Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.756
Cevap
321
Favori
802.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba

superonline a abone olacağım. şu tabletli kampanyalarından birini seçmeyi düşünüyorum.

dana önce metronet kulanıyordum TORRENT'e (TURKTORRENT & KAT.PH) sorunsuz girip indiriyordum

superonline da bi sıkıntı var mı bu sitelere girilebiliyor mu acaba?

boşu boşuna o kadar para vermeyelim bunun gibi torrent sitelerine giremeyeceksek.

bilginiz var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

merhaba

superonline a abone olacağım. şu tabletli kampanyalarından birini seçmeyi düşünüyorum.

dana önce metronet kulanıyordum TORRENT'e (TURKTORRENT & KAT.PH) sorunsuz girip indiriyordum

superonline da bi sıkıntı var mı bu sitelere girilebiliyor mu acaba?

boşu boşuna o kadar para vermeyelim bunun gibi torrent sitelerine giremeyeceksek.

bilginiz var mı bu konuda?

kat ve piratebay'de sıkıntı yok. dns ayarıyla tum torrent sitelerine giriliyor.
    bu arada tablet ellerinde kalmamış diye okudum bi yerde ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum. zaten tablet pek işe yarayacak cinsten değil.
    ben de henüz karar veremedim açıkçası, buyuk ihtimal gece kusu tarifesine gecicem
  • Flo_Rida F kullanıcısına yanıt
    hocam gece kuşu ile tabletli kampanyanın fiyatı aynı. 150gb yeter diye düşünüyorum. aynı fiyata tablet almış olursunuz. kullanmazsanız satarsınız. 7-8 aylık faturanız çıkmış olur...
  • Benimde taahhüt 2 ay sonra bitecek. Sürekli evi arıyorlar.

Fiber 3'lük SESLİ kullananlara bir sorum olacak.

Şartlar kısmında ;

Turkcell Superonline’dan numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça her ay tüm vergiler dahil (%18 KDV, %15 ÖİV) 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır.

şeklinde bir ibare var.

Bu tarifeyi kullanıpta 49 liranın yanında ektra bu ücret faturanıza yansıtılıyor mu?
  • arkadaşlar,

2010-2012 fiber taahhütüm bitince 2012 eylül ayında başka bir taahhütle devam etmiştim.

şimdi eylül 2014'te yine doluyor iki yıl taahhüt süresi. her gün aranıyorum şuna geçin, buna geçerseniz şöyle böyle diye. hatta açmıyorum artık detayları nedir ne değildir diye.

aboneliğim:

20mbps limitsiz

iyi yıl önce unuttum ne yapıp ne yapmadığım bu işlem için. hangi pakete geçeyim ve bittikten sonra mı bitmeden evvel mi? taahhüt bitmeden paket değişikliği yaparsak bozmuş olmuyor muyuz taahhütü?

teşekkür ederim şimdiden yanıtlarınız için.
  • ben de tekrar fibere gececegim ama kampanya sayisi cok azalmis. Sanki eskisine gore daha pahali.
  • Sözde 20 mbit interneti sözde 25 mbit'e çıkardılar, tarifeye 5 lira zam getirdiler. 50 gb akk'yı 75 gb'a çıkradılar, bir 5 lira zam da oradan. Ama sonuçta hepsi 3 mbit
  • Benim taahhüt 30 Temmuz da doluyor hala kimse aramadı, yarın ben arayacağım adamlar müşteriye doydu herhaldi.
  • arkadaşlar birşey soracağım download ile uploadın kotası ayrı değil mi ? benim download hız alanım bitti fakat upload da 1mbps'ye düştü
  • İki kotadan hangisi önce biterse ay sonuna kadar down 3 mbit, up 1 mbit oluyor.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    çok saçma ya ikisininde kotasının ayrı olması gerekiyor bence
  • Upload kotası olması ayrı bir saçmalık zaten. Mobil hariç upload kotası uygulayan tek şirket superonline.
  • konu hortlayacak ama..

bilgileri tazeleme adına..

2-3 ay oldu süperonline taahhüdüm bitti.

2 aydır 91tl fatura geliyor.

vadofona geçmek için iptal ettirmem gerekiyor. yarın kağıthaneye giderek iptal ettireceğim.

verdikleri modemi teslim etmemiz gerekiyor mu ???

yanımda götüreyim mi, ???

yoksa modem bizde mi kalıyor ??
  • Taahhütsüz kullanıyorum. 44 TL 25 Mbit/s 50 GB AKK + TVPlus 14,90 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

Taahhütsüz kullanıyorum. 44 TL 25 Mbit/s 50 GB AKK + TVPlus 14,90 TL

Bunun icin ekstra bisey yaptiniz mi. Arayan herkese veriyorlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

Taahhütsüz kullanıyorum. 44 TL 25 Mbit/s 50 GB AKK + TVPlus 14,90 TL

Bunun icin ekstra bisey yaptiniz mi. Arayan herkese veriyorlar mi?

İlk çıktığı zaman almıştım. Başka bir şey yapmadım.
  • Superonline Fiber için iptal dilekçesi gönderdiğimiz zaman Digiturk gibi daha cazip fiyatlar sunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostDog

Superonline Fiber için iptal dilekçesi gönderdiğimiz zaman Digiturk gibi daha cazip fiyatlar sunuyor mu?

3 ay ücretsiz 27 ay taahhütlü kampanya teklif ederler, belki 2 ay da bizden diyebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Superonline Fiber için iptal dilekçesi gönderdiğimiz zaman Digiturk gibi daha cazip fiyatlar sunuyor mu?

3 ay ücretsiz 27 ay taahhütlü kampanya teklif ederler, belki 2 ay da bizden diyebilirler...

Bende bugün iptal edeceğim deyip aradım aynı fiyattan ayrıca 3 ay bedava tekrar taahhüt verdim.55 TL'ye 25 mb fiber kullanıyoruz daha ne olsun
    Millet 8 mb 70-75 tl ödüyor ttnet e superonline teşekkürü hakediyor.
    Binasına superonline gelen dakika tereddüt etmesin arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Bende bugün iptal edeceğim deyip aradım aynı fiyattan ayrıca 3 ay bedava tekrar taahhüt verdim.55 TL'ye 25 mb fiber kullanıyoruz daha ne olsun
    Millet 8 mb 70-75 tl ödüyor ttnet e superonline teşekkürü hakediyor.
    Binasına superonline gelen dakika tereddüt etmesin arkadaşlar.

3 ay ücretsiz kampanyanın taahhüdü bitmeden farklı kampanyaya geçiş yapayacağını söylediler mi :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.