< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (687. sayfa)
-
-
Aynen devam ediyor memnunsan su an direkt devam et derim söylediğim her konuda aynı şekilde artarak olumsuz gelişmeler yaşanıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SUPERONLİNE bir gelişme yok hocam..Aynı tass aynı hamamm..
Kazayla bi kaç yere yüksek hız verdiler işte reklamlarda ve tarifelerde gözüksün diye.. Onu da doğru düzgün beceremiyolar.
Geri kalan araki superonlineyi bulakii
-
100/20 ilk 6 ay 6ay 330/410 fiyatlı fiberim var 2 ay sonra bitiyor. şuan bana 1000/50 interneti 600e veriyolar devam etme kampanyasında ancak sorun şu ki son zamanlarda superonlineda garip bir yavaşlık var tadım kaçtı gerçekten.
-
Az önce bir arkadaşa 100/20 hıza ilk 2ay ücretsiz sonraki 10 ay vergiler dahil, tvplus tüm kanallar açık 530tl teklif verdiler kabul etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil uygulamada
500Mbps/50Mbs
İLk 6 ay 470 Sonraki 6 ay 630 + 3 Ay youtube premium
Yada
1000 Mbps
600 TL
Mevcut Tarifem 500/50
2 gün önce aradılar bakamadımda.
Niye böyle bir şey anlamadımda. Direk 1000 al diyor galiba
Bana 500 rahat yetiyor, işimi görüyor ama işte sadece 50 lira fark var. HA belki 3 ay yotube premimum için bir artı olurda. Arasınlar bakalım. Geçen taahhüt zamanında mobileden daha hesaplı olmuştur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 15 Ocak 2025; 23:51:46 >
-
50mbit aylık ortalama 430 tl ile yenilendi.
-
Son zamanlarda mı??
Hocam bu konunun geçmişine bakmanı öneririm.
Hiç bir zaman almanız gereken hızı çoğunluğa veremediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 16 Ocak 2025; 15:50:39 > -
Arkadaşlar biraz once arandim. 100 mb hiza 330/410 6 aylik sekilde anlasmistim. 6 ay kaldi taahut bitimine. Bana 2 yil taahutlu 670 tl fiyat verdiler ne dersiniz. Kulaklik hediyesi varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yilsa fena değil ama ilerleyen yıllarda gectigimiz yillarda oldugu gibi bu kadar yüksek zam yapamayacaklar 590 600 gibi bir rakam olsa çok iyi olurmuş +70 ayda yılda 840 24 ayda 1680 haybeye fazla alıyorlar ben öyle düşünüyorum gene de gayet iyi kulaklik unuttum onu da düşeceğiz onu almadan minimum fiyat alsanız daha makbul bunlar resmen pazarlama stratejisi
Bende 25 mbps var 30 un altına düşmüyor indirme hizim gönderme de 11 mb civari keşke yuksek hizlarda da daha bonkör davransalar
12 aysa yüksek 24 aysa iyi rahat 400 altına olsa aslında 390/370 TL super oluri gene de iyi idare eder fena değil
Çok iyi fiyat ama asla 800/900 üstüne o da kablolu çıkamayacaksınız biliyorsunuz kablosuz 600/700 ile takılırsın bu hususu göz önüne alınız derim
Altyapın cok iyiyse daireye kadar fiber kablo geliyorsa modemin huawei değilse İstanbul gibi kalabalık bölgelerde değilsen kablolu baglanti ile guzel modem ayarlarıyla 1000 mbps hızı gorme imkanın da var elbette unutma bunu
18 Ocak taahhüt bitiş zamanımdı.
25 Mbit Sınırsız - TV paketi
2 güne bir aradılar saçma sapan tekliflerle geldiler. (İlk 6 ay 420 Son 6 ay 520 TL teklif ettiler)
Aynı binada komşuma İlk 2 ay bedava 10 ay 470 TL teklif etmişler ve o da kabul etmişti.
Her aradıklarında bu tekllifi istiyorum dedim ama sistemde görünmüyor diye vermediler
Bende bugün aradım iptal etmek istediğimmi söyledim. İptal birimi aradı
25 Mbit hız- Limitsiz- TV Plus için:
İlk 2 ay ücretsiz son 10 ay 470 TL + İlk fatura dönemi 250 TL 'de indirim verdiler.
Yani totalde 4700-250=4450/12=370 TL aylık ücrete denk gelmiş oldu.
-
Bence harika tv de olduğu için mükemmel fiyat hatta bedava bile diyebilirim sizin adınıza çok sevindim gerçekten uğraştırmadan ilk başta guzel fiyat verseler ne olur ki...
Onlarda kimden ne koparırız derdinde
-
hocam yanıtın için teşekkürler. bende senin gibi düşünüyorum. kulaklık falan bence çok önemli ekstra birşey değil. sonuçta 6 ay zaten 410 tl ödiyeceğim. ekstra 260 tl fazla burada var. ağustos ayında da max 670 tl olsa ki dediğin gibi bu kadar zam yapacaklarını bende düşünmüyorum 1 yıl taahüt olur. her durumda da 2 yıllık 670 tl fazla bir rakam gibi duruyor. kabul etmiyeceğim.
-
10 seneden fazla abonesi olduğum süperonline da, normalde 570 olarak devam edecek bir taahhüdüm vardı. Bu ay da böyle bir indirim geldi. Hafta sonu port arızasından net yoktu. 5 gün sürdüğü için her platformda yazmıştım arızanın giderilmesi için. Bundan dolayımı bilmiyorum gerçi Türkcell hattıma da gb tanımlamışlardı. Diğer aylarda devam edecek mi bakalım.
-
Süperonline Kampanyalar bölümünde 1000 Mbps hızında, 600 TL'ye 12 aylık taahhüt ile sunulmaktadır. Bitiş tarihi 1 Şubat 2025'tir.
TV paketi almaya gerek yok. 1 yıllık Tivibu alın bitsin. 700-800 TL arası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X