< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (673. sayfa)
-
-
tv dahilmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin gibi düşündüm ama gerek kalmadı şükür, bu arada yanlış bilmiyorsam iptal başvurusu ardından 24 saat sonra kapatılıyor gibi bir bilgi var aklımda denemek isterseniz öncesinde bir sorun bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam TV dahil olunca daha fazla fiyat çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde son 22 bakalım nolacak
Wifi6 modem için 520 TL ücret istiyorlar ne yapmamız lazım
Bende öyle yaptım. Bu üçüncü aramadı. İptal diye aradım. Her aramada 200TL düşüyorlar maşallah.
Artık 100mbit için 400TL 6ay, 500TL 6aya evet demeye zorunda kaldım. Yarın son gün zaten.
Sana çok iyi kampanya önermişler.
1000TL fark var. Şaka gibi. keşke 4. arasaydım ksksk
Milleti soyuyorlar. Acaba bölgesel olarak fiyatta farklılık oluyor mu?
1 ay önceden aramaya başladılar, açmıyordum daha doğrusu ters zamanda aradıkları için açamıyordum. 2-3 kere ulaşabildiler. Baktım geri adım atmıyorlar, son gündü, forumda da birisi gayet güzel kampanya almış iptal ediyorum ayağına. Onu görünce bi hışımla iptal için aradım. İptal etsem bağlatacak hatta yok net ttnet nede başka birisi hizmet veriyor bizim apartmana. Şehrin göbeği olmasına rağmen. İptal edip yeni müşteri kampanyası ile dönecektim tekrar, o da 420 TL ye geliyor. Direkt arayıp kararlı bi şekilde iptal deyince kampanyalar açılıyor O fiyatı vermelerine bende şaşırdım. Bu kadar beklemiyordum. Ama 11 yıllık üyesiyim artık birazda ahde vefa olsun yahu.
-
benim 1 ay var arayan olmadı daha ne yapmalıyım
-
Hızınız neydi ne teklif ettiler hocam
-
100 dü, ben aynı paket diyince 100 lük teklif ettiler. 200 mb için arada 40 tl vardı.
-
Bende sizi referans vereyim bari, 207 TL olan 25 mbit hıza + TV plus Aile paketine, adamlar ilk 6 ay 450, ikinci 6 ay 650 fyat çekti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 9 Aralık 2024; 1:42:29 > -
tv plusta 100mb de o fiyata yakin verdiler.
Aksam 9, 10 gibi arayin, pazarlik icin degilde, ciddi ciddi iptal icin aradiginizi dusundurun. Baska operator ile anlastiginizi falan belirtin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 başında 100 mbps ilk 6ay 180 ikinci 6ay 240a anlaşmıştık. Şimdi aylık 480tl fiyat veriyorlar şaka gibi. Türknet gigafiber geldi mahalleye ona geçeceğim gibi. Aylık 300 olsa devam edeceğim de buradan anlaşılan kimseye vermiyorlar o fiyatları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha 40 gün var beklemek mantıklı değil mi
-
2025 zamları da eklenebilir. Artık bekledikçe zarar yazıyor :(.
-
Arkadaşlar aile evinde fiber altyapı yok, adsl superonline kullanıyoruz. taahhüt biterken şuan kullandığımızın 3 katı kadar ücret istediler. Fiber'deki gibi kapatma talebi versek, genel merkezden iyi birteklif alabilir miyiz? sadece fiber'demi geçerlidir? bilgisi olan var mı?
-
-
erken ama 2025 zammı da var işin ucunda, bilemedim.
-
Paket yükseltmeler taahhüt süresini etkilemiyor diye biliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X