SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (681. sayfa)
-
-
Daha demin arandim taahhutum yarin bitiyor. Bana sunduklari ilk 6 ay 480 sonraki 6 ay 580. Bende dedim ki "su anda uygulamadan baktigimda ilk 2 ay ucretsiz sonraki aylar 530 yani daha uygun" kadin bana kampanyanin ismini soruyor soyleyince evet varmis dedi. Bana daha uygun kampanya sunun ben zaten gorebiliyorum kampanyalari dedikce kadin sistemde goremiyorumla inatlasti..bende kalsin dedim.
Sizce yarin taahhutum bitince bana kampanya cikmaz mi uygulamada? -
Devam kampanyası mı yoksa yeni abone için mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Neil Patrick Harris
Hocam yeni bir teklif yaptılar ilk 6 ay 390 son 6 ay 490 tl ve ilk faturadan 325 tl indirim sağlayalım dediler. Bu teklif 24 mbit için geçerli hala yüksek gibi geldi bana ne dersiniz?hocam telekom altyapıdaki firmalarda 24mbps için 200 ü fiyatlar bulabilirsin yanlış görmüyorsam bence çok hala
ekleme : https://forum.donanimhaber.com/diger-internet-servis-saglayicilari--f596 buradan alternatif firmalara bak zaten aynı altyapıyı kullanacaksın yine
ekleme : hocam ekleme olarak buraya koyuyorum linki ben kullanmıyorum reklam gibi anlaşılmasın , kendi evimde sol fiber 500/50 paket kullanıyorum, şuan da okuldan dolayı ayrı kendi evimdeyim burada da 70 mbps geliyor eve ttnet
https://forum.donanimhaber.com/gigaspeed-depozitolu-sistem--157247501 35mbps için 229tl diyor örnek olarak bunlara bence göz at sonuçta altyapı ttnet ve sıkıntı olduğunda yine telekom ekibi yönlendiriyorlar sanırım hangi firmayı kullansan da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 24 Aralık 2024; 17:35:36 >
-
Simdi baktim kadina dedigim kampanyada kalkmis ayin sonuna kadardi halbuki 2 saat icinde nasil kaldirmislar ya :/ -
devam kampanya -
hocam bayiden teklif alabildiniz mi.
-
Bayi farkli paket sunabiliyor mu ki ?
Mh yapamiyor cunki -
kısmetse perşembe günü gidicem yazarım teklifi çok bişi değişceğini sanmıyorum deniyelim bakalım -
mh boşa çalışıyor vallaha💁 telekom genel merkez yapabiliyorda turkcell yapabilirmi bilmiyorum gidip şansı deniycem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Aralık 2024; 22:59:59 > -
İlginç. Bana devam kampanyalarında onlineda çıkandan bile daha yüksek fiyatlar sunuyorlar. İptal çektim, iptal ekibi aradığında bakalım sizin tarifeyi sunarlarsa geçeceğim. Siz bu teklifi MH'den aldınız değil mi ?
-
evet -
Merhabalar, 243 TL'den kullandıgım 100mbps&TV+ taahhüttüm gece 24te bitiyor. Düzgün bir teklif çıkmadı. Bundan dolayı ailedeki başka biri adına 500Mbps 2 ay ücretsiz 10 ay 600TL'den başvurdum. Modemim de eski ZTE, memnun değilim hem modem değişir dedim.
Gelecek olan modem konusunda öneriniz var mıdır acaba?
-
Ayni tarifedeyiz sizinle herhalde benimde bugun bitiyor. Ayni adreste baskasi arasina basvurucunca islem nasil ilerliyor peki ? Yani onceki iptal olacagi icin modem teslimi falan oluyor mu? -
Yanlış söylemeyim ama gene zte geliyor bu seferki daha büyük hatta dikdörtgen ama dik duran bir modem ben Huawei olsun ya da eski zte tvplus yok ama ben de şu an aktif kullandığım yerde açıkçası bir farkını göremedim çekim gücü olsun fazla fark yok her gece standart kopma devam ediyor Turkcell bu modem konusunda vir türlü mükemmeliyeti yakalayamadı zaten esasında izlenecek yol belli ya Airties ya da Zyxel olacak ya da Keenetic olsun diğer markalar Huawei Zte hocam is yok bu modemlerde hicbir zaman ben memnun kalmadım zaten internal antenden kaybediyor bir kere anten sinyal gücü hep yetersiz ya da bilerek öyle olmasını istiyorlar yüzlerce TL alıyorsun modem kullanım ücretleri de bayağı yüksek artık ama adam akıllı bir modem isini yıllar oldu halledemedin şahsi kararım bence halletmek istemiyorlar Huawei olsun ve Zte yüksek ihtimal cok uyguna geliyor bunlara tamamen ticari bence vazgeçmiyorlar aynı şekilde Turksat Kablo modemleri de hep sıkıntı tek istisna Türk Telekomünikasyon un verdikleri hepsi taş gibi canavar kesinlikle yakışmıyor Turkcell Superonline a bu modemler bir de başka görüşüm yazılım olsun yüksek ihtimal Airties olsun müdahale edemiyorlar o nedenle hep Huawei olsun Zte kullanıyorlar yoksa nasıl engelleyecekler son kullanıcının rahatça nette gezinmesini ne dns ne vpn fayda etmiyor artık çok üzücü...
-
bugün fırsatım oldu bayiye gittim 200 mbs +tv plus dahil 2 ay ücretsiz kalan 10 ay 550 tl den anlaştım bugün paketim devreye girdi -
Güle güle kullanın.
-
güle güle kullan -
teşekkürler inş sizlerde iyi teklif alırsınız -
umarım hepimiz uyguna kullanırız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X