2 gün vardı bitmesine taahhütün aradım iptal için 50 mbit internet 12 ay taahhüt 2 ay ücretsiz 10 ay 430 TL ortalama 358 tl ye anlaşıldı. TV vs ekstra bir şey yok sadece fiber internet. |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (671. sayfa)
-
-
fast.com
testmy.net
nperf.com
Bunlar en güvenilir siteler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, benim 100 mbps 12 aylık taahhütüm de 3 Ocak itibariyle sona erecek.
Bugün SMS yoluyla bilgilendirildim.
Henüz bir iletişim olmadı bakalım bizi ne bekliyor.
Benim danışmak isteyeceğim ilave bir konu daha var, bir yıla yakındır ZTE H3600 modem kullanıyorum.
Başlangıçta kablosuz bağlı olan PS 4 cihazla ilgili bir şikayetim yoktu, ne zaman modem arayüzü güncellendi ve arayüz İngilizceden Türkçeye döndü ve sürüm numarası değişti o günden bu yana PS 4'ün internet bağlantısı resmen işkence.
Modemin kesinlikle değişmesine ihtiyaç olduğu farklı bağlantı yöntemleriyle netleşti.
Taahhütün bitmesi sürecinde modemin de değiştirildiği bir yeni abonelik kurgusu nasıl olmalı sizce?
Aboneliği süre sonunda tümden iptal edip eşim üzerinden yeni bir abonelik başlatmak mantıklı gibi duruyor.
Uygulamada görülen teklif ve yeni abonelere verilen fiyat kıyaslandığında bu yöntem uygun, ama kalkıp telefonda daha cazip bir teklifle karşılaşırsam yeni taahhüt sürecinde maliyetsiz modem değişikliği nasıl sağlanabilir bilemedim.
Benzer tecrübesi olanlardan rehberlik almak isterim, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 4 Aralık 2024; 19:34:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Superonline sözleşmem olmasına rağmen neden sabit fiyat alamıyorum bilen var mı? 340TL'lik paketi kullanıyorum ama son aylarda 352₺, 380₺ geliyor fatura. Taahhüt bu yüzden değil mi zaten? Ne alaka bu bilen var mı ?
-
insanları 1000 mpps kampanyasına zorluyorlar başka açıklaması yok
-
500mbps ile 1000mbps aynı fiyat 200mbps 50 lira daha ucuz, zorlasınlar daha iyi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün taahhütün son günüydü, 100mb kullanıyordum. Sürekli önerdikleri 390 6 ay sonra 550 6 ay ortalama 470 e geliyordu. Israr etmeme rağmen düşmediler. Madem öyle gemileri yakıp iptal için aradım, direkt olarakta iptal servisine bağlanmak istedim. MTemsilcisi çıkıncada, aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim. Özel bir sebebi yoksa diye sordu. Başka operatörde daha uygun fiyat buldum ona geçeceğim dedim. Hemen size özel kampanyalara bakalım dediler. Hoopp fiyat bir anda ilk 2 ay ücretsiz sonra 10 ay 450 TL oldu. Ortalama 375 e düştü. Bi an uğraşmayım uygulamadan 400 6ay sonra 560 6 ay a basıyordum. İyikide sinirlenip iptal için aramışım.
Modem değişikliği istedim, ZT yada TP için fark istedi 500 küsür. Dedin kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 4 Aralık 2024; 21:34:48 >
-
Halihazırdaki pakete ek ne kadar ekliyorlar acaba? 100mbps ve tv+ ekstra kullanıyorum şuan, taahhüt bitmesine 6 ay var.
81.3 tl tv paketi diye biliyorum ben ek onu ödüyorum şuan
nediyip bu paketi alıyorsunuz bende çıkmıyor uygulamada taahhütün son günlerine doğru sunuyorlar zorda kalınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 4 Aralık 2024; 21:53:45 >
Yok düşürmedim ben 200bmps kullanıyordum, 1.000 bmps'ye hediye olarak 1 ay yükseltmişlerdi. Normalde 200mbps idi bende yeni 500mbps aldım. Ha çok büyük fark olacakmı tabiki hayır ama 40 tl fark olunca yaptım.
-
Muhtemelen hocam taahhüt bitmesine son 3-4 gün kalana kadar bekleyin. Birde dediğim gibi 3 müşteri temsilcisi ile görüştüm sadece son görüştüğüm bana bu paketi söyledi mesela ondan önce 2 tanesi söylemedi. Çalışanlar arasında ciddi derecede bilgisizlik mevcut, insanları ne yazık ki yanlış yönlendiriyorlar.
-
Yaşadığınız teknik sorun için değil ama sonrasındaki hususlar için birkaç kelime edeyim..
Modem değiştirmeyi düşünüyorsanız, hemen bu mesajın üzerinde de görülebileceği üzere, doğrudan modem değişimi için ücret talep edilmekte. Zaten benzer şekilde, bugüne kadar teknik servis kaydı da oluştursanız, bir nevi kullanıcı kaynaklı olan durumlarda bir anda servis ücreti yansıtıyorlar. Ancak modemin arızalı olması vb. konusunda gelen teknik servis kanaat getirirse, o zaman modem değişimini ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Yine konu içerisinde araştırma yaparsanız, bazı paylaşımlar var ama "kesin olarak ücretsiz değişir" durumunu herhalde kimse söyleyemez.
Geriye, sizlerin yapması gereken bir kıyas çıkıyor. Yine konunun sayfaları arasında dolaşırsanız, müşteri hizmetlerinin çok afedersiniz "adamına göre muamele" adlı eserini görebilirsiniz. Bir müşteriye, sitelerindeki fiyatın bile üzerinde rakam söylerken, bir başka müşteriye daha cazip teklifler sunabilmekteler (özellikle iptal vb. süreçlere kalkışılınca). Haliyle size sunabilecekleri teklifleri incelemenizde fayda var. Eğer teklif cazip ise, "teklif+modem değişim ücreti" şeklinde ilerlersiniz; diğer türlü aboneliği iptal edip, modeminizi kargo ücretini karşılayarak gönderip yeni abonelik ile de yeni modem sahibi olabilirsiniz. Bu senaryodaki artı ve eksileri de değerlendirmeniz gerekir.
-
bilgisizlikmi yoksa pahalı paketleri iteleme politikasımı öncelik bir sunalım yersemi diyorlar ben geçen sene biri asla alamassınız demişti hemen birini daha aradım direk 243 tlden 100 mgbt tvli verdi dedim önceki arkadaşa söyleyin paketi aldım alamassınız demişti bunlar bilgisizmi pahalı paketlerimi satmak istiyor artık bilmiyorum
Hocam tecrübelerime dayanarak şunu belirteyim
1.Tahhüt bitmeye yakın arıyorlar,mobil uygulama üzerinden çıkan paketlerden daha pahalı paket sunuyorlar,itiraz ettiğinizde benim ekranımda bu çıkıyor diyor.
2.Daha sonra iptal talebi vereceğim dediğinizde başka bir birim arıyor,o da diş birim diye geçiyor,onlarda daha makul bir paket sunuyorlar.
3.Şayet dış birimin sunduğu paketi kabul etmeyip taahüt bitiminde iptal kararı verdiğinizde İnternetiniz iptal oluyor,ama en son ikna birimi arıyor ve son teklifi sunuyorlar.
Taahüt sonu iptal işleminden sonra ikna biriminin sizi araması kesin değil onu da hesaba katmalısınız
Yani son aşama biraz riskli ama en iyi paketi onlar sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 5 Aralık 2024; 11:1:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım yaşayıp görücez son 26 günüm
Taahhüt son günüm yarındı bugün son kez arayayım olmadı iptal başvurusu yapıp aramalarını bekleyecektim, bugünkü aramamda son fırsat teklifi gibi bir şey söyleyip 100mbps +tv plus için ilk 2 ay ücretsiz kalan aylar 530tl 12 ay taahhüt teklifi yaptı, buna da şükür deyip kabul ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama 441 tl gayet iyi daha uygun fiyat pek görmedim benim ekimde bitmisti ayni paket 460 600 seklinde en son teklif ettiler aceleyle kabul ettim ort 530 geldi baya baya kazık yedik. Keske son güne kadar bekleseydim dedim ama nasipten çıkmış demek ki.
24ay 200 mbs tablet +tvli 850 tl dediler sizce nasıl düşüneyim dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 5 Aralık 2024; 18:6:50 >
Fast.Com
Testmy.net
Nperf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X