< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 18 Aralık 2024; 19:38:39 > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (678. sayfa)
-
-
yok hocam tv plus.
-
-
Yeni üyelere mi eskilere de var mı hocam?
-
İyi gibi hocam.Ben süperonline fiberi ilk defa kullanıyorum.Aslında 100 mbps veya 200 mbps ye abone olacaktım.Süperonline kullanan bir arkadaş 500 mbps ve düşük hızlarda zaman zaman bant daraltması vs sorunlar oluyor.1000 mbps abone ol,onda böyle sorunlar yaşamazsın rahat edersin dedi.Bende 1 yıl kullanıp deneyeceğim. 1 aydır memnunum.Böyle devam ederse seneye fiyatlara ,duruma göre uygun paketle devam ederim.
-
Hayırlı olsun hocam size de. Ben uzun zamandır kullanıyorum genel olarak memnunum.
-
eskilere -
daha önce 1000mbit 1aylık hediye vermişlerdi,ancak yaptığım testlerde wifi de 500,lana 700 mbiti geçmiyordu.500mbitlik pakette wifi6 da 480,lana 550mbit alıyorum.O yüzden eski 200mbitlik bağlantımı 500mbit hıza yükselttik.1000mbiti veremiyorlarsa daha fazla para ödemenin bir mantığı yok diye düşünüyorum -
Mantıklı.Bende kablolu 940 mbps gördüm.Ama dediğiniz gibi sürekli bu hızı alamıyorum.1 kez modem değişti.Hız biraz düzeldi.Aman amanda farklı bir şey olmadı.Sürekli 1000 de alsam günlük kullanımda çok fark olmayacak.Sadece hız testlerinde görmüş olacağım.Uzun süre vdsl kullandım.Zaman zaman yavaşlama oluyordu.Bunda pek olmuyor. İnternet hızlı ve stabil.100/200 veya 500 kullanan çoğu arkadaş fiberden memnunlar.
-
Teşekkürler hocam.Vdsl den sonra fiber ilaç gibi geldi
Çok memnunum.İnşallah böyle devam eder.
-
Altyapi var da yani benim cok sukur superonlinedan yana pek sikayetim olmad,i bana yetti hep bir de tv+ kullaniyorum,benim isimi goruyor. O sebeple cok fiyatta fark olmadikca degistirmesem mi dedim. -
1000mbps 12 ay 600 TL paketine geçtik bakalım. Şimdilik gayet iyi -
-
Bu gece 12de bitiyor hâlâ aramadılar. 2 gün önce başka sağlayıcıya geçicem fiyatlar çok yüksek demiştim beni listeden sildiler heralde. İptal etme şansım da yok o blöftü. Uygulamadan bir kampanya seçmek zorunda kalıcam galiba. 450liği alalım derken 600lük olcaz. -
Bunu iptal için arayan kişiye söylendi ise size bye bye. yakında modem iade mesajı gelir.
-
Hayır o kampanya teklifinde bulunmak için arayan genel merkez yetkilisiydi. İptal için onay vermedim, niyetimi göstermiştim. Neyse zaten uygulamadan yaptım ilk 6 ay 520 son 6 ay 620 olarak aylık 570 liraya, 200 mbit ve TV+ kalıyor, 3 ay da youtube premium kod vermiş zaten var ama neyse.
Keşke 2 ay bedava sonraki 10 ay 530 TL olanı yapabilseydim. Öyle 5300 lira ödeyecektim şimdi 6840 lira ödeyeceğim. Full zarar.
Ben 248 lira ödüyordum aylık 100 mbit TV+ için. 2 kattan fazla artış oldu maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 19 Aralık 2024; 20:17:47 > -
mantıklı memnunsan maceraya gerek yok devam edin bende 11 yıkdır üyeyim son 11 günüm çok büyük bişey olmaz ise devam ederim -
standart bu teklifler bendede aynı çıkıyor kişiye özel birşey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 19 Aralık 2024; 23:47:41 > -
Tecrübemi aktarayım. 17 Aralık da taahhütüm bitti. Aynı gün iptal ettim. İnterneti hemen kestiler. İşteydik sorun olmadı. Gözüm sürekli telefondaydı ama mesaideyken aranmadım. Uygulamadan tekliflere bakayım dedim. Hata veriyordu. İptal ederken 5 iş günü içinde aranacaksınız dedi. 17 si akşamı 18:30 da aradılar. Ömrü hayatımca konuştuğum en iyi mh. İle görüştüm. Bana önerdikleri 2 ay bedava 10 ay 530tl. Ort. 441 tl memnuniyet için 250 tl fatura indirimi yaptılar ayrıca. 100mp tv+ dahil. Daha yüksekleri adresim desteklemedi. Burası sayesinde bu süreci yönettim. Kazığın acısını hafifletti. Bekli yazdıklarımda birinin işine yarar. -
paket göre fiyat iyi tvli olsa bu fiyata dahada iyi olurdu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X