Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sosary Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.753
Cevap
321
Favori
802.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar herkese, martın 2 sinde bitecek tarifem mevcut. ocak zamları gelmeden bugünden bir teklif almam mümkün mü?

(gecen sene süresi dolunca iptale döndürüp 240 liraya 100mbit almıştım)

• caginsan kullanıcısına yanıt

iptal talebinde ister 3 ay kala ister 4 ay kala bile teklif geliyor :) sıkıntı olacağını düşünmüyorum

• birde bayiye gidip teklif alıcam
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TV PLUS ve İnternet olan bi kampanyadayım

tv plus'ı iptal ettirip sadece internet olan başka bi kampanyaya geçmek istedim ( internet hızı aynı , sadece tv plus yok )

500 küsür lira tv plus iptali için para istediler , normal mi?

• Feci doymuş bunlar. Yıllardır yaptığımız son gün iptal işlemi bile para etmiyor artık. Millet 350-400'den 100mbit yenilerken bir çoğumuz 250 liralara tv+ dahil yenilemiştik. Şimdi saçma saçma teklifler yapıyorlar. Mecburen ve en iyi sonuç olduğu için yapmak zorunda kaldım.

1000mbit + tvplus 2 ay bedava 10 ay 700 tl ve modem değişim ücreti 520 TL ile yenileyeceğim taahhütü. 7520 TL

Yeni müşteriymiş gibi farklı numaradan arayıp fiyat istedim. 12 ay 700 TL dediler 1000mbit + tvplus için. Wifi6 modem vs 8400 TL

Modemi değiştirmesem daha ucuza gelecek fakat nefret ettim artık bu kronik sorunlu allahın belası HG255s'den. Modemi de patlamadığı sürece değiştirmeye yanaşmıyorlar. Wifi'ı berbat. Paket kaybı yaşatıyor lanet olası modem. Tabi ki iş bilmez sadece diksiyonu düzgün olan müşteri temsilcisi de teknik ekip yollayalım demekten başka bir şey yapmıyor. Gelen ekibi de çoğunuz biliyorsunuz. Ölçüm yapıp bişey yok dedikten sonra gidiyorlar. Artık yeter dedim ve ücretini vererek mecburen değiştireceğim. Bölgemde çok sorunu yok superonline'ın. Onun için katlanıyorum. Ve yeni altyapı güncelledikleri için 1000mbit ile tanışayım istedim.

• Batman kullanıcısına yanıt
    Ustam siz gene iyisiniz 200 mbps paketi Turkcell TVPlus li ekimde sözleşme yeniledim 12 taahhut verdim en eski abonelerdenim 6 ay 520 ödüyorum su an sonrasında 750 TL olmalı sisteme girip net tutarı yazamıyorum su an gene hata veriyor çünkü uygulamalari, doymanin ötesine geçmişler nasil isine geliyorsa diyorlar daha öncesinde kendileri sözleşme bitimine yakın arayıp kendileri teklif yapıyorlardı simdi umurlarında değil çok üzücü Allah Yardımcımız olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Başka modem kullanmanızı engellemek için modem şifrenizi söylemezler modem ara yüzüne girmenizi istemezler taahhut süresi 24 aydan 12 aya inmesi de cabası ilerleyen yıllarda 6 aya ya da daha kısa sürelere inerse şaşırmayın derim mecburen TTnet bir türlü fiberi yaygınlaştırılmadi nasil vdsl de Türk Telekomünikasyon un borusu ötüyorsa fiberde de tam tersi ne yazık ki yapacak birsey yok mecburen katlanıyoruz...

• Yarın taahhütüm bitiyor. Hızım 24 mbit. Bana sundukları fiyat 550 600 bandında. Daha uyguna teklif alabilir miyim ?

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Net birsey söyleyemeyiz kumar gibi belli olmaz şansınızı deneyiniz kapatacağım deyin bakalim me diyecekler öncesi olsa bir iki sene önce direkt fiyatı kırıp hızı bile yukseltirlerdi ama şimdi çok nazlilar tok satıcılar o fiyat aralığına en kötü ihtimal 50 hatta 100 almanız gerekirdi ama şimdi nerde... Maelesef ne yazık ki...

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    Altyapi olarak o kadar hız sağlanamıyor zaten hocam, fiber de yok. Ama fiyatlar fiber kullananlar kadar maşallah

Sabit 12 aysa bence yüksek 6 ay misal 350 sonrasi bu rakam olsa neyse ki yüksek ihtimal inseler bile cüzi bir oran ineceklerdir takdir karar sizin İnşallah bizi yaniltirlar insallah...

• 100 mgbt 400e 460 tl teklif dışına çıkamadık birdebayiye gidicem öok umudum olmasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Aralık 2024; 12:10:33 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

100 mbps internet + Bu teklifte tv+ plusta varsa eğer, çok iyi fiyat vermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Bence de iyi ben 6 ay 520 sonraki aylarda 750 aldim 200 mb tvplusli pakete şayet 12 ay bu fiyatsa tavsiyem fazla kurcalamayiniz uyanırlarsa yukarı çekmesinler fiyatınızi ya da fiyatı sabit tutup dusurmesinler hızınızı 😂😅🤣😁😉

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    birde bayiye gideceğim bakalım onlar nediyecek

hocam 24 mbps için telekom altyapısında hizmet veren firmalardan birine geçin yarı parasına felan bulunur bu fiyatlara bu hız tamamen saçmalık

iptal talebi verin derim iptal biriminden teklif alın

Biz fiberde o rakama 200 mb 20 mb gönderme arri tvplus alıyoruz nerdeyse bence de uçuk bir rakam olmuş alternatiflere bakınız derim ya da Türk Telekom hizmetlerine ilerleyen aylarda en az yüzde elli zam yapacak bu onun hazırlığı ya da daha fazla yandık desenize 😔😐🙄

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    İptal talebinde bulundum hocam.

hayırlısı olsun hocam o hızlar için forumda telekom kısmına bak ya da telekom altyapısı kullanan isp ler sekmesi vardı sanırım eğer altyapında sıkıntılı değilse şuanki hizmetini aynı şekilde almaya devam edersin. umarım bölgene telekomun ya da turknetin fiberi gelir en azından ping düşük olur vpn çalışır saçma sapan paket kayıpları olmaz

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.