Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.691
Cevap
320
Favori
798.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Altyapın ne olduğuna/kime ait olduğuna göre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinanoge S kullanıcısına yanıt

hocam tv+ internet üzerinden yayındır 4k keskinliği size sunmaz. yayınları ileri geri sarma ve web üzerinden film-dizi izleme seçenekleri ek olarak gelir.

eğer tv+ kutusu android tvbox ise netflix, amazon prime, exxen vs de izlersiniz.

• Altyapımız da hem Türk Telekom hemde Türkcell Süperonline fiber altyapısı mevcut. Ben şuan Süperonline 100 mb kullanıyorum. Bu Sene Bir değişiklik yapıp, (15 Yıldır Yan Oda Digitürk İzliyorum) Tv+Plus kullanayım dedim aboneliğime ekleyip. Bu yüzden foruma danışmak istedim. Kanal Değiştirme Hızı, Görüntü Kalitesi, Kullanışlılık vs. Yani sanırım deneyeceğim gibi. Ama aldıktan sonra pişman olmakta istemem tabi.

• Bu arada android mibox var evde. Onunla Netflix, Yotube gibi uygulamaları zaten kullanmaktayım. Bu sebeple android uyumlu tv+plus almaya gerek kalmıyor sanırım. Hemde onun fiyatı daha yüksek türkcell de.

• Süperonline pişmanlıktır

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 15 Aralık 2024; 16:46:52 >
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt
    super yazssa iyimiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

İdare et artık klavye otomatik düzeltiyorSÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER neyse keşke tüm mesele bu olsa SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 

• Son 3 günüm kaldı, telefonum 10 gündür aramalara kapalıydı ulaşamadılar bayadır. Neyse, teklif olarak 640 lira aylık gelecek şekilde öneride bulundular galiba, 100mbit için o kadar saçmaydı ki aklımda bile kalmadı. Neyse iptal edeceğim dedim, başka firmalara bakayım dedim bakalım ne teklif edecekler. 500'ün altı teklif alabilen var mı bu ne ya?

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt

Ben iptal ettim aramadilar 3 gün intertesiz bekledim. Ondan sonra bugün de Türknet başvurumu yaptım. Böylelikle 10 yıllık sol üyeliğim sona ermiş oldu

• 19u taahhütün son günü, bugün öğlen telefonda iptal talebi oluşturdum, tekrar aramadan interneti kesmişler bile. İptal bölümünden aranmam gerekmiyor muydu öncelikle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekurak -- 16 Aralık 2024; 20:14:32 >
  • ekurak kullanıcısına yanıt

önce kesiyorlar sonra özel değilse neden iptal ediyorsunız diye arıyorlar. İnternette ne teklif varsa onu sındu bana kabul etmeyince iptal sağladı

• teote kullanıcısına yanıt

tam da maç olduğu gün hiç hoş olmadı bu da neyse yapacak bi şey yok teşekkürler.

• ekurak kullanıcısına yanıt

Maç olsa ne olacak iyice kısıyorlar interneti yine izleyemiyoruz 😂

• benim de 5 günüm kaldı. teklifleri hep yüksek.. arayıp uygulamadaki tekliflerin aynısını sunuyorlar. tv+ zaten başlı başına sıkıntı.. kablo derdi olmasın diyerek powerline adaptör ile bağladım, hızlı kanal geçişlerinde kanalın düzelmesi 20 saniyeden fazla sürüyor. bazen cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. abonelik hızım ise 100mbps

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    onu demedim süperonlıne yazsa keşke demek istedim

• rainbow.VK R kullanıcısına yanıt
    kaç tlden başvurdunuz standart fiyatı var diye biliyorum 399 tl 12 ay doğrumu

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

500 tl sabit fiyatı var. Yine bence süperonline en uygunu fiyat olarak. Kendi Fiber Altyapıları olması en büyük artısı.

• İptal talebi sonrasında 100mbit için ilk 2 ay ücretsiz devamındaki 10 ay boyunca aylık 450 TL dışında daha cazip bir teklifle karşılaşan oldu mu? Ay bazında 375 TL altına inemedik belki daha düşük hızlarda 15-20 lira fark ediyordur diye düşünüyorum.

• Ben dün iptal talebinde bulunmuştum bugün iptal ekibinden arayıp yeni teklifte bulundular, mecburen kabul ettim.

50mbit + tvplus 236tl ödüyordum

aynı pakete 6ay 470 6ay 570 teklif etmişlerdi kabul etmemiştim.

şimdi 50mbit+tvplus için ilk 2 ay ücretsiz 10 ay 520 tl teklif etti, 25mbit olursa 510, 100 mbit olursa 530 olacaktı, 100mbit seçtim, daha da düşük pek olmayacak gibi.

• Sinanoge S kullanıcısına yanıt
    12 ay talimat verirsen 399 tl düşüyor kredi kartına taksit oluyor 6 taksit bilgin olsun şuanda devam ediyormu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.