Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.694
Cevap
321
Favori
798.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iptal ettirip, öyle yapamayacağım maalesef. Ev internetsiz kalamaz xD.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    tv dahilmi

• AlpiXYZ kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibi düşündüm ama gerek kalmadı şükür, bu arada yanlış bilmiyorsam iptal başvurusu ardından 24 saat sonra kapatılıyor gibi bir bilgi var aklımda denemek isterseniz öncesinde bir sorun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Yok hocam TV dahil olunca daha fazla fiyat çıkıyor.

• YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    benimde son 22 bakalım nolacak

• Wifi6 modem için 520 TL ücret istiyorlar ne yapmamız lazım

• Cem kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yaptım. Bu üçüncü aramadı. İptal diye aradım. Her aramada 200TL düşüyorlar maşallah.
    Artık 100mbit için 400TL 6ay, 500TL 6aya evet demeye zorunda kaldım. Yarın son gün zaten.
    Sana çok iyi kampanya önermişler.
    1000TL fark var. Şaka gibi. keşke 4. arasaydım ksksk
    Milleti soyuyorlar. Acaba bölgesel olarak fiyatta farklılık oluyor mu?

• 1 ay önceden aramaya başladılar, açmıyordum daha doğrusu ters zamanda aradıkları için açamıyordum. 2-3 kere ulaşabildiler. Baktım geri adım atmıyorlar, son gündü, forumda da birisi gayet güzel kampanya almış iptal ediyorum ayağına. Onu görünce bi hışımla iptal için aradım. İptal etsem bağlatacak hatta yok net ttnet nede başka birisi hizmet veriyor bizim apartmana. Şehrin göbeği olmasına rağmen. İptal edip yeni müşteri kampanyası ile dönecektim tekrar, o da 420 TL ye geliyor. Direkt arayıp kararlı bi şekilde iptal deyince kampanyalar açılıyor SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER  O fiyatı vermelerine bende şaşırdım. Bu kadar beklemiyordum. Ama 11 yıllık üyesiyim artık birazda ahde vefa olsun yahu.

• benim 1 ay var arayan olmadı daha ne yapmalıyım

Hızınız neydi ne teklif ettiler hocam

• sarkat kullanıcısına yanıt

100 dü, ben aynı paket diyince 100 lük teklif ettiler. 200 mb için arada 40 tl vardı.

Bende sizi referans vereyim bari, 207 TL olan 25 mbit hıza + TV plus Aile paketine, adamlar ilk 6 ay 450, ikinci 6 ay 650 fyat çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 9 Aralık 2024; 1:42:29 >
    tv plusta 100mb de o fiyata yakin verdiler.

Aksam 9, 10 gibi arayin, pazarlik icin degilde, ciddi ciddi iptal icin aradiginizi dusundurun. Baska operator ile anlastiginizi falan belirtin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 başında 100 mbps ilk 6ay 180 ikinci 6ay 240a anlaşmıştık. Şimdi aylık 480tl fiyat veriyorlar şaka gibi. Türknet gigafiber geldi mahalleye ona geçeceğim gibi. Aylık 300 olsa devam edeceğim de buradan anlaşılan kimseye vermiyorlar o fiyatları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha 40 gün var beklemek mantıklı değil mi

2025 zamları da eklenebilir. Artık bekledikçe zarar yazıyor :(.

• Arkadaşlar aile evinde fiber altyapı yok, adsl superonline kullanıyoruz. taahhüt biterken şuan kullandığımızın 3 katı kadar ücret istediler. Fiber'deki gibi kapatma talebi versek, genel merkezden iyi birteklif alabilir miyiz? sadece fiber'demi geçerlidir? bilgisi olan var mı?

• 35 Mbps fiber İnterneti ort.190 TL'ye kullanırken tahhüdümün son günü çağrı merkezini aradım. Önce yüksek teklifleri sundular, hiç birini beğenmeyince 25 Mbps fiberi 2 ay ücretsiz 10 ay 400 TL/Ay teklif ettiler. Kabul ettim. Aylık ortalama 333 TL'ye geldi.
    Kampanyanin adı"2 Ay Ücretsiz Fiber Süper Son Avantaj" kampanyası.
    Uygulamada "paketini yükselt" seçeneğinde çıkan fiyatları da ekledim.
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürgenli -- 9 Aralık 2024; 20:13:10 >

erken ama 2025 zammı da var işin ucunda, bilemedim.SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 

• Gürgenli kullanıcısına yanıt

Paket yükseltmeler taahhüt süresini etkilemiyor diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.