Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.743
Cevap
321
Favori
801.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim bir aboneligim 13 yıllık yeni abonelerden daha pahalı kullanıyorum neti, diğer bir aboneligi sirf bu yuzden kardesimin uzerinden başlattık cok daha hesaplı geldi cok daha once baska bir aboneligi o zaman 5 yıllık olmustu hicbir şekilde indirim yapmadıklarından sonlandirmistim ve de bu aboneligi iptalden sonra arayıp devam etmem için yalvarmislardi lakin aynı fiyata vdsl bulduğum için gene o fiyatin altına inmeyi kabul etmedikleriniden resti çekmiştim bayağı şaşırmışlar anlam verememişlerdi telefondaki yetkiliye bu tamamen prensip meselesi siz olsanız aynısını yapmaz miydiniz dediğimde tek kelime etmemiş hemen ardından görüşmeyi sonlandirmistim acayip güzel birseydi mest olmuştum vallahi, simdi seneye 13. yılı dolacak aboneligimde de sabirsizlikla bunu yapmayi bekliyorum 😄😁😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 19 Ocak 2025; 13:27:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar

Milenicom 100 mbps kullanıcısıyım.taahhüdüm bitti.Superonline 1000/50 mbps geçmeyi düşünüyorum ama çok şikayet var .Kullanıcılar olarak siz tavsiye edermisiniz.pişman olurmuyum.syg

• Yaklasik 2 ay önce taahhüt yeniledim ama wifi 2.4 ghz de 50 mbit hiz aliyordum (paketim 500 mbit) 5g de de 3000 filan maximum..Wifi 6 modem ile degisiklik yapinca sikinti duzeldi suan wifi de bile 400 mbit hizlari görüyorum.Ozellille tv deki Netflix icin sorun oluyordu.520 tl wifi 6 modem ucreti yansitilacakmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.