Doğrudur, paket fiyatlarini bilgi amaçlı, fikir vermesi açısından yazdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (674. sayfa)
-
-
Fiyatlar çok artmış, turk telekom da aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telekom kampanya var şuan yeni gelene birde ttde paket alabiliyorsun turkcellde neyse o uygulamadaki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan telekom'da 100mbit fiber için 500-TL her ilin farklı ilçelerine göre kampanya var. +75 tl de wifi6 modem ücreti var. SO tarafından henüz teklif falan gelmedi. Son 17 günüm. Bu hafta ya telekom a ya da SO ya karar vereceğim.
-
fiyat olarak fark yok hatta telekom daha pahalı ev netinde diyebiliriz
Hocam muhtemelen bana telekomdan daha düşük fiyat vereceklerdir şüphem yok ama bunlardaki sansür, ping yüksekliği vs sıkıntı yoksa hiç uğraşmam.
Mesela abim 1 yılı aşkındır taahhütsüz SO 100mbit kullanıyor, ödediği fiyat 260-tl, şuan yeni geçilen taahhütsüz paketlere baktım 100mbit 380-tl. Ben geçen yıl taahhütlü ile taahhütsüz aynı fiyat diye geçmiştim ama şuan daha düşük kalıyor.
-
yıl sonu benimde biticek taahhüt 243 ödüyordum bakalım nolacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 10 Aralık 2024; 15:25:58 >
Wifi 6 modem isteyince veriyorlar mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Veriyorlar ancak sen paradan haber ver :)).
-
isteyince 520tl karşılığında süperonline veriyor
520 tl veriyoruz ve modemi alamıyoruz saçmalık
Gerçekten her şey para olmuş. 50 liralik modeme mahkûm bırakıyorlar.
Hocam al bir keenetic modem keyfine bak,kurtul solun verdiği modemden
Artık lanet superonline dan kurtulma vakti geldi gibi.
Oyunlarda çıkan pingler inanılmaz. Az önce FC24 maç yapayım dedim normalde oyun içi 70ms görürken gündüz vakti yoğunluğun az olduğu zaman 144ms ile oynadım. Yaptığım tracert sonuçları da aşağıda.
-
son 2 yıldır söylüyorum çöp Süperonline dan uzak durmakta fayda var diye
son zamanlarda daha kötü
12 Aralık Taahhüt Bitiş Süresi
10 Aralık İptal Başvurusu
11 Aralık İptal Birimi Teklifi 2 Ay Ücretsiz 10 Ay 425 TL 100 Mb. Fiber 4250/12= 354 TL
Anlaştık.
superonlıne son 19 gün bakalım nolacak son kez nezaman arayacaklar veya dahada aracaklarmı görecez
Çakallar daha önce ping sorununu dile getirdiğimde 400-500-tl servis ücreti diyorlardı, şuan isterseniz ücretsiz yönlendirelim diyorlar. madem yapabiliyorsun neden taahhüt biterken çocuk kandırır gibi yapıyorsun?
Telekom'a geçmek istiyordum, şimdi turknet in 6ay %50 indirimli kampanyasına denk geldim. Sıkıntı olmazsa telekom altyapısı ile oraya geçeceğim.
-
O zaman oyunlardaki ping sorunundan kurtulurmuyuz?
Hayır yani Süperonline sorunları kronik son 2 yıldır var yani modem Router ile ilgisi yok
keenetic hero hem de zth3600 kullanıp tecrübe ettim ve bende düzelmedi gibi durum değil araştırdım sürekli araştırıyorum okuyorum yani mesela keenetic aldım bende düzelmedi başkasında düzelir gibi durum yok
güvenli interneti kapattırmak veya statik ip çözüm değil Süperonline nın kendisinde problem var
özetle Süperonline dan uzak durmakta fayda var kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X