Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.775
Cevap
320
Favori
803.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufziya

konu hortlayacak ama..

bilgileri tazeleme adına..

2-3 ay oldu süperonline taahhüdüm bitti.

2 aydır 91tl fatura geliyor.

vadofona geçmek için iptal ettirmem gerekiyor. yarın kağıthaneye giderek iptal ettireceğim.

verdikleri modemi teslim etmemiz gerekiyor mu ???

yanımda götüreyim mi, ???

yoksa modem bizde mi kalıyor ??

sanırım modem onlara ait, bende Turkcell TV+ için modemi değiştirdiklerinde eski modemi bırakmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: GhostDog

Superonline Fiber için iptal dilekçesi gönderdiğimiz zaman Digiturk gibi daha cazip fiyatlar sunuyor mu?

3 ay ücretsiz 27 ay taahhütlü kampanya teklif ederler, belki 2 ay da bizden diyebilirler...

Bende bugün iptal edeceğim deyip aradım aynı fiyattan ayrıca 3 ay bedava tekrar taahhüt verdim.55 TL'ye 25 mb fiber kullanıyoruz daha ne olsun
    Millet 8 mb 70-75 tl ödüyor ttnet e superonline teşekkürü hakediyor.
    Binasına superonline gelen dakika tereddüt etmesin arkadaşlar.

3 ay ücretsiz kampanyanın taahhüdü bitmeden farklı kampanyaya geçiş yapayacağını söylediler mi :)

Geçmek istemiyorum zaten. Bu bana fazlasıyla yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 Mbps Limitsiz 50 GB AKK fiber taahhütüm sona ermek üzere 50 TL. ödüyorum aylık. Devam ettirmeyi düşünüyorum genel olarak memnunum. (Fakat daha fazla ödemeden ya da daha az :)) ödeyerek) Nasıl bir teklifle geliyorlar? Ya da ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarantino35

25 Mbps Limitsiz 50 GB AKK fiber taahhütüm sona ermek üzere 50 TL. ödüyorum aylık. Devam ettirmeyi düşünüyorum genel olarak memnunum. (Fakat daha fazla ödemeden ya da daha az :)) ödeyerek) Nasıl bir teklifle geliyorlar? Ya da ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim...

İlk 6 ay 9,99 sonra 59,90 tl 25 mbit 75 akk ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...
  • Yarin taahutum bitiyor ve superonline hala aramadi yenileyelim mi diye. Cok ilginc bir sirket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aradılar. 20-04-16 bitiş tarihi. 59,9 TL. 12 ay taahhütle ilk 6 ay 50Mb. 75 gb sonraki altı ay 25 mb. 75 gb. Başkada bir teklif yok. İki saat konuştum. Aynı şekilde devam ettirmek istiyorum diye ama nafile. (25Mb 50 Gb AKK fiber kullanıyorum.) Son güne kadar bekleyeceğim. Daha iyi teklif gelen var mı arkadaşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

Yarin taahutum bitiyor ve superonline hala aramadi yenileyelim mi diye. Cok ilginc bir sirket.

Onların aramalarını yada verecekleri teklifleri dikkate almayın, kendiniz araştırıp arayın ve ben şu paketi istiyorum deyin.
    Aynı durum GSM operatörleri için de geçerli.
  • 50 mb hız- 150 GB akk ile 2 yıldır (Asus tablet kampanyası) aylık 70 TL 'ye kullanıyordum.
    Ekimde taahhüt bitiyor ama bir haftadır arayıp duruyolar. Bir kez cevapladım ve bana sundukları teklif şimdikinden daha kötü.
    100 GB kota sunuyor adam aynı fiyata hatta 25 mb da hız alanı.
    Sizin kampanya artık yok diyorlar.
    Bana en yakın Reeder tablet kampanyası 150 gb akk / 50Mb: 90 TL.

Ne yapalım arkadaşlar, kapatırım diye blöf çekelim mi yerler mi?
    Kişiye özel bir şeyler yapıyo mu bunlar?
    ADSL geçmek istemiyorum artık, TT fiberin fiyatları daha beter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

50 mb hız- 150 GB akk ile 2 yıldır (Asus tablet kampanyası) aylık 70 TL 'ye kullanıyordum.
    Ekimde taahhüt bitiyor ama bir haftadır arayıp duruyolar. Bir kez cevapladım ve bana sundukları teklif şimdikinden daha kötü.

valla bende ilk 2 yıl çok memnundum ama şimdiki hizmetlerinden hiç memnun değilim , biter bitmez ne olursa olsun başkasına geçeceğim.
  • Benimde taahut bitiyor 25 mbps sinirsiza gecicem 99 tl.

• Merhaba arkadaşlar. benim taahhütüm 1 ay sonra bitiyor (şu an kullandığım: 25mb 75gb akk + sabit telefon = aylık 54 tl).. şu an buna en yakın olan kampanya: 25mb 50g akk telefonsuz = aylık 60 tl .... telefon hiç önemli değil benim için yalnız daha fazla para ödeyip daha az AKK almak canımı sıkıyor açıkcası !! bu durumda bir tavsiyeniz var mı?
  • Şu an 50 Mbps, 150 GB AKK ve TV+ için 70 lira ödüyoruz. 50 Mbps, 125 GB AKK ve TV+ için 80 lira diyorlar. Daha iyisi var mı yoksa kabul mu etmeliyiz?
  • Merhabalar, benimde bugün işyerime geldiler. Yeni abonelik için 50 mbit 150 gb Akk tv+ 69tl dediler. Birde 50 mbit akk sız Apple TV 99 TL dediler. 25 mbit 150 gb 59 dediler. Sizce fiyatlar nasıl. Bir de Ttnet cayma bedelini 500 TL ye kadar karşılıyoruz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muyendiz

Merhabalar, benimde bugün işyerime geldiler. Yeni abonelik için 50 mbit 150 gb Akk tv+ 69tl dediler. Birde 50 mbit akk sız Apple TV 99 TL dediler. 25 mbit 150 gb 59 dediler. Sizce fiyatlar nasıl. Bir de Ttnet cayma bedelini 500 TL ye kadar karşılıyoruz dediler.

Bizim 2 yıldır kullandığımız kampanya bu. Taahhüt bitince artık öyle bir paket kalmadı diyorlar ama size yeni teklif etmişler. Yalancı bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

50 mb hız- 150 GB akk ile 2 yıldır (Asus tablet kampanyası) aylık 70 TL 'ye kullanıyordum.

Merhaba, ben de aynı taahhütlü interneti kullanıyorum. Benim de taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Bana şu an en mantıklı paket 80 TL'ye 50 mbit 100 GB samsung tablet kampanyası geldi. Yaklaşık on gün önce filan bu kampanyanın adil kullanım kotası 125 GB idi. Bunu 100 GB'a çektiler. Diğer kullanıcıların fikirleri nedir acaba? Hangi paket mantıklı şu an?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evergl

quote:

Merhaba, ben de aynı taahhütlü interneti kullanıyorum. Benim de taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Bana şu an en mantıklı paket 80 TL'ye 50 mbit 100 GB samsung tablet kampanyası geldi. Yaklaşık on gün önce filan bu kampanyanın adil kullanım kotası 125 GB idi. Bunu 100 GB'a çektiler. Diğer kullanıcıların fikirleri nedir acaba? Hangi paket mantıklı şu an?

Arkadaşlar hepimiz aynı durumdayız bana da bu 79 liralık 50mbit samsung tabletli olanı alacağım eğer sizin başka tavsiyeniz olmaz ise... Türk Telekom hiç bakmadım nasıl acaba fiyatlar...

• albati kullanıcısına yanıt
    Bizede 50mbps 150gb turkcell tv ile 69a verdiler birde 4kcihazi bedava verdiler simdi 4k cihaz parali olmus birde bu paket 89tl 5tl de cijaz 94tl eger bu kampanyayi bana verirler indirkm yapmazlarsa kapatip uydunete gecerim ust paket sinema paketi 25mbps 250gb akk 69tl netmsster ve next cihazlarida satmadim hala elimde Allahdan

• Ttnet hiperdeyim

Bitecek süperonline hiper yazmıyor ama fiber diye mi geçiyor acaba

Turkcell ile beraber toplu fatura olayı var.

İyi fiyat çıkıyor

• Benim de taahhüt sürem bitiyor .

En az AKK ; 125 gb yada 150 gb olmasını istiyorum. Araştırdığım kadarı ile 99 TL ödememi istiyorlar ? Sizin öneriniz ne olur , ayrıca eski üyelere yardımcı olmuyorlar. Eski üye yeni üye farkı yok , tariflerde diyorlar.

Ne yapacağımı şaşırdım .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.