Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.700
Cevap
321
Favori
798.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araştıracağım hocam çok teşekkürler
  • İlk iki ay ücretsiz, izleyen on ay 380 TL olan taahhütüm 03.01.25'te bitiyordu.
    Az evvel MH ile yaptığım görüşmede ilk iki ay ücretsiz, izleyen on ay 450 TL teklifiyle karşılaşınca kabul ettim.
    Sanırım iyi bir fiyat oldu, her ne kadar forumda biraz daha avantajlı teklifler okumuş olsam da, bu teklif mevcut taahhütüme kıyasla tolere edilebilir bir artışa denk düşüyor.
  • bu 2 ay ücretsiz teklifi iptal sonrasımı veriyorlar nasıl alıyorsunuz?
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt

Kaç mbit hız ve TV+ dahil mi bu teklife?

• space99 S kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın mesajda bu detayı es geçmişim.

100 mbps hız ile bağlantılıydı bu bahsettiklerim, TV+ yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 23 Aralık 2024; 20:21:31 >
  • Diksiyonu düzgün olan, onun dışında hiç bir bilgisi olmayan müşteri hizmetleri dün teklif ettikleri kampanyanın olmadığını söyledikten sonra sinirle kapadım telefonu. Biraz sitede bakındım. Sonra yüzlerine çarpmak için tekrardan aradım. Kampanyanın ismini söyleyin baksınlar ekrandan. Mosmor kalıyorlar. Mecbur olmasam gerçekten bunların yanından geçmem. Özellikle hiç bir şey bilmeyen kişileri müşteri temsilcisi diye koymaları yüzünden cinsiyetçi oldum resmen. Ve sürekli kadın mh çıkıyor. Paket kaybı yaşıyorum kablosuz üzerinden. 2-3 tane cihaz bağlanınca wifi da kopmalar ve internete bağlanamama gibi sorunlar yaşıyorum diyorum. Önündeki ekrandan spam cevaplar atan kadın hızınız düzgün diyor. 1000mbit bağlatmışım wifi'dan 5 bile alsam wifi çalışıyor diye geçiştirip arıza kaydı dahi açmıyorlar. Tam dayaklık bunlar. Bölgemdeki teknik ekibin kim olduğunu öğrenirsem getirecekleri yeni modemin ne olduğunu sormadan para falan vermem bunlara.

www.superonline.net
    Superonline TV+ Süper Fırsat Kampanyası 1000 Mbps
    https://www.superonline.net/tv-plus/tv-plus-kampanyalari/tv-plus-super-firsat-kampanyasi/1000-mbps

Teşekkürler cevap için. Fiyat iyiymiş. İlk 2 ay ücretsiz ortalama 375 e geliyor

Şayet 12 taahhutle 2 ay ücretsiz kalan aylar 450 ise gene iyi hocam ben başka bir aboneligimde 250 TL 25 mb ödüyorum ama zam ayı geliyor bakalim ne diyecekler anladığım kadarıyla kime neyi yüksek fiyattan söyleyeceklerini şaşırmışlar kabul edersen ses çıkarmazsan zammı direkt kafasına adamın vuruyorlar apartmanda herkes hemen hemen aynı hızda aynı paketi kullaniyor kimsenin ödediği aynı değil bu nasıl bir fiyatlandırma nasil bir tablo Allah aşkına akıl sır erdirmek mümkün değil...
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Ustam sakın olunuz boşuna canınızı sıkmayıniz emin olun mhnin günahı yok vermişler eline bir şablon bir de test papağan gibi hep aynı şeyi uygulatiyorlar teknik ekip kalitesi olsun zaten yerlerde nerde o 10/15 yil önceki personel en son bana kuruluma geldiler kablo kırılacak nerdeyse bak değiştir diyorum agbi birsey olmaz bir de telefon kablosu değil bu sen onar ya da elektrikçi baksın kırıldığı an geçmiş olsun aradan zaman geçti simdi kabloyu hareket ettirdiğim an sinyal gidiyor ont kutu kırmızı ışık yanıyor eee ne oldu kim haklı çıktı canim kardeşim yemin ederim bize verseler biz daha iyisini yaparız böyle iş olmaz kalite zaten konuya hakimiyet yerlerde bitik durumdalar ne yaptıklarını dahi bilmiyorlar teknik ekiple mh telefonda konuşuyorum ping diyorum latency diyorum cgnat diyorum tünel diyorum vpn lag diyorum ses yok hi hi deyip geçiyor onlara göre Google açılıyor ya tamam internetin var şeytan diyor al konuşmaları dinlet YouTube a ver neler nelerle karşılaştım bıktım vallah bıktım üzmeyin tatlı canınızı siz sonuna kadar haklısınız ustam bunlar adamı deli ederler...

bize neden çıkmıyor böyle paketler 💁kimbilir daha ne paketler vardır bunun 500 mbs olan nekadar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Aralık 2024; 1:9:27 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

500mbps + tvplus ilk 2 ay ücretsiz geri kalan 10 ay 630 tl. Verdiğim linkde aşağı kaydırırsanız diğer hızların fiyatlarını görebilirsiniz.

• Merhaba dostlar,

Bugün tarifemin son günü. devam kampanyasında 1000 mb 12 ay sabit 600 TL kampanyası çıkıyor, en avantajlı da bu görünüyor.

Sizce iptal çekip aramalarını beklemeli miyim ? yoksa bu kampanyadan devam mı etmeliyim. Sistem neyi gerektirir ? Teşekkür ederim.

teşekkürler bunları nasıl alabiliyoruz paket adını söylesek geçebilirmiyiz sadece incele yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Aralık 2024; 12:37:33 >

Önce arayın. Kampanyanın ismini söyleyin. Yapamıyoruz derlerse internetinizi websitesi üzerinden fesih işlemine başlayın. Bir süre sonra arıyorlar zaten. Onlara da söyleyin. Iptal biriminin ekranı daha detaylı sanırım.

• 500 mbit için 2ay ücretsiz kalan 10 ay için 550tl kampanya var,aylık 458tl ye gelir.
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni bir teklif yaptılar ilk 6 ay 390 son 6 ay 490 tl ve ilk faturadan 325 tl indirim sağlayalım dediler. Bu teklif 24 mbit için geçerli hala yüksek gibi geldi bana ne dersiniz?
    teşekkürler
  • ghettomania G kullanıcısına yanıt
    tvlimi tvsizmi
    tvsiz
  • 1.Tahhüt bitmeye yakın arıyorlar,mobil uygulama üzerinden çıkan paketlerden daha pahalı paket sunuyorlar,itiraz ettiğinizde benim ekranımda bu çıkıyor diyor.
    2.Daha sonra iptal talebi vereceğim dediğinizde başka bir birim arıyor,o da diş birim diye geçiyor,onlarda daha makul bir paket sunuyorlar.
    3.Şayet dış birimin sunduğu paketi kabul etmeyip taahüt bitiminde iptal kararı verdiğinizde İnternetiniz iptal oluyor,ama en son ikna birimi arıyor ve son teklifi sunuyorlar.
    Taahüt sonu iptal işleminden sonra ikna biriminin sizi araması kesin değil onu da hesaba katmalısınız
    Yani son aşama biraz riskli ama en iyi paketi onlar sunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.