SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (677. sayfa)
-
-
size özel olabilir açlan peket nedir.
-
kayboldu sonra link anlamadım bende 💁standart link çıkmış olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler. 100 mb fiber için Süperonline 375 ortalama ile fiyat verdi. (İyi fiyat diğer iss lere göre) Ayrıca Tv+ da olursa 550 dediler. Benimde son 20 gün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım son 12 gün birdaha nediye arayacaklar
hız olarak ne kullanıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan 100 mbs fiber tvli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 17 Aralık 2024; 20:56:43 >
Bugün genel merkezden arandım. Hatta 2 kez aramışlar açamadım 3.yü de aradılar. 100 mbps fiber + tvplus extra 12 ay taahhüt ilk 2 ay bedava 10 ay 530 dediler. Biraz daha sorgulayınca çıkacak ilk 2 faturanızdan toplam 360 tl eksiltelim dediler. Bu şekliyle kabul ettim.
-
Superonline eski abonelerine gerçekten güzel fiyatlar vermiş. Benim vodafonenet 3 ay 250 9 ay 490 lira fiyat çekiyor 3 yıllık müşterisine. 500 liraya 500mbit daha mantıklı sanırım superonline fiber siz ne dersiniz?
-
Bana da cikti simdi,hic bir guzellik yok.
Bu arada 7 gunum kaldi gecen aramalarinda not alin lutfen bu fiyatlardan dolayi gunu gelince iptal edecegim dedim tamam deyip kapadilar.
Simdi bakiniyorum da diger firmalarinda fiyatlari bundan asagi degil,mecbyr kabul etcem gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500 Megabit
ilk 6 ay 470 TL
son 6 ay 630 TL
Sizce nasıl bir teklif? Daha uygun teklif ederler mi?
-
daha uygun firmalar illaki var kablonet gibi bunlara neden bağlı kalıyoruz onlar yalvarsın son dk beklerim bakarım umursamıyorlar çeker giderim
Ben süperonlineye yeni abone oldum.Yakınınızda bayi varsa bayilerin kota doldurmak için tv + pro +1000 mbps ye 2 ay 700 tl sini bayi ödeyecek 10 ay 700 tl ben ödeyeceğüm aylık 584 tl abone oldum.Buna benzer kampanyaları olabilir.İptal edip teklif beklersiniz gelmezse bayi ile görüşüp yeniden başvurabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal sonrası teklifmi normal teklifmi tvsiz sanırm
vdfnin kendi alt yapısı varmıki
Teşekkürler cevaplar için henüz iptal etmedim 15 gün var tahattüt süremin bitmesini.
evet tvplus yok. kullanmıyorum.
-
Kablonete simdi baktim da 100mbs hiz ile 500tl ayni yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yenilerken avantajlı kablonet birde sorman gerek bayiye bazen fiyatlar farklı oluyor kablo bölgeye göre indirimli türknette 399 tl kredi kartı taksit avantajı var düşünebilirsin alt yapın varsa
Bende sadece 1000 mbps ye online özel 2 ay ücretsiz kampanyası ile abone olacaktım. Tvplus almayacaktım.Ama bayinin kampanyası tvpluslu aboneliklerde varmış , ücretsiz gibi oldu.Normal android cihazım vara işimi fazlasıyla görüyor.Tvplusta izleyeceğim pek bir şey bulamadım.Meraktan almış ve görmüş oldum.
-
Sanki benim teklifte iyi gibi hocam ya, 550TL ye geliyor aylık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X