacak birşey yok.

4 4lük tarifesini düşünüyorum simdilik.

50Mbps 125GB AKK superonline + 4GB 500dk 1000sms turkcell tek faturada 89TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

1 ay sonra superonline tahattütüm bitiyor, şuan yalın internete (fiber değil) aylık 60 lira ödüyorum. 2 yıl tahattütlü ayda 60 liradan teklif verdiler(tahattütsüz ayda 95 lira), fakat ben 4-5 ay sonra interneti tamamen kapattıracağım için tahattüt istemiyorum.

Ttnet'te sözleşme bitiminde iptal edince telefon tekliflerinden çok daha düşük rakamlar veriyorlar, Superonline'de böyle bir durum var mı? İptal ettirsem pazarlık yapabilir miyim yoksa aramazlar mı?

Superonline'da TT gibi fiyattan %10 %20 vs. dusme taahhut icin gormedim simdiye kadar. Sadece sitedeki kampanyalari soyluyorlar. Yada bana denk gelmedi :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.