Haklısınız. Enflasyon üzerinde zam yapmaya hakları yok ama ülke de kim kimi tutarsa mokoko modu var maalesef. Hak hukuk falan buhar olmuş durumda. Bana 550-600 Lira gibi tekliflerle geldiler. 375'e havada atladım. Tellcom adıyla ilk çıktığı zamanlardan beri 16 yılldır aboneleriydim. |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (684. sayfa)
-
-
Sizin adınıza çok sevindim o kadar maziniz var zira su an 5 yıllık olsun 10 yıllık olsun o kadar ahım şahım tekliflerle gelmiyor çünkü hatta yeni gelen avantajlı oluyor hatta mobilde bu durum çok daha fazla oluyor çok mutlu oldum adınıza darısı hepimizin başına sevgiler saygılar iyi aksamlar dilerim -
bunu herkese vermiyorlar heralde müşteri temsilcisi öyle bir kampanya göremiyoruz dedi ne kadar doğru bilemiyorum
-
kampanya adı son avantaj hocam. ondan sonrası çıkış
-
:) 0850li numarayı aradım göremediler yarın da 532li arayayım bakalım eski müşteri olmak dezavantaj baya
-
2 si de aynı kapı gibi. hocamın kampanyası fesih sonrasına ait görünüyor.
-
Kampanya bu. Bana iptal başvurusuna gerek kalmadan son gün verildi. Ama eğer çıkmıyor diyorsa müşteri temsilcisini arayıp iptal başvurusu yapıp GM'den aranmayı bekleyin. O zaman daha avantajlı teklifler gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 30 Aralık 2024; 15:49:43 >
-
Benim de taahhütüm yarın bitiyor, bu sabah arayıp iptal için başvuruda bulundum, yarım saat içinde interneti kestiler :) Şimdi aramalarını bekliyorum eğer aramazsalar diğer firmaların kampanyalarını kontrol edip duruma göre tekrar yeni abonelik açacağım.
-
Yüksek ihtimal arayacaklardir öğlene doğru ya da öğleden sonra telefonunuz acik olsun size zahmet lutfen bilginize -
Siz gene iyisiniz ben taahhutsuz kullanıyorum efendim ne arayan var ne soran zammı da direkt yapistiriyorlar hocam -
-
Arkadaşlar 3 ocakta süper online sözleşmem bitiyordu.Biraz önce türkcell tvim bozuldu.Aradım müşteri hizmetlerini bu arada kampanyaları sordum.3 gün sonra iptal edebileceğimi söyledim.O da bana iptal biriminin teklif ettiği kampanyalarının sistemde kendilerine gözüktüğünü söyledi.Yılın sonu olduğu için gözüküyormuş sözde.Çok yoğunlarmış.Bana ilk 2 ay ücretsiz 10 ay 540 tl teklit etti.hız 100mbs ve tv extralı.Ortalama 441 tl ye geliyor.yüzde 80 zamma sevinir olduk o da ayrı mesele.Normalde 550 den aşağı inmiyorlardı ama ilk defa bugün ne olduysa anlamadım.Kampanyası bitenler arasın bence doğruysa bütün kampanyaları görüyormuş.0532 li numarayı aradım. -
quote:
Orijinalden alıntı: irfanCLKBenim de taahhütüm yarın bitiyor, bu sabah arayıp iptal için başvuruda bulundum, yarım saat içinde interneti kestiler :) Şimdi aramalarını bekliyorum eğer aramazsalar diğer firmaların kampanyalarını kontrol edip duruma göre tekrar yeni abonelik açacağım.
Dün akşam 7-8'e kadar arayan olmadı, ben de internetsiz kalmaktansa geri aradım ve iptal talebimi iptal ettim. Telefondaki kişiye uygun bir tarife varsa söylemesini rica ettim. Bana uygulamada çıkan ilk 6 ay 510 son altı ay 610 TL idi.
Telefondaki kişi ilk 6 ay 480 son altı ay 580 TL teklif etti ben de daha fazla uzatmamak ve uğraşmamak için kabul ettim.
Taahhütü biten ve benim gibi iptal talebi veren kişilere belki yardımı olur.
-
kaç mbs olarak yenilediniz -
Taahhüt bitmesine en az 3 ay kalmadan farklı kampanyaya geçiş yapılamıyormus, zam gelmeden taahhüt yenileyim demiştim yapmıyorlar -
onlarda işini biliyor vallaha ya -
100 mbs hocam + TV+
-
Hocam sizde tv plus var mi?
-
ne kadar kalmıştı taahhüt bitmesine
-
Taahhüt bitimine 1 haftam kaldı.
100 mbit sınırsız için ilk 6 ay 390 TL son 6 ay için 550 TL teklif verdiler. Ortalama 470 TL denk geliyor.
Fiyat normal gibi geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X